רוקדת בשבילה

רוקדת בשבילה

טוב, כבר מזמן הבנתי שלהכנס אל תוך מסגרות , זה דיי בנאלי , והגיע הזמן להשתחרר ולשחות עם הזרם . אף פעם לא הייתי מהסוג שמעדיף משהו מסויים אחד ופוסל על סף את השאר. אולי בגלל החינוך שקיבלתי מההורים שלי, ואולי בגלל החינוך שנתתי לעצמי כשהגעתי לצבא, ושום דבר לא ישב על הראש שלי ופיקח עלי (אין את השמועות של הבית ספר, והמבטים של המורים , אין ציונים ויש מספיק זמן לחשוב על החיים), לא חייבת דין וחשבון לאיש וגם לא מריחים את זה עלי . היא השתחררה מהצבא, ואני הייתי רק באמצע הדרך לסוף , החלטנו ללכת לחגוג , לי היה חבר, והיא נפרדה מעלוקה של שלוש שנים, טיילנו באלנבי ולא השתלבנו , ואז הזמנתי אותה למשקה. הוא דפק לנו בראש ואז כבר היה קל יותר. נכנסנו למועדון , מפוצץ אנשים , נצמדנו קרוב , התחלנו לרקוד, עוד משקה , ואחריו עוד טקילה, אין גבולות וגם לא שמעתי שום דבר , הוא התחילה ראשונה, מלקקת לי את הצוואר, משכתי את הלסת שלה אלי , ונישקתי אותה , זה היה מאוד קצר , וגם לא הבנו מה עשינו . יום למחרת זכרתי הכל אבל העדפתי לומר לה ששכחתי. והיא התנהגה מוזר והלכה ושכבה עם זר. שבועות אחרי זה , במסיבה אחרת , היא מפרידה ביני לבין רקדן מעולה, מתפנקת בין זרעותי, לוחשת שאיתי נעים לה , למרות שיש לה ציצי אדיר , ולמרות ששיער שחור מונח באצילות על עור החזה המתוח, צחקתי בקול רם. את עדין לא מוכנה ילדתי, את עדין בודקת גבולות . ומאז, אנחנו , ועוד אחת שהתצטרפה, יוצאות למעדונים ורוקדות רק אחת עבור השניה. מסביב בחורים הם כמו ממתקים , אבל המנה העיקרית היא שתיהן , אומנם עוד לא סגורות על עצמן שהן רוצות , אבל הן בטוח מתנסות במשהו חדש. אני רק מביטה מהצד , וצוחקת

הקטגור

New member
|מוחא כפיים|

גם על הכתיבה, וגם על הסיפור. תהנו, אלו החיים האמיתיים.

HeavenDusk

New member
יפיפה ממש../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

אם כי בדמיון רצים לי תמונות של ערפדיות בליל החשכה במועדון טכנו ניו יורקי מלקקות את המלח של הטאקילה מהצוואר אחת של השניה... ברררר...אני והפנטזיות שלי...

למעלה