רוק בז´- בקיץ

רוק בז´- בקיץ

דחו את זה לקיץ כי המנהלת מפחדת שיירד "גשם" (בבאר שבע - yeah right).ושזה יהרוס את הציוד ובלה בלה בלה וקיש קשקוש שמיטפוט (במיוחד בשבילך גלעד).

Jewcifer

New member
מה קיץ!!!

בקיצור עודד, ניסים ייצא מזה כלי הוא יארגן לנו פליירים ועוד כמה דברים טובים למה שאני מארגן במקיף שלי. ומי שלא יודע בתחילת פברואר ייצא במקיף א´ יום להקות שאנוכי מארגן כולם מוזמנים ואולי גם מוזמנים להופיע.

תעזוב את הניסים בשקט!

זה ביני לבינך! עד המוות! וסבבה אם תהיה הופעה כזאת..... זה רק מוכיחעד כמה הקפה אלטרנטיבי של מקיף ח´ השפיע..

Jewcifer

New member
אתם פשוט לא תדעו מאיפה זה יבוא

ההופעה של מקיף א´ תיהיה הכי טובה מכולם ב-ה-ב-ט-ח-ה. למה? כי אני מארגן, זה למה!

Superdror

New member
ולי גם יש ת´סולם הכי גבוה בעולם!

מגיע כמעט עד שמים! זה אני.... ואני !!!!! וגם אני !!!!!!!!!! נכון ?

pikitup

New member
תחזית מזג אוויר

כיום יש טכנולוגיה מתוחכמת שיכולה לחזות באופן מופלא אם ירד גשם.. זה דבר מדהים וחדשני!! 4-7 ימים קדימה!!! זה דבר מטורף. ספר על זה למנהלת.. אולי זה יציל את ההופעות במקיף ז´.

Hamall

New member
אנשי רגר...

למה אצלנו לא מארגנים דברים כאלה?? הייתי לוקח יוזמה אבל לא ממש אכפת לי אז זה לא שווה את זה. גלעד, זה התפקיד שלך היות ולך יש להקה! סתם לא יודע מה הקשר... בכל אופן: בלה.

Hamall

New member
לא אכפת לי עד כדי כך שאני אארגן

משהו... פשוט אצל כולם עושים את זה אז למה אצלנו לא?

Hamall

New member
צודק...

כי כולם אצלנו הם כמוך! לא אכפת להם מכלום! חחח סתם... מכפת לי...

טאלנה

New member
אוקיי...

למרות שהייתי מציעה לכם לעשות... שירלי, קחי יוזמה ותרימי ארוע, זה אחלה דבר... ושתדעו, שזה ממש פותר לנו את לאן לצאת, כי אני חושבת שזה אחלה דבר...

yellow cheese

New member
את ראסמי נותנת הרגשה כאילו אני היחי

+דה שיכולה לקחת יוזמה ולהרים אירוע.. למה שגלעד ועומר לא ידברו עם מועצת תלמידים/ז´רמן? אם עוד הייתי נמצאת במועצה הייתי מציעה ת´צמי לבד..אבל אני כבר לא במועצה. בכל אופן...גלעד, עומר
אתם אלה שהעלתם ת´סוגייה.. אם אתם צריכים עזרה-לא אכפת לי לעזור.. אבל אני לא אוכל להרים את זה לבד..

Dying World

New member
זה היה די צפוי שזה לא יצא לפועל

כי היו הרבה בעיות בתהליך האירגוני... משום מה עוזי (המארגן) ראה בחלומו בלילה שירד גשם רב ולכן הוא החליט לדחות את האירוע ל-25. כשהמנהלת שמעה על זה היא התחילה להתעצבן שאין באפשרותו לחזות מתי ירד גשם ומתי לא, ובטח שהיא לא תוכל לדחות את זה שוב, אז הם החליטו להרים את כל האירוע בסביבות אפריל \ מאי כשיהיה חמים יותר, וסכנת המבול תרד מעל ראשינו.

למעלה