רוצים שאלון?

kepit

New member
רוצים שאלון?

מי שואל אתכם
קצת בכללי.. שם: גיל: תאריך לידה: מאכל אהוב: צבע אהוב: באיזה צבע המקלדת שלכם? דמות אהובה מסרטי ילדים: שמאלני/ ימני? סרט אהוב: ספר אהוב: מה אתה לובש עכשיו? מקצוע לימודים אהוב: מקצוע לימודים שנוא: כיתה: מגמת לימוד: מס' אחים: שמות שלהם: איך קוראים למחנך/ת שלך? מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? כמה קיבלת במבחן האחרון? באיזה מקצוע זה היה? מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? מה עושה כרגע בזמנך החופשי? -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? נרדמת בשיעור? שמעת גלגלצ? אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? עשית קניות? היית חולה? נחתכת? החזקת תינוק? נסעת באוטובוס? חיבקת מישוה? לא ישנת כל הלילה? -זה או זה: חורף או קיץ? לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? שבת או יום חול? שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מתמטיקה או אנגלית? ירושלים או ת"א? הצפון או הדרום? החרמון או אילת? חו"ל או הארץ? וניל או שוקו? אייסיקיו או מסנג'ר? מעריב או ידיעות? חרדים או ערבים? מתנחלים או ערבים? פירסינג או קעקועים? -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: תלבושת בי"ס: פסיכומטרי: ההתנתקות: סמים:

kepit

New member
הו לא! זה לא היה הסמיילי שהיה אמור

לצאת!!! תיקון -8-|

kepit

New member
מה נסגר?! ----- ../images/Emo11.gif ../images/Emo11.gif ../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif!|

prongs3

New member
שוב פעם את והסקרים שלך...../images/Emo3.gif

את צריכה ללכד ללמוד סוציולוגיה
שם: שי גיל: 16 בעוד שבוע
תאריך לידה: 4.4.91 מאכל אהוב: פונדנט שוקולד/סופלה צבע אהוב: אדום באיזה צבע המקלדת שלכם? מקשים שחורים עם רקע כסוף דמות אהובה מסרטי ילדים: לוידע שמאלני/ ימני? שמאלני סרט אהוב: רקוויאם לחלום ספר אהוב: המשחק של אנדר מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס קרוע, נעליים, גרביים, טי-שירט, תחתונים ומשקפיים מקצוע לימודים אהוב: קולנוע מקצוע לימודים שנוא: ספורט/מתמטיקה כיתה: י' מגמת לימוד: אצלנו יש רצועות- כל רצועה= 5 יחידות. אני בקולנוע וסוציולוגיה מס' אחים: 3 שמות שלהם: טל, נעמה וגל איך קוראים למחנך/ת שלך? אהוד מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? כל מיני- פעם חמאת בוטנים, פעם חסה+פסטרמה, ופעם חביתה כמה קיבלת במבחן האחרון? 54
אבל זה חד פעמי! באיזה מקצוע זה היה? מתמטיקה מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? עוזר טבח בחדר אוכל של הקיבוץ מה עושה כרגע בזמנך החופשי? עונה על השאלון הזה -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול בסביבות 18:00 נרדמת בשיעור? לפני כמה שבועות שמעת גלגלצ? יום שישי? אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לוידע עשית קניות? לוידע היית חולה? כמה חודשים נחתכת? כמה ימים החזקת תינוק? אתמול [בן שנתיים אבל] נסעת באוטובוס? יום חמישי חיבקת מישהו? אתמול [בן שנתיים אבל] לא ישנת כל הלילה? חודש? -זה או זה: חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? צפון שליטה!!!!!!!111אחד החרמון או אילת? חרמון חו"ל או הארץ? חו"ל וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? מעריב שליטה!!!!!!!111אחת חרדים או ערבים? לא יודע מתנחלים או ערבים? ערבים פירסינג או קעקועים? קעקועים -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: לוידע תלבושת בי"ס: בעד פסיכומטרי: לוידע ההתנתקות: בעד סמים: נגד

kepit

New member
מישו הכריח אותך?

