רוקסטאר - המנצח שלנו

מרי לי

New member
רוקסטאר - המנצח שלנו

שרשרו לכותרת ההודעה את הקול שלכם למי שאתם חושבים שצריך לנצח בגמר מארבעת המשתתפים הנותרים דילאנה
לוקאס
מאגני
או טובי
תשתדלו לשרשר עם האייקון, שנראה את ההבדל יותר טוב ונקווה שהתוצאות יהיו אותו דבר ברוקסטאר התכנית (אלא אם לא תבחרו את דילאנה - כן אני משוחדת
) אפשר לכתוב בתוכן ההודעה גם את סדר העדיפויות שלכם כמו הדוגמא והקול שלי

מרי לי

New member
דילאנה../images/Emo66.gif

אח"כ לוקאס
- אם הוא ינצח אני גם אהיה שמחה אחכ מאגני
- אני אתאכזב אם הוא ינצח - אבל לפחות ללוקאס ודילאנה יהיו קריירות סולו ויהיה מעניין חוץ מזה מאגני משתלב טוב עם סופרנובה... ואחרון שאם ינצח אני אתאכזב קשות - טובי

SHTRUDIDI

New member
לוקאס../images/Emo151.gif

אחר כך דילאנה
שגם לא ממש יפריע לי אם היא תנצח כי רוב העונה היא הייתה מעולה ורק לאחרונה פחות. אחר כך מאגני
שאני פשוט לא בטוחה שהוא מתאים ללהקה למרות שהוא מעולה. לבסוף טובי
שהשתפר רק בשבועות האחרונים אבל כמו מאגני גם הוא נראה לי שמתאים לקטע אחר קצת יותר.

darklighter

New member
דילאנה../images/Emo66.gif

אחריה מאגני
כי הוא מעולה לדעתי ומגיע לו
ואחריהם טובי ולוקאס באותה מידה... נראה לי שאני מעדיפה את טובי

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif לוקאס ../images/Emo151.gif

אני משערת התחרות האמיתית תהיה בינו לבין דילאנה.

מרי לי

New member
../images/Emo58.gif בלי שם המנצח

דילנה לקחה לשבוע הכי חשוב בחיים שלה לשבוע שיכריע את ROXANNE ועוד עשתה לו עיבוד.... אמנם אני מאוד אוהבת את דילנה אבל כל הזמן שראיתי את פרק הריאליטי צרחתי לאאאאאאאאאאאאא
היא חופרת לעצמה את הקבר
טובי שר KARMA POLICE של RADIOHEAD מתה על השיר הזה בכלל וגם על הביצוע שהם הראו שלו בריאליטי.... לוקאס שר שיר של קולדפליי שכחתי איך הוא נקרא LIGHTS WILL GUIDE YOU HOME המילים ממנו ומאגני שכחתי מה הוא שר....... בנוסף לכך הם יבצעו שוב את השיר המקורי שלהם.... אוי דילאנה... כ"כ שנאתי את הSUPERSOUL...... שתיקח שיר אחר שלה...... אני מתה לשמוע שוב את השיר של לוקאס... כ"כ אהבתי אותו... חשבתי שהוא היה צריך לזכות בהונדה ולא טובי

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

אני לא חושבת שאפילו ביצוע של "רוקסן" יגרמו לסופרנובה סלידה מדילאנה. Fix You של קולדפליי שיר מקסים, גם אם לא הכי טוב שלהם, ואם לוקאס יתחרע עליו רגשית, אין לי ספק שהתוצאה תהיה מצויינת. Karma Police מצויין, וחבל לי שטובי ישיר אותו, פשוט כי הוא כולו קליל ושטותניקי בשירה שלו ואני לא רואה אותו משתלט באופן הכי טוב על שיר כזה. ולמה לא לתת להם לשיר שיר מקורי חדש? לוקאס וטובי כבר חרשו על המקורי שלהם פעמיים.

