רוקסטאר ההדחה

מרי לי

New member
רוקסטאר ההדחה

עדיין לא יצא לי לראות, אבל ראיתי מי עף מה שבטוח ידעתי לצערי שזאירה זה לא.... ומי שעפה היא דיינה לצערי......... היא מן הסתם לא הייתה מחזיקה שם עוד הרבה , אבל בכל זאת....... היא עוד לא גרמה לי לכאב אוזניים.....ואני אוהבת אותה גם כאדם
עצוב לי לראות למה הפכה התכנית הזאת אחרי שINXS לא שם יותר...... אני מקווה שג'יי די יודע כמה מזל ישלו

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ההדחה

אמממ..אני די שמח אני גם מאוד שמח שזאירה לא הייתה בבוטום 3 כאילו לא היה אכפת לי אם זאת תהיה פטריס או דיאנה שתלך אבל לא רציתי שג'יל ג'יל נתנה הופעה פשוט מדהימה למה היא לא יכולה תמיד לתת כאלה?! פשוט הרגה אותי הפעם דיאנה נתנה הופעה טובה מאוד ובאמת היא השתפרה המון אבל היא לא אחת שקפצתי ממנה פטריס שוב לא עשתה לי כלום והרגשתי כאילו ההופעה הזאת נמשכת נצח לא יודע למה

מרי לי

New member
אני לא אהבתי היום את ג'יל

אני מעדיפה שהיא תנופף בסטנד מאשר תבחש "באקראיות מוחלטת" לשיר שיר של להקה ש"במקרה" גילבי ניגן בה..... והיא אפילו לא שרה אותו יותר טוב מהזמרת המקורית.. לא אוהבת את הדברים האלה....

Curr

New member
פותח עצומה להעיף את זאירה

בעצם אין סיבה כי במילא לא יעיפו אותה בחיים, בסוף היא תהיה הסולנית של סופרנובה. זאירה - צריכה להיות בחוץ דחוף ! ג'יל - משעממת אותי בטירוף, עוד בלונדינית עם קול גדול ושיעמום אחד ענק שנובע מהשירה שלה. כל הקטע עם זאירה כבר לא מצחיק, בסדר 5 שבועות צחקנו עליה ועל הזיופים שלה והתלבושות שלה ודי נמאס עכשיו התחרות האמיתית מתחילה והיא לא צריכה להיות שם. דרך אגב השיר של ג'וש היה ממש קליט מגניב וקליל ומאוד נחמד אני יאזין לו עוד פעם פעמיים, אבל הוא צריך להתחיל להביא את הצד שסופרנובה יותר מחפשים וזה רוק ושירה גבוה יותר וגראולית יותר.

קפיטו

New member
מה הבעיות איתה?

אני דווקא נהניתי מכל ההופעות שלה. היא משהו מיוחד, וזה הקטע, לתת שואו טוב. בסוף רק אחד זוכה, אז מה זה משנה מי יופיע בדרך לגמר? בקשר לג'וש אני מסכימה איתך. פטריס ל-א הייתה צריכה להיות בבוטום 3. Higher Ground הייתה אחת ההופעות הטובות ביותר שלה.. ראיתם את הWhat?! של סטורם כשברוק הודיעה שפטריס הגיעה לבוטום באיזשהו שלב? בכל אופן, היא נתנה הופעה נהדרת. כנ"ל דיינה היא פשוט מדהימה, היא הייתה אחת הפייבוריטיות שלי והיא האחרונה שהגיעה לה ללכת מכל ה5 שהגיעו לבוטום. במיוחד בשבועיים האחרונים. היה כ"כ הזוי לראות אותה עוזבת. לא הוגן. לא אהבתי את Alone של ג'יל בכלל. לא השתוותה לקארי או למליסה אוני'ל מקנדיאן איידול. היא הייתה צריכה לעוף. הHatchet man שוב טעה..

Curr

New member
כי היא מזייפת כל הדרך !

למה שהיא תתפוס מקומות של זמרים יותר טובים ממנה, כל הופעה שלה היא מזייפת ובכלל לא כייף לראות את זה.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif לי מאוד כיף לראות אותה

והיא נתנה לי 3 ביצועים שאהבתי מאוד יותר מדיאנה שעפה יותר מפיל שעף וכו'

Curr

New member
גם לי מאוד כייף לראות אותה

יש לה אחלה גוף ופנים אבל לשמוע אותה נמאס לי, ומה לעשות שבתוכנית שומעים אותה ולא רק מסתכלים עליה.

למעלה