קצת בכללי.. שם:סתיו גיל:13 וחצי תאריך לידה: 26.10 מאכל אהוב: אוכל צבע אהוב: כתום/ שחור באיזה צבע המקלדת שלכם? אפור דמות אהובה מסרטי ילדים:קשה... כרגע פיטר פן שמאלני/ ימני? ימנית סרט אהוב:חלון סודי / מישו לרוץ איתו ספר אהוב: מישו לרוץ איתו מה אתה לובש עכשיו? בגדים מקצוע לימודים אהוב:אפחד הכל חרא! מקצוע לימודים שנוא:כולם כיתה: ח' מגמת לימוד: עוד לא מס' אחים:4 שמות שלהם: אביה גאיה צליל דניאל איך קוראים למחנך/ת שלך? כרגע זה לא ידוע מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? לא לוקחת סנדוויץ' כמה קיבלת במבחן האחרון?לאזוכרת באיזה מקצוע זה היה?יכול להיות שהז היה מתמטיקה וקיבלתי 23 מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? בייביסיטר (?) (היחידה) מה עושה כרגע בזמנך החופשי?עונה על שאלון -מתי בפעם האחרונה: התקלחת?אתמול בלילה נרדמת בשיעור?יום ראשון שמעת גלגלצ?לא שומעת רדיו אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לא זוכרת עשית קניות?מזמן היית חולה?אני כרגע מצוננת זה גם נחשב? נחתכת?נאמ... החזקת תינוק?יום חמישי בבייביסיטר נסעת באוטובוס?יום שישי וכל ימות השנה חיבקת מישוה?יום חמישי אולי... לא ישנת כל הלילה?לפני שבועיים- שלושה בערך -זה או זה: זה חורף או קיץ? לא סגורה על עצמי אבל בעיקרון חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?ברור שעם אח שלי שבת או יום חול? יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אפחד אבל אם אני חייבת אז אנגלית ירושלים או ת"א? קשה... הצפון או הדרום?צפוןצפוןצפוןצפוןצפוןצפוןצופןוצפוןצפוןצפוןצפוןןןן!!! בדרום יש רק חרא וגמלים!!! החרמון או אילת?חרמון חו"ל או הארץ?ארץ וניל או שוקו? ברור שוניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות?לא קוראת כלום חרדים או ערבים?אפחד מתנחלים או ערבים? מתנחלים פירסינג או קעקועים? כלום אבל אם כבר אז פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בכיף שלהם תלבושת בי"ס:
X
X
נגדנגדנגדנגדנדנגדנגדנגדנגדנגדנגדנגדנגדנגדנגדנגדנגדנגדנגדנגדנגדנדגנגדנדגנגדנגדנגדנגד!!
פסיכומטרי:לאדעת ההתנתקות: נגד
סמים:נגד

היה פנאן

קצת בכללי.. שם: איתמר גיל: 16 תאריך לידה: 44 למרץ. מאכל אהוב: דאמ, יש יותר מידי! צבע אהוב: אין לי מושג. באיזה צבע המקלדת שלכם? שחורה. דמות אהובה מסרטי ילדים: מיקי מאוס. ם_0 שמאלני/ ימני? שמאלני סרט אהוב: אין משהו מסויים. ספר אהוב: אין משהו מסויים. אני קורא יותר מידי בשביל שתהיה החלטה פשוטה |חנון|. מה אתה לובש עכשיו? ג'ינס וחולצה... מקצוע לימודים אהוב: תיאוריה (מוסיקה). מקצוע לימודים שנוא: לשון. כיתה: י' מגמת לימוד: מוסיקה. מס' אחים: 0 שמות שלהם: -?- איך קוראים למחנך/ת שלך? ברק. מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? מה שאמא שמה :) כמה קיבלת במבחן האחרון? 68 במתמטיקה. אבל זאת נפילה שלא תחזור :) באיזה מקצוע זה היה? מת'... מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? להוציא כלבים לטיול (?) מה עושה כרגע בזמנך החופשי? מנגן. -מתי בפעם האחרונה: התקלחת? אתמול. נרדמת בשיעור? לעולם לא! שמעת גלגלצ? לעולם לא 0סורי ליאורה ):) אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לא זוכר :S עשית קניות? אה. הא? היית חולה?לפני איזה חודשיים. נחתכת? (?) החזקת תינוק? כשבן דוד שלי היה תינוק.. (הוא בן 5) נסעת באוטובוס? יום רביעי. חיבקת מישוה? יום שישי. לא ישנת כל הלילה? חופשגדול :) -זה או זה: חורף או קיץ? גם וגם בבקשה. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח. :) שבת או יום חול? יום חול. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם. מתמטיקה או אנגלית? אף אחד מהם. ירושלים או ת"א? ת"א. הצפון או הדרום? צפון ארה"ב
החרמון או אילת? אילת. חו"ל או הארץ? חו"ל. וניל או שוקו? שוקו! אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר! מעריב או ידיעות? הארץ! חרדים או ערבים? תלוי בבן אדם.. מתנחלים או ערבים? תלוי בבן אדם.. פירסינג או קעקועים? אני רוצה קעקוע אבל על אחרים יותר נחמד פירסינג (במידה). -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: מאוד מאוד בעד. תלבושת בי"ס: תלוי במיקום (בערים עשירות אין סיבה לעשות תלבושת אחידה). פסיכומטרי: איך יש בעד ונגד? ההתנתקות: בעד. סמים: הדעה שלי קצת יותר מסובכת מבעד ונגד.

