רוקי?

רוקי?

מישהו יכול לספר לי על זה משהו? אמרו לי שזה משהו שיש בקולנוע "כוכב"... תודה, עומרי.

לירונדה

New member
אוקיי....

מופע הקולנוע של רוקי הוא סרט שיצא בשנת 1975 והפך עם השנים לסרט פולחן בשיתוף הקהל מה הכוונה? בזמן הסרט יש קאסט (צוות שחקנים) אשר משחקים את הסרט על הבמה במקרה הזה בצירוף הומור וכו'.... אנשים באים לשם בשביל עוד דברים חוץ מהסרט הקיצ קיצ, אי אפשר לדעת מה זה עד שלא מגיעים לשם

זה משין.....

סתם......הפקרות.... ילדים לבושים בשחור שותים אלכוהול...מעשנים..שטויות כאלו. אישית ראיתי את הסרט הוא פשוט גרוע לפי דעתי... ואני לא מבין על מה כל ההתלהבות...

לירונדה

New member
מותק....הקטע זה לא הסרט...

אני מסכימה איתך, לראות אותו סתם ככה זה שיעמום גדול, זה סרט פשוט בלי פואנטה! אבל שלא נדבר על זה שהמוסיקה שלו מעולה ושאתה נמצא באווירה של רוקי הכל פתואם משתפר והופך לנורא כייפי! שוב, כמו שאמרתי, אנשים לא ממש באים לשם בשביל הסרט יש כאלה שאוהבים ויש כאלה שלא אבל לנסות ללכת זה אף פעם לא רע

sacrament

New member
אתה מוזמן!

את הפרטים על הסרט כבר קיבלת פה למעלה... אבל אף אחד לא אמר לך מתי זה אז ככה: בכל יום שישי האחרון בחודש...החודש הזה ב-26 קולנוע כוכב נמצא ברחוב הראשי: בסוקולוב אז תהנה ביי

לירונדה

New member
תיקון טעות...כל שבועיים

זה התחיל להיות פעמיים בחודש אתה יכול לבדוק גם בעיתון אם אין לך כוח לעקוב אחרי תאריכים אבל תמיד עדיף להזמין כרטיסים כמה ימים לפני

sacrament

New member
חשבתי שזה פעמיים רק בחופש...

אבל אם זה ממשיך-אז סבבה! אמממ...ואני בת, אגב

אני לא מאמין

בתור ילד הייתי הרוס על הסרט הזה. ראיתי אותו מספר פעמים, קניתי את התקליט עם השירים שלו, ולמדתי אותם בע"פ. לפני מספר שנים ב"התקף נוסטלגיה" קניתי את הCD של השירים של הסרט. פעם בכמה חודשים אני עדיין שומע את הCD. כניראה שב"התקף הנוסטלגיה" הבא שלי, אני אגיע לקולנוע כוכב

בואר

New member
תיקון טעות.../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

הבא לא ב26 לספטמבר,אלא ב3 לאוקטובר... זה מה שליאו אמר ברוקי האחרון (שהיה ממש שולט!)

בואר

New member
אממ...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

בקיצור? אחד מהדברים הכי טובים ברמה"ש לדעתי... המון אנשים באים בבגדים שחורים והרוב גם חושפניים... ועושים צחוקים ושטויות... בקיצור-כיף!

..

אממ אני גרה שני רחובות מקולנוע כוכב, וזה בערך הדבר היחיד שאפשר לעשות ברמה"ש... אני ממליצה לך בחום לבוא לנסות... ההקרנה הבאה- בשלישי לחודש.

בואר

New member
את ממליצה לי?../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

כי אם כן, אין צורך... אני כבר שם...
ואם סתם היה נדמה לי שדיברת אליי, אז אופסי...

למעלה