מרי לי

New member
../images/Emo58.gif

הם כבר לא ממש בטוחים בדילאנה והיא היתה פעמיים בבוטום 3 אז..... יו נבר נואו.... מה זה "יתחרע"
...... אכן שיר מדהים, אבל שמעתי את טובי עושה עליו חזרות והוא הולך להישמע טוב ממה ששמעתי אני לא מבינה גם למה לא לתת להם שיר מקורי - כמו שכבר אמרתי....

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

אם הם עדיין לא בטוחים בדילאנה אחרי כל הדרך שהיא עברה, הם כולם סתם. אני לא מתה עליה, אבל היא בטח שיותר טובה ממאגני וטובי, ויותר מתאימה ללהקה ממאגני וטובי ביחד. "יתחרע", יעני, יתאבד עליו רגשית, ישפוך את כולו, יטרוף, אנאעארף.
זה ביטוי עם חיים משלו.
וטובי עשה את Karma Police לא רע באקוסטי, אבל אין לדעת איך זה ישמע על הבמה. שלא יעלה עוד פעם מעריצות או יתחיל להתרוצץ כמו ילד היפראקטיבי, ויתן לשיר את הכבוד הדרוש לו.

מרי לי

New member
לשיר הזה יש חיים משלו....../images/Emo99.gif

ואני עוד בכלל לא אוהבת את הסגנון הזה - אבל RADIOHEAD הם.... לא יודעת.... אני אוהבת אותם מאוד - הם ענקיים
וKARMA POLICE הוא השיר הכי טוב שלהם...

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif הם נהדרים.

חבל רק שכשאני משיגה את השירים שלהם בצורה בלתי חוקית, האיכות לא משהו (כמו של רוב השירים הישנים שמעלים לרשת), וזה קצת הורס את ההנאה.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

האמת שרוקסן נשמע לי טוב על דילאנה. היא עוד לא ממש הרסה שיר ככה שאני לא חוששת מבחירות השירים שלה בדרך כלל. טובי יכול בכיף להרוס את השיר מבחינת המשמעות שלו, השיר אולי יתאים לו מבחינת הקול אבל אני לא יודעת איך ההופעה של זה תיראה ואם זה יתאים לו. לוקאס מלך. כל דבר שהוא שר נשמע טוב וגם זה יעבוד עליו. לגביי השירים המקוריים, השיר של לוקאס וטובי לחלוטין להיטים קליטים ולכן עוד שמיעה לא תזיק לדעתי אבל הייתי שמחה לשמוע מלוקאס משהו אחר סתם כי אני מסוקרנת לדעת אם HEADSPIN הוא הברקה חד פעמית, למרות שבטח זה לא. רק שדילאנה לא תשיר את הדבר הזה שלה. זה כל כך לא היא.

Runt

New member
וואה ../images/Emo58.gif

אני מתה לראות איך טובי יבצע את Karma Police. קשה לי לדמיין אותו שר שיר כל כך אינטנסיבי [והאהוב עליי של רדיוהד אז שלא יפשל!
] רוקסאן הוא אחלה שיר, אני לא חושבת שדילאנה יכולה להרוס אותו ממש, אבל תלוי איזה סידור בדיוק היא עשתה לו. לא אוהבת קולדלפיי ואני לא יודעת מה מגני ישיר אז כנראה סיימתי
אה, והמקורי של סטורם הוא ה-כ-י טוב! אני רוצה שתחזור

Conviction

New member
טובי ../images/Emo11.gif

נראה לי שלטובי יש סיכוי לנצח. מבחינתי, הוא האפשרות המועדפת מבין השלושה. [אני אומרת שלושה ולא ארבעה כי למאגני אין סיכוי, לצערי.
התחרות האמיתית תהיה בין דילנה/לוקאס/טובי.] לדעתי, מאגני יותר טוב מטובי, לוקאס ודילנה ביחד. הוא צריך להתחבר עם ה-House Band ולצאת למסע הופעות.

למעלה