clyps

New member
פם פם..אני

שם:שיר גיל:16 תאריך לידה:22/2/1991 מאכל אהוב:לא יודעת.. צבע אהוב:ירוק באיזה צבע המקלדת שלכם?אפור מכוער דמות אהובה מסרטי ילדים:ממ..יש הרבה.. שמאלני/ ימני?שמאלנית סרט אהוב: "אבודות והוזות" ספר אהוב: "אניהו"-אתגר קרת מה אתה לובש עכשיו?מכנסיים כחולות, חולצה לבנה, ועוד חולצה משובצת מקצוע לימודים אהוב:תקשורת מקצוע לימודים שנוא:כל השאר כיתה: י' מגמת לימוד: תקשורת ותאטרון מס' אחים:שתי אחיות שמות שלהם:מעיין ואורי איך קוראים למחנך/ת שלך? כרמית מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? שוקולד לבן כמה קיבלת במבחן האחרון?אההה... לא זוכרת באיזה מקצוע זה היה?כנ"ל מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? העבודה הנוכחית- בחוות התוכים מה עושה כרגע בזמנך החופשי?כרגע?? מדברת עם מושא אהבתי -מתי בפעם האחרונה: התקלחת?אתמול בערב נרדמת בשיעור? מזמן שמעת גלגלצ?איכסה גלגלצ אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? וואו... ממ.. לפני שבוע לרותם.. עשית קניות?שבוע שעבר מתישהו היית חולה?כרגע נחתכת?אתמול בעבודה נשך אותי תוכי החזקת תינוק?תינוק ארנב נחשב? נסעת באוטובוס?שלשום לבית הספר חיבקת מישהו? לא זוכרת לא ישנת כל הלילה?שלשום -זה או זה: חורף או קיץ?כרגע קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? שיעור חופשי מתמטיקה או אנגלית? אף אחד ירושלים או ת"א?ת"א הצפון או הדרום?דרום החרמון או אילת?אילת חו"ל או הארץ?ארץ ארץ ארץ וניל או שוקו?שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות?מעריב חרדים או ערבים? שאלה מטופשת מתנחלים או ערבים?כנ"ל פירסינג או קעקועים?קעקועים -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:בעד תלבושת בי"ס: לא אכפת לי פסיכומטרי: לא יודעת ההתנתקות:בעד סמים:נגד סוף.

