רוקיטנסקי!!!

ravit797

New member
רוקיטנסקי!!!

. היי אני בת 32 גרושה ללא ילדים לאחר תהליך ארוך של פונדקאות שלצערי השאירי אותי ללא כסף בעל וכמובן ילד. אני פונה פה לנשים שמגיעות לפונדקאות בעקבות תיסמונת הרוקיטנסקי .נשים כמוני וודאי שאלו את עצמן לא פעם מדוע המדינה לא מכירה בתיסמונת כסוג של נכות מלידה ועוזרת לנו להשיג מימון לתהליך הפונדקאות. אני פונה פה אליכן לאחר התייעצות עם עורך הדין והרצון שלי לנסות ליצור תקדים לנשים כמוני שמאוד כמהות לילד אך העניין הכספי הוא חלק מכובד מהמשך התהליך וכמובן מקווה מאוד שבקרוב הועדה תקבל את ההמלצות שהוגשו בימיים האחרונים בתקשורת שגם אישה כמוני ללא בן זוג תוכל לקבל את הזכות להיות אמא ולעבור תהליך פונדקאות בארץ. אשמח לקבל תגובות ולראות אם באמת יש מספיק נשים עם תסמונת הרוקיטנסקי שנוכל ביחד לנסות ליצור תקדים במדינה שתכיר בה כנכות ותעזור במימון התהליך. תודה רוית

hope4good

New member
ברוכה הבאה לפורום!

קודם כל מצטערת על כל מה שסיפרת פה שעברת. גילוי התסמונת (גם אני לוקה בה), תהליך פונדקאות שהסתיים ללא הצלחה וגירושים. מקווה שיש לך תמיכה, כל אחד מהדברים האלה בפני עצמו מצריך את זה.

לגבי התמיכה הכספית בשל הבעיה המולדת, קיימנו פעם דיון דומה בקומונה של התסמונת, את מוזמנת להצטרף, לקורא ולכתוב את דעתך:
http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=27483&smsMsg=

לגבי האישור לרווקות, זה באמת מקומם שלא מאשרים את זה. עכשיו רק מדברים על לאשר את זה אבל זה התיקון הראשון שהיו צריכים לעשות לדעתי.

תחזיקי מעמד ותעזרי בנו, גם כאן וגם בקומונה ושיהיה המון המון בהצלחה

ravit797

New member
תודה!!

היי תודה רבה:) אני יכנס לשם בשמחה. יש סביבי משפחה וחברים והרבה תמיכה ותמיד ישמח לעוד במיוחד מנשים כמוני שיודעות ומבינות מה זה להילחם על הזכות להיות אמא.

מירבי*

New member
רוקיטנסקי

צר לי על מה שעברת ועודך עוברת. אני מאמינה שלסיפור הזה שלך יהיה סוף טוב ותחבקי את ילדך במהרה.

בהצלחה ושבוע טוב

ravit797

New member
תודה מירב.

היי מירב תודה רבה. האמת אנחנו כבר מכירות היית אצלך לפני מספר שנים עם אחותי שהייתי במהלך הגירושים שלי ומאוד התרגשתי במפגש איתך הענק לי המון תקווה שבעזרתך אני עוד יהיה אמא יום אחד. אני מקווה מאוד שבקרוב החיים שלי יאפשרו לי להתחיל שוב את תהליך הפונדקאות , כרגע מנסה לבדוק גם את נושא הרוקיטנסקי עם עורך דין שיעזור לי בעניין הכספי. שיהיה שבוע טוב ומקווה שניפגש בקרוב מאוד.

מירבי*

New member
זוכרת אותך

הפרטים שכתבת היו לי מוכרים,אני זוכרת היטב את הפגישה שלנו.
מאחלת לך שבמהרה תמצאי את הדרך הכי טובה בשבילך להפוך לאמא!

ooortalll1

New member
רוית

שמחתי כל כך לקרוא את הודעתך,כמובן מהסיבה שיחד אנחנו יכולות לשנות משהו שאני מאוד רוצה לעשות כבר הרבה זמן!
עם עוד קצת בנות תהייה לנו יותר עוצמה.
ברוכה הבאה לפורום, אני כבר אשרתי אותך בקומונה ומקווה לראותך פעילה שם.
אני מאחלת לך בע"ה שתגשימי את חלומך ותחבקי את ילדך בקרוב

בביטוח לאומי הבנתי שאנחנו יכולות להות מוגדרות נכות 100 עקב חוסר איבר אחוז אך מבחינת כסף זה לא ייתן לנו דבר כל עוד אנחנו יכולות לעבוד כרגיל.
חוסר רחם לא מונע מאתנו לעבוד ולכן רק אם אם לא נוכל לעבוד כרגיל מבחינה פסיכולוגית נוכל לקבל כסף.
כך שהמדינה כן יכולה להכיר בתסמונת כנכות מלידה אבל באמת הנושא שאנחנו חייבות להעלאות זה מימון לתהליך הפונדקאות.
אחרי הכל , אנחנו לא אשמות שנולדנו ככה.

ravit797

New member
תודה

תודה רבה על ההזמנה כמובן שאשמח להצטרף אליכן.ואם יהיה מפגש אני אשמח לבוא.
ואולי באמת הגיע הזמן שנעשה קצת רעש וננסה לתקדם את הנושא שלנו ולהעלות מודעות בתקשורת.
אשמח גם לשמוע ממך איך את מתמודדת.

סיפורך קשה מאד

ואני מצטערת בצערך על הכשלונות והצער הרב שחווית.
קשה לי להאמין שהמדינה או אי מישהו יכיר בנו, הרוקיטנסקיות כזכאיות לתמיכה כלשהי.
אבל אם את אופטימית וחושבת שיש סיכוי, אני אשמח להצטרף לכל בקשה כזאת.

ooortalll1

New member
אוריתוש

כולנו אופטימיות.
את לא חושבת שיש סיבה לבקש את ההכרה הזו?

למעלה