רוקחות

קיוט

New member
רוקחות

שאלתי את זה כבר אך לא קיבלתי תשובה סופית. מה כולל הראיון לרוקחות בבאר שבע? למה לא כולם עוברים אותו? האם אפשר לשלוח המלצות? אני עושה שירות לאומי בבית מרקחת זה יתן לי יתרון? תודה

רוקחות

ראיון לרוקחות מטרת הראיון היא בעיקרו של דבר להתרשם אישית מן המועמד, ולא להסתפק בהכרות דרך "ניירות". במהלך הראיון מנסים להתרשם מאישיותך והמוטיבציה ללמוד רוקחות. מכאן שאת עשויה להשאל שאלות הממוקדות בך מסוג: - מהם להערכתך תכונות האופי הבולטות בך - מה מביא אותך לבחור ברוקחות. למה לא כימיה? - למה לדעתך יש להעדיף אותך בקבלה על פני מועמדים אחרים - עד כמה מוכרת לך עבודת הרוקח ומה מענין בה מבחינתך - מה תעשי אם לא תתקבל לרוקחות, מהן החלופות שלך. - מהן התכונות הדרושות לדעתך לרוקח - למה את מעדיפה ללמוד באוניברסיטה זו - לאן היית רוצה להתפתח ולהמצא בעוד 10 שנים הראיון עורך כחצי שעה, ובגלל ריבוי המועמדים אין מראינים את כלל המועמדים אלא רק חלק בעלי נתוני הקבלה הגבוהים יותר. הקבלה מבוססת על קריטריונים אחידים. על כן אם לא התבקשת לשלוח המלצות אין טעם לשלוח. הנסיון בשרות הלאומי עשוי להועיל לך בכך שתציגי את הנסיון, ושעל פי את יודעת מה אופי העבודה ,והיא נראית לך הולמת את כישוריך.

קיוט

New member
תודה ועוד שאלה

אם יש לי את הסכם הדרוש,האםזה בטוח שיזמנו אותי לראיון? למה לא כולם עוברים אותו? תודה

רוקחות

אם יש לך את הסכם הדרוש תוזמני לראיון.לא כולם עוברים כי פשוט יש מכסה של תלמידים שניתן לקבל, כך שאם נניח יש מקום ל-100, על סמך נתוני הקבלה והראיון בוחרים מבין המועמדים את ה-100 עם הנתונים הטובים יותר.

למעלה