רוקט.....מזל טוב!!!!!!!!!!

DiGiHiLa

New member
רוקט.....מזל טוב!!!!!!!!!!

שתחיי עד מתי שתרצי ושכל משאלות ליבך יתגשמו....

Digi Lista

New member
זה לא קורה שוב...

מה עובר עליי?אני כול הזמן שוכחת דברים,האמת שעד עכשיו בכלל לא הייתי בבית(הלכתי לחברה שיש לה גם יומהולדת היום)ועכשיו נכנסתי לכאן ו...עזבו אני לא אתאר כמה יסורי מצפון יש לי עכשיו,גם בגלל השרשור ללי לפני קצת יותר משבועיים... אני ממש מתנצלת.הינה נתחיל עכשיו לחגוג,כול הכבוד הילה!!!(אגב כול הדברים שקורים כאן לאחרונה מחזקים את המסקנה שלי-אני זקוקה לחופשה של כמה ימים!...). מזל טוב ענקי רוקט(האטומיקונים לא עולים לי כרגע...),אני מקווה שהכול יהיה צבעוני בחייך כמו בסדרות אנימה(תודו שזאת הברכה הכי תמוהה שקראתם
)

Digi Lista

New member
|מזלט||מז

למה כול הכיתוב מופיע לי בג'יבריש והכתב נורא קטן?זה גם אצלכם?

Digi Lista

New member
לפחות את מצליחה לכתוב...

לי יש משום מה בעיות רציניות כרגע בתפוז....

Digi Lista

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo98.gif../images/Emo140.gif

איכשהו ההודעה עם האטומיקונים של מזל טוב (הכותרת...)עולה חלקית,אני לא מבינה מה קורה כאן ומקווה שהכול יסתדר...

Digi Lista

New member
../images/Emo145.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo145.gif

יש לי שאלה,הבנתי(כן,סוף סוף...אני וההצתה המאוחרת שלי
...)שהזוג האהוב פה על הרוב הוא דאיקן(דיוויס+קן) תתנגדו לגלריה מיוחדת לזוג הזה?...

Digi Lista

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo49.gif../images/Emo143.gif../images/Emo49.gif../images/Emo187.gif

מה עוד אני אאחל?אני לא טובה בברכות... אבל מה שלא יהיה כול מה שרק אפשר לאחל(דברים טובים...)אני מאחלת לך רוקט,באמת מכול ה
והנשמה

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif...(שוב האטומיקונים לא עולים...)

אוף,אבל אני לא אתן לזה להרוס את חגיגת היומהולדת(אני אשתדל לפחות...)

star_female

New member
אני בכלל לא אתנגד D: מזל טוב רוקט!!

שכל המשאלות שלך יתגשמו... שיהיה לך הרבה מזל בחיים.. וכו' וכו'...

DiGiHiLa

New member
מזל טוב.....

אני לא אתנגד......למרות שאני לא מתה על הזוג הזה.....

DiGiHiLa

New member
...

....אני לא יודעת מה לכתוב.......אני גרועה בברכות גם... מזל טובבבבבבב.......

Digi Lista

New member
.......(ככה זה כשאין סמלים...)

האמת שאני לא מטורפת עליהם,לא באובססיביות בכול אופן. אני אוהבת את שניהם(את הדמויות)ואוהבת תמונות שלהם ביחד,אבל... טוב נו,במילא חוץ ממך אף אחד לא יענה(כמו שלא מגיבים על השרשור הקבוצתי שאת ואני עשינו השבוע...)

Digi Lista

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo98.gif../images/Emo22.gif../images/Emo132.gif../images/Emo151.gif../images/Emo24.gif

או לשם שינוי הם עובדים,לכן אני אנצל אותם כמה שיותר
....

Digi Lista

New member
../images/Emo147.gif../images/Emo145.gif../images/Emo50.gif../images/Emo49.gif../images/Emo103.gif

אני עדיין גרועה בלברך
...

star_female

New member
יש לי שאלה..

^^; איזה תמונות היא רוצה? הבנתי שדאיקן, אבל יש עוד דברים שהיא ביקשה? (כן, מצאתי תמונות... יאי לי!)

למעלה