../images/Emo67.gifפהלהלה../images/Emo85.gif

קצת בכללי.. שם: נעה גיל: 15 תאריך לידה: 14/01 מאכל אהוב: הכל צבע אהוב: חום וסגול באיזה צבע המקלדת שלכם? שחור וכסף דמות אהובה מסרטי ילדים: סינדרלה שמאלני/ ימני? כותבת בימין..אין לי דעה פוליטית
סרט אהוב: בובספוג >< ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו, התפזן בשדה השיפון (מחורבן, מזוייף > מי שקרא יבין
). מה אתה לובש עכשיו? בגדים מקצוע לימודים אהוב: אנגלית מקצוע לימודים שנוא: פיסיקה כיתה: ט' מחוננים >< מגמת לימוד: ביוטכנולוגיה 8-( מס' אחים: 3 שמות שלהם: בר, בן ורוני איך קוראים למחנך/ת שלך? כוכי מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? כלום כמה קיבלת במבחן האחרון? 100 באיזה מקצוע זה היה? מתמטיקה מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? ש"פ מה עושה כרגע בזמנך החופשי? כל מני
-מתי בפעם האחרונה: התקלחת? לפני 5 דק' נרדמת בשיעור? מתי היה שיעור פיסיקה האחרון?
שמעת גלגלצ? בנסיעה האחרונה אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? לפני מספר דקות עשית קניות? דע. זארה
היית חולה? מזמן נחתכת? >< החזקת תינוק? הממ יום שישי לפני כמה זמן. נסעת באוטובוס? לפני כמה ימים חיבקת מישוה? עכשיו לא ישנת כל הלילה? בחופש הקודם >< -זה או זה: חורף או קיץ? קיץ
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? >< שבת או יום חול? יום חול עם שביתה. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?לא איכפתצ לי מתמטיקה או אנגלית? אנגלית ירושלים או ת"א? ת"א הצפון או הדרום? דרום החרמון או אילת? אילת (יום רביעי
) חו"ל או הארץ? אין כמו ישראל
וניל או שוקו? שוקו!!!11111111
אייסיקיו או מסנג'ר? מסננ!
מעריב או ידיעות? ידיעות>< חרדים או ערבים? לא איכפת לי מתנחלים או ערבים? לא איכפת לי פירסינג או קעקועים? פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: שאנשים יעשו מה שבא להם..דמוקרטיה. בכללי בעד תלבושת בי"ס:
פסיכומטרי: >< ההתנתקות: >< סמים: נגד

mamalala

New member
כי ממש משעמם לי..

שם:אלעד גיל:12 תאריך לידה:20/12/94 מאכל אהוב:שניצל שליטע צבע אהוב:כחול ככה ואדום כהה באיזה צבע המקלדת שלכם?מה זה משנה?שחוק. דמות אהובה מסרטי ילדים:ארתור שמאלני/ ימני? סרט אהוב:פריקי פריידי (שישי הפוך) ספר אהוב: מה אתה לובש עכשיו?בגדים-_- מקצוע לימודים אהוב:חלון..סתם..חחחח...אמ....מתמטיקה לשון ואנגלית מקצוע לימודים שנוא:כל השאר כיתה:ו מגמת לימוד:קולנוע מס' אחים:2 שמות שלהם:דניאל המתוקה ואוהד המעצבן איך קוראים למחנך/ת שלך?אורייתת מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר?חומוס כמה קיבלת במבחן האחרון?110^_^ אין אין.. אני כישרון |NOT| באיזה מקצוע זה היה?הנדסה מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה?הקלדת עבודות (אל תשאלו) מה עושה כרגע בזמנך החופשי?עונה על שאלון -מתי בפעם האחרונה: התקלחת?ב7 נרדמת בשיעור?נבר שמעת גלגלצ?היום אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה?היום (אבל זה לא היה רציני) עשית קניות?פוווו... היית חולה?כנ"ל נחתכת?היום החזקת תינוק? נסעת באוטובוס?חמישי חיבקת מישוה?היום לא ישנת כל הלילה?אתמול -זה או זה: חורף או קיץ?קיץ וחורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?עם אח שלי שבת או יום חול?שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית?מתמטיקה ירושלים או ת"א?ת"א וירושלים הצפון או הדרום?נמנע החרמון או אילת?נמנע חו"ל או הארץ?ארץ וניל או שוקו?שוקו וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ מעריב או ידיעות?מעריב חרדים או ערבים?מה זה משנה? מתנחלים או ערבים?כנ,ל פירסינג או קעקועים?פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:שיהנו תלבושת בי"ס:נגד פסיכומטרי:נמנע ההתנתקות:נמנע סמים:נגד מה?! כזה קצר?

clyps

New member
חחחחח התפסן בשדה השיפון

אכן חח, מחורבן >< ספר ש-80% ממנו זה מחורבן וכדומה

clyps

New member
../images/Emo13.gif

חח אתמול שמעתי גירסה שאומר שהולדן הזה הומו.. אני כבר לא זוכרת על מה הבחור התבסס, אבל השורה התחתונה הייתה מבדחת למדיי..

jast

New member
אללה אני אשתתף:]

רק הגעתי וכבר אני משתתפת בשאלון:] יאיי
קצת בכללי..
שם: חן
תאריך לידה: 7.8.1990
מאכל אהוב: וואו אף פעם לא באמת הצלחתי לענות על שאלות כאלה
צבע אהוב:כנ"ל חח אני אוהבת את כל הצבעים. טוב אולי אדום כי זה מצע המהפכה וזה
באיזה צבע