רוקט.....מזל טוב!!!!!!!!!!

star_female

New member
זה לא היה 4000?

במקרה עברתי היום על הודעות ישנות בפורום ^^; המ, זה משנה אם יש טאקרו ליד דאי וקן?

Digi Lista

New member
היה אבל...

מסתבר שבאחד הארגזים(עברתי דירה לפני חמישה חודשים בערך...)היו עוד המון דיסקטים ואני בכלל לא זכרתי שחילקתי חלק מהדיסקטים ופיזרתי במקומות שונים למקרה שקבוצה אחת תאבד...והשבוע גיליתי במקרה את הקבוצה הזאת ובדקתי את הדיסקטים והסתבר לי שיש שם עוד ממש הרבה תמונות שלא לקחתי בחשבון...אם רק המחשב היה כולו שלי....
למה עברת על הודעות ישנות שלי?גם אני עברתי עליהן לפני כמה ימים,רציתי לבדוק במה השתניתי במשך הזמן(כן,שעמם לי...)הניהול...

star_female

New member
זאת בטח היתה הפתעה נעימה ^^

אם המחשב לא היה כולו שלי... לא יודעת מה הייתי עושה o.o; לא הייתי יכולה לעשות כמעט את כל הדברים שאני משתמשת במחשב בשבילם (לא נראה לא שההורים שלי יעריכו את תמונות השונן-איי שיש לי במחשב ^^;;; ). ולהיות בלי.. עברתי את זה, זה לא כיף x.x ועברתי על הודעות ישנות שלי כדי לבדוק משהו... ובמקרה ראיתי גם כמה הודעות אחרות ^^; זה כיף להסתכל אחורה... חוץ מזה שיש שם מלא תמונות... הממ... לא, אני לא אשמור אותן, הכל צרוב.. אני לא רוצה למלות את המחשב בדברים שכבר יש לי o.o;

Digi Lista

New member
אחת ההפתעות הכי טובות השבוע...../images/Emo13.gif

אם כי כול השבוע הזה היה מלא בהפתעות ורובן לטובה(בעצם רק אחת לרעה,אבל היא כבר לא קשורה ספציפית לשבוע הזה...)ולמצוא דיסקטים מלאי כול טוב(במלוא מובן המילה)עושה פשוט כיף
ירוחם(המחשב המוגבל...)שייך לצערי גם לאחים שלי ולאימא שלי כשפעם ב...(אין נתון זמן מדויק...)בא לה להשתמש בו,אחי(הבינוני,הקטן אוהב דיג'ימון אז אין בעיה...)יודע שנגיעה אחת בתמונה שלא שייכת לו והוא הכריז על יום מותו בגאון ולכן הוא מעדיף לא להתעסק בתמונות(לא רק של דיג'ימון,יש לי עוד הרבה יותר מידיי תמונות אחרות מכול סוג ועל כול דבר כמעט...)בתיקיות שלא שייכות לו... גם אני הייתי בלי מחשב,ביומהולדת שלי אפילו לא יכולתי להיכנס ולראות את השרשור לכבודי(אם כי דווקא ביומהולדת לא היה לי זמן,בניגוד לציפיות...)ככה שאני בהחלט מבינה אותך(אלא שאצלך זה היה הרבה מאוד זמן...),העיקר שעכשיו חזרת
בדקת משהו ספציפי בהודעות ישנות?או שסתם כמו לאנשים מסוימים(בלי שמות
...)שיעמם לך אז בדקת שטויות?....

Digi Lista

New member
../images/Emo132.gif../images/Emo187.gif../images/Emo66.gif../images/Emo20.gif../images/Emo103.gif

רוקט, השטות הבאה מוקדשת לך(כי אין לי על מה לקשקש ואין לי מה לחרבש...) לעולם אל תלכי ותקחי
הזייה אין לדעת אם אחר כך תיראי
או
... (עוד מסר חינוכי שנכשל...)

rocket

New member
תודה לכם !!! ../images/Emo24.gif

איזה חמודים אתם ! סליחה שלא הגבתי קודם פשוט הייתי עסוקה עם חברות שלי איזה תמונות מקסימות ! הצלחתי להגדיל את אוסף הדייקן שלי קצת =) התגעגעתי לזוג החמוד הזה ! תמונה אחת אפילו מצאה את דרכה היישר לדסקטופ שלי ^^

למעלה