רוקדים עם כוכבים - הודעה חשובה!!!!

bozo4

New member
רוקדים עם כוכבים - הודעה חשובה!!!!

שלום לכולם... אני מורן מתאם הקהל של התוכנית הנפלאה רוקדים עם כוכבים . אני רוצה להודות לכל משתתפי וחברי הפורום על המעורבות הגדולה שלכם בתוכנית ועל הצפייה בה . אני כותב מכתב זה משתי סיבות : 1.לצערי לא נותרו עוד כרטיסים לתוכניות . במידה ומישהו מעוניין להיות ברשימת ההמתנה לתוכנית , אשמח באם יוכל לשלוח הודעה למייל שלי : [email protected] .שם , גיל , מספר טלפון ומספר אנשים... אין צורך להתקשר , ברגע שיתפנה מקום אני כבר אודיע לממתינים . 2.על פי הוראה - כל המוזמנים לתוכנית שבידם מצוי תאריך לאחת התוכניות , מחוייבים להיות מגילאי 17.5-18 ומעלה . לא תתאפשר מעתה ואילך כניסה מתחת לגיל זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי שנמצא מתחת לגיל זה מתבקש בכל לשון של בקשה ליצור עימי קשר לטלפון או לשלוח מייל [email protected] . אני מבקש לקחת את הענין בכל הרצינות על מנת להימנע ממצב מביכים שאנשים ישארו מחוץ לאולפן . ולכולם... המשך צפייה מהנה בתוכנית מצוות רוקדים עם כוכבים . שלכם מורן

bozo4

New member
המשך להודעה של קהל בתוכנית- חשוב!!!

אם לא היה ברור למישהו... כרגע אין מקומות לתוכנית... התוכניות מלאות... הרגע שמשהו ישתנה... אני אעדכן... ושוב אני חוזר ואומר... מתחת לגיל 17.5 אין מה להגיע לתוכנית היות ולא תתאפשר הכניסה... תודה רבה מורן...

MeetLofe

New member
באמת חבל שזה ככה

אני בן 16 וחצי ואולי זה מטעמי "בגרות" אבל אני הרבה יותר בוגר מאנשים גם בני 20+ וחבל לי שאני לא יכול לבוא לאולפן כי מאוד רציתי בעיקרון זה סתם בולשיט זה גם מה שאמרו באולפני כוכב נולד ובסוף הכניסו גם ילדים בני 12

tipipi

New member
מה זה השטויות האלה באמת../images/Emo12.gif

אני גם זוכרת את הקטע ב"כוכב נולד" , איזה מפגרות ההפקות האלה, בצעדים כאלו הם עלולים לאבד את כל המעריצים של התוכנית. לא חבל?
גם אני בת 16 ונורא רוצה לבוא לראות את התוכנית .... נ.ב אתה מתמצע בעניין, רוקד משהו?

bozo4

New member
המשך להודעה החשובה - קהל!!!

שלום לכולם... על פי החלטת ההפקה ,גיל הכניסה לאולפן - לצילומי התוכנית יהיה 20 ואילך... החלטה זו לא נתונה לשינויים ... אי לכך ובהתאם לזאת , כל מוזמן לתוכנית שהוא מתחת לגיל זה , מתבקש ליצור איתי קשר במהרה או לשלוח מייל אלי : [email protected] על מנת ליצור אי נעימות ומצבים שאנשים ישלחו הביתה . תודה רבה ויום טוב מורן

למה?../images/Emo4.gif

לא שאלה קשה, למה אסור לי (בן 13) להיות קהל בתכנית? בתור אחד שיש לו אתר על התכנית (בסך הכל יש 2 אתרים) ואני צופה נלהב? ופעיל בפורום (הרישמי)?

bozo4

New member
תגובה

לא שיש משהו נגד חברה בני נוער שמעריצים את הסדרה ... אך כרגע החלטת ההפקה היא כזאת.. ו...תמשיכו לרקוד עם כוכבים מורן

ELIAN MY STAR

New member
אתם חושבים ש...

יש הבדל גדול בין גיל 14 או 14 או 16 לגיל 17 ? ממש לא אנני לא מבינה מה הקטע הרי אתם לא יכולים להגיד שרוב הקהל הרי של התוכנית הוא בעיקר בני נוער בגילאי 12-16 בערך... זה לא פייר שפתאום החלטתם לשנות את דעתכם ושאסור להכנס ממתחת לגיל 17.5 ואם כבר אז באמת הייתי שמחה לדעת מה גם לכם לשנות את דעתכם לגבי הגיל שמותר לו להכנס להיות קהל..

למה????????????????????????

אני חושבת שזה לא פייר שמותר רק לילדים מגיל 17 אני רק בת 12 ואני רוצה לראות אני לא מבינה למה אי אפשר אני רקדנית גם(בריקודים סלונים) ואני רוצה לראות מקרוב

קמילעעע

New member
ביזיון ובושה!

חלק גדול מהצופים! זה בני נוער בין הגילים 12-16 טוב נגזים קצת...17 אז באמת זאת בושה! לשום אולפן אי אפשר להכנס! לדעתי זה ממש לא פייר! ולא יפה.. ככה לנהוג לגבינו!

DANCE TV

New member
להפקה אין ברירות

תאמינו לי שכל הפקה רוצה קהל טוב, זה חשוב לאווירה של התוכנית, הבעיה היא שמספיק ליצן אחד בחבורה של בני 15 שכולם מעולים, בשביל להפריע למהלך הקלטת התוכנית. ואני רק מאחל לכל הפקה שאלו יהיו הבעיות שלה,,, שאין כרטיסים לכולם,,, זה ממש טוב,,,

למעלה