רוקסטאר...

aerosmithes

New member
רוקסטאר...

אתם בסופרנובה?? מי הפיבוריט כאן..גם למי שראה וגם למישלא.. **אני יודעת מי זכה וראיתי** בלי קשר לזוכה---דילאנה the best יש לי מלא מידע עליה כאן בפורום... ובמייל... [email protected] לי...

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif דילאנה-כמובן!../images/Emo47.gif

אחת ממתמודדות ריאליטי השירה האהובות עליי ביותר. את מוזמנת לכתוב ולהביא מידע שיש לך עליה.אנחנו נשמע
.

aerosmithes

New member
דילאנה 3>

טוב אז על הדיסק שהיה לה אתם יודעים? אם לא אני אעלה רשימת שירים ואת התמונה... הוא משנת 2000... היא יצאה לסיבוב הופעות אחרי רוקסטאר עם מגני... אני אישית מתה עליה... יש לה סינגלים שאפשר להוריד מאייטונס.. killer queen רוקסן, סופר סואל ועוד מלא... אני אכתוב את כולם מתישו... אם מישהו יודע מה הגובע שלה ולא נמוכה!! אלא יודע ממש חחח תגידו לי... היא רוכבת על אופנוע...***היא יפה***למי שלא שם לב.... היא אוהבת ספורט אתגרי זתומרת.. צניחה חופשית... ו....יש לה מייספייס.. ו..אני מתה עליה... ו...יש לה חסות מגיבסון כרגע... זתומרת שהיא מקבלת..גיטרות מהם בלי קשר לרוקסטאר... ו...אני אזכר במשהו אני אגיד... למי שאוהב אותה מאדדדדדד ורוצה לדבר עם אחרים כאלההה [email protected] עוד מעט אעלה עוד מידע...לי

NP16

New member
אף אחד לא חצי מהרמה של דילאנה!

כל הופעה שלה פשוט אדירה.אבל כ-ל,בלי יוצא מן הכלל!!! (לפחות נכון למה ששודר בישראל +עוד כמה) זה רק אני או שפסייכו קילר היה פשוט גאוני ברמות?!!!%#& לא נראה לי שהתלהבו מזה מי יודע מה,וזה אחד הביצועים שאני יותר אוהב!! אבל אני גם מאד מאד אוהב את מאגני המעולה,וטובי נתפס אצלי בהופעה האחרונה, וסטורם..עם סטורם הייתי מתחתן בלי להסס.

aerosmithes

New member
בקשר לפסיכו קילר...

שיר אדיר אני אישית חושבת כמוך..אבל... היא באמצע עשתה משהו שהיא לא צריכה לעשות...היא שרה איזשהו משו זה מה שהבנתי... מגני...איזה חמוד הוא ודילנה בקשר טוב היום! טובי..אתה מתכוון לצעקת מורד שלו?!אין..אדיר!! סטורם..היא כזאת חמודה.. הידעת שהיא בת 37?!בערך.. לי..

aerosmithes

New member
כן...

תכתוב rockstar supernova ויש שם אתר שחכתי תשם שלו... שכתוב שם...

aerosmithes

New member
כן...

שלושתם טובים... אהבת את back of your car שלו? אני ממש כן... לי..

SHTRUDIDI

New member
כן,אחלה שיר

יש לו גם שיר חדש מפסקול של סרט, שם השיר-LAST TRAIN HOME. שיר מצוין,כדאי לך לשמוע אם עוד לא שמעת.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif מגניב!

אני אחפש. אני חושבת שהוא הוציא דיסק אחרי התוכנית אבל לא הצלחתי למצוא אותו באף מקום. מאוד מאוד אהבתי את החומר המקורי שלו.

SHTRUDIDI

New member
הוא הוציא דיסק אחרי התוכנית

בשם Songs from the Eye of an Elephant. אני מקווה שהוא יקבל את הפריצה הענקית שלו עם הסינגל הזה כי גם אני אהבתי את הסגנון שלו וזה באמת שיר מעולה.

aerosmithes

New member
היה נידמה לי...

ששמעתי שהוא הוציא דיסק... אז לא נידמה לי! אדיררר

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ../images/Emo2.gif שלום לך!../images/Emo23.gif

למעלה