רוק באהבה

קומיקס

New member
רוק באהבה

שלום לכולם, אני חייב לדעת אם אביב גפן יופיע ברוק באהבה באיזה תאריך זה יוצא(אמרו לי ב-24.7 אבל אני לא בטוח) וביכלל מי יופיע וכל זה... בתודה מראש..

אז ככה...

קוראים לפסטיבל "רוק ואהבה" וכמו שאמרו לך היא תתקיים ב 24.7 ואביב כן יופיע שם, וגם ברי סחרוף, כנסיית השכל, מוקי... ועוד רבים שלא זכורים לי כרגע...

קומיקס

New member
בחוף הים ניצנים

מי שיודע עוד פרטים מאיפה אפשר להשיג כרטיסים ואיזה אומנים יהיו בבקשה לירשום

why the hell

New member
בקשר לרוק ואהבה בחוף ניצנים..../images/Emo168.gif

אז.. אני הייתי שם בפעם הקודמת (ב 21.8) לא יודעת אם השנה זה יצא באותו תאריך אבל המחיר היה בזמנו 149 ש"ח (קחו לתשומת
) אלה הגורמים שממנו את הארוע דאז (אולי זה יוכל לעזור לאלה שמחפשים דרך היכן לקנות כרטיס..): המון ווליום ראש 1 פנאי פלוס גלגלצ ביפ ו- Ynet מקווה שעזרתי במקצת..
שלכם,
why

why the hell

New member
כייף לך..

אני אפילו לא זוכרת כמה הוא עלה לי, פשוט ככה כתוב על הכרטיס...

i love u aviv

New member
מישהו יודע מאיפה משיגים כרטיס?

אמרו לי שהולך להיות שם ממש נחמד ושנה שעברה לא נשארו כרטיסים שבוע לפני והפעם אני רוצה ללכת! "כי עם כובש הוא עם טיפש"

קומיקס

New member
כן יעל...

זה נכון מאוד וגם חמי יופיע ומוקי אני מקווה שגם מוניקה סקס וכל מי שהופיע ברוק עצמאות(חחח יעל את לא היית, העדפת מסיבת פיג´מות) העיניין הוא שאני חייב לדעת אתר שממש יש כתבה על זה או שפשוט אני רוצה לדעת מוקדם מידיי

rainbowgirl

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אמא שלי לא מסכימה לי לנסוע... איזה חרא של אמא!!!!!

Yael Floyd

New member
ארררג!! אתה אידיוט!!!!!!

נראה לך שהעדפתי מסיבת פיג´מות?! ההורים שלי היו מניאקים ולא נתנו לי~! אתה פויה! פויה!! פוייייייהההההההה!!!!!! <יעל כועסת על חן ילד רע שלא מביא סטיקרים> פפווווווווייייייייייייייייהההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה