רוקי,רוקי,רוקי...

מחזמר

New member
ם זה לא מפריע לכם...

אני אכניס את התגובות שלכם על גריז לאתר... מי שיש לו בעיה עם כך - שיגיד פה ואני אוריד את התגובה שלו... תודה מראש.

אני שיחקתי בגריז.....

אני שיחקתי את המנהלת מי שרוצה תמונות אז שיבקש וברור שריזו תפקיד בולט כי זה מה שהיא צריכה להיות... מי שיחק את המנהלת?????????

סליחה לא הצגתי את עצמי..

קוראים לי אדי אלתרמן אני מבש ואני כבר 10 שנים בתחומי הבמה...אני עולה לכיתה יא והעתיד עוד לפניי אז עכשיו אתם מכירים אותי יותר...

actress

New member
ואני הייתי 15 וחצי שנים בתחום הבמה

וכיום אני מאחורי הקלעים עובדת בחברת הפקות זה לא חשוב כמה שנים אתה בתחום מה שקובע זה הכישרון נכון גם חשוב חשיבות השנים אבל ההתלהבות לא תשנה אתזה.

barmiz

New member
רגע..

אם שיחקת את המנהלת אז למה את שואלת מי שיחק את המנהלת??? ומישהו יודע איך אפשר למצוא את השירים בעברית (מהגרסה של בית צבי) וכמובן נשמח אם יש תמונות...

Nir5L

New member
נראה לי ..

שהיא מתכוונת לזה שהיא שיחקה בגריז בהפקה קטנה בעיר שלה או משהו.. לא בהפקה של בית צבי.

דבר ראשון אני בן

ודבר שני ההפקה שעשינו זאת הפקה של בית ספר לאומניות בבאר שבע עמל ניומן מקיף ז והבימאי שלנו זהו שמוליק יפרח בוגר בית צבי לפני מלא זמן וההפקות על רמה מאוד גבוה... הבנתוס??????

זו 0Maori0 (אני במחשב של אחותי)

יההההההההההההההההההההה יש כבר תמונות של גריז באתר של בית צבי!!! איזה יופייייייייי אני מתה מתה מתה חחח טוב, לא להגזים... על מיכל מוכתר!!! היא ממש מותק! ומוכשרת! ראיתי אותה גם ב"האריה המכשפה וארון הבגדים" חחח..... וב"גריז" ממש ממש אהבתי את "קשר קוסמטי" חחחח... יש תמונה מזה באתר. הנה התמונה

הנה תמונות...

לא פחות טובות משל בית צבי למרות שאני נורא אוהב ומעריך את בית צבי וגם בוגרת שלנו התקבלה לבית צבי שנה ראשונה....

Hippie Jeannie

New member
סליחה...

ניסיתי לשרשר את ההודעה של לונסטאר לשרשור על רוקי ובטעות שרשרתי את גריז. מתנצלת...

lonestar2003

New member
ועוד על מופע הקולנוע של רוקי...

פעם ראשונה שאני רואה את הסרט. אני בדקה ה48 ופשוט עצרתי את הסרט בעצבים. מה זה החרא הזה?!?!? מה אנשים כל כך מתלהבים מהסרט המטופש הזה!!! לא מבינה! אני מתה על מיוזיקלס ושמעתי רבות על הסרט, השכרתי אותו מהספריה ואני לא מאמינה שבזבתי זמן וכסף על הסרט הקקי הזה! התחשמק לי לדווח...

Evil Spike

New member
יוווו סוף כל סוף משהו שמבין אותי!!!

זה גרועעעעעעעעעעעעע! אני רק אהבתי את השיר טצ'ה טצ'ה טצ' מי אבל רק את השיר! בכלל לא אכפת לי מהביצוע והשאר אוף! סרט מטומטם!

למעלה