רוקיסטים-סקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pri-koola

New member
רוקיסטים-סקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הנה כמה השאלות למי שיודע: 1.ג´ימי הנדריקס -האם זה נכון שהוא מת מהקיא של עצמו..?(בעע) 2.משהו יודע משהו על"faith no more"ואם בכלל,הם קיימים? 3.פרודיג´י זה מטאל,רוק עכשווי או משהו בסגנון?.........

starless

New member
תשובות

הנדריX מת מדום לב פיית´ התפרקו הסולן שר במיסטר באנגל - להקה מטורפת פרודג´י לא מטאל - אלא אלקטרוניק רוק או משו כזה וזהו

MuffinMan

New member
תשובות שלי

וזה לא ממש סקר 1) הנדירקס כן מת מהקיא של עצמו!!! אחרי שהוא לקח עודף שמי שינה כדי לישון כל היום (וקראתי את זה בעטיפה של הדיסק של THE ULTIMATE EXPERIENCE) 2) הם התפרקו בערך לפני 4 שנים אם אני לא טועה.... וגם מיי´ פאטון חוץ מ מיסטק באנגל עשה פרויקט שקורים לו FANTOMAS שזה סתם צוחק על תעשיית המוזיקה וכל מי שקונ את הדיסק כי זה סתם רעשים וחרא כזה.... 3) לא מתעמק מי יודע בלהקה הזאת.. סתם מתלהבים

חולוני

New member
הוא מת כתוצאה מחנק של קיא

שנגרם כתוצאה מנטילת קוקטייל קטלני של סמים.

Zed off

New member
אף אחד לא בידיוק יודע ממה הוא מת...

כלומר יש כמה סיבות(כמו שאמרו פה דום לב,קיא,מנת יתר,וכו...)אבל אף אחד לא יודע באמת מאיזה אחת מהן הוא מת... וחוץ מזה אם אני לא טועה מדברים כבר על המוות שלו ב2 שירשורים שונים פה, אז כדאי שכבר תגמרו עם זה...(גם ככה זה לא נושא מעניין יותר מידי...)

חולוני

New member
קטע מתוך הביוגרפיה של הנדריקס

מתוך מומה - "בשנת 70´ חזר הנדריקס לנגן עם המתופף מיטשל. עם ההרכב החדש הוא הקליט מספר שירים שהיו אמורים להופיע באלבום כפול בשם First Rays of the New Raising Sun. בזמן העבודה אל האלבום הרבה הנדריקס להופיע, אולם בטרם הספיק לסיים את הפרוייקט, מצא את מותו. בספטמבר 1970 נמצא הנדריקס גוסס בחדר מלון באנגליה, ומת זמן קצר לאחר מכן בבית החולים. סיבת המוות הרשמית הייתה חנק מקיא, שנגרם כתוצאה מנטילת קוקטייל קטלני של סמים."

MuffinMan

New member
בדיסק שלו היה כתוב

שזה מעודף סמי שינה.... ואז נחנק מהקיא... אני אישית מאמין לעטיפה של הדיסק ממומה

Zed off

New member
זה לא אומר כלום...

אני ראיתי תוכנית שלמה עליו, ששם אמרו בכלל שהוא מת ממנת יתר, והנוזל שיצא לו מהפה היה הסם. אני לא אומר שהגרסה שאתה אומר היא לא נכונה, זה פשוט עוד אחד מסיפורי המוות האלה שיש להם כמה גרסאות שונות...

starless

New member
יומשבת VH1

סרט על סוף ה60 תחילת ה70 הנדריקס מת , מועדון, סמי מרץ דווקא , דום לב ,- כדי לא לעשות לו פדיחות - כדי שלא יראו שהוא מת שסמים - סיבת המוות חנק מקיא - אבל בעצם הדום לב נגרם מהסמים - שגרמו גם להרעלה שגרמו להקאה - בסוף הוא מת - אלוהים יודע ממה קודם- אפילו שברוקדים ברחובות נכתב שסיבת המוות היא דום לב שנגרם מ.....

למעלה