רוקט.....מזל טוב!!!!!!!!!!

Digi Lista

New member
../images/Emo143.gif../images/Emo113.gif../images/Emo187.gif../images/Emo144.gif../images/Emo145.gif

טלי תמיד מגיבה כשהיא נמצאת,זאת אחת מהסיבות שממש שמחתי שהיא חזרה

DiGiHiLa

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif

עכשיו הבנתי למה את כותבת שטויות בהודעות אחותי........

Digi Lista

New member
אני?כותבת שטויות?....../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

בטח התכוונת למישהי אחרת...אני כותבת שטויות?אני???איך את מעיזה אחותי?

Digi Lista

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo13.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif../images/Emo183.gif../images/Emo61.gif

לפי מה שידוע לי,היומהולדת הבאה היא שלך טלי ב17.2(את זה אני דווקא זוכרת...
),אני אעדכן בימים הקרובים בלוח האירועים...וגם את שרשור הוולנטיין דיי(מה,שנפספס שרשור זוגות?...
)

star_female

New member
^^; אני מקווה שתפוז לא יקרסו...

יום הולדת ושרשור זוגות באותו שבוע... אני אנסה להשיג תמונות של עוד זוגות עד אז ^^;

Digi Lista

New member
תפוז לא יקרסו כול כך מהר../images/Emo3.gif...

אם בשבוע האהבה ובתשעה באב שיצאו ממש צמודים תפוז לא קרסו אז גם עכשיו הם יהיו חזקים,יבינו שזאת מטרה נעלה ויעבדו כמו שצריך(מקסימום נאשים אותם בהשבתת שמחה
...)

Digi Lista

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

סתם התחשק לנצל את האטומיקון הזה
... איזה כיף,סוף סוף הפצצת תמונות לא כחולה לגמרי,אני בעד עוד כמה כאלה בימים הקרובים

star_female

New member
אל תצפי ליותר מדי ^^;

האוסף שלי עדיין די קטן... (או לפחות מה שאני יכולה לשים בפורום o.o; )

Digi Lista

New member
מישהו צריך לשמור על אופטימיות....

מקסימום במידה והאוסף הקטן...שלך לא יוכל לעזור האוסף היותר מידיי גדול(שששש...לא בקול רם!) שלי יחפה
(ויש גם עוד חברי פורום שאולי בטוב ליבם יחליטו לעזור...)...

star_female

New member
אני אופטימית! ^^

פשוט 'בימים הקרובים' נראה לי קצת מוגזם בהתחשב בזה שאני הולכת לשים עכשיו את רוב התמונות החדשות שלי ^^;;;

Digi Lista

New member
אוקיי,מתנצלת../images/Emo13.gif

האמת שיש לי רעיון מסוים להפצצות הבאות(אלה שלא קשורות לימי הולדת,חגים שונים...),נראה איך זה יתפוס...אני מקווה שברגע שהרעיון יצא לפועל שרשורי התמונות לא יהיו רק שלך ושלי אלא של כמה שיותר חברים, זאת גם דרך מעולה להפיג את היובש בגלל מחסור בפרקים חדשים... ולאן הילה נעלמה?...

star_female

New member
לא יודעת איפה הילה...

ואני גם מקווה שעוד אנשים ישתתפו... ויש מחסור לא רק בפרקים חדשים, אלא גם בפרקים ישנים *מתגעגעת ל-02*

Digi Lista

New member
...

אני לא מתגעגעת ל02, לא במיוחד כי יש לי את הפרקים מוקלטים יותר מפעם אחת,ואני יודעת אותם בעל פה(כשאני צופה בהם,כשאני אמורה לזכור ציטוטים מבלי לצפות אני כבר לא זוכרת כול כך טוב...),אני מתגעגעת לראות דיג'ימון בטלוויזיה ולא בקלטות,באמת יש התעלמות בזמן האחרון(אוקיי,אז זה היה צפוי,אז מה?...
)...

star_female

New member
גם לי יש אותם מוקלטים..

אבל להתחיל לראות 50 פרקים מוקלטים זה לא ממש פשוט.. ואין לי זמן לזה.. מצד שני, אם זה היה בטלוויזיה.. (גם לא הייתי מתנגדת ל-01...) ואני רוצה להקדיש את התמונות שלי, בנוסף לרוקט, גם לכל מי שהיה לו יום הולדת בזמן שלא הייתי (אם היה לעוד מישהו חוץ מלי-צ'אן.. ^^; )

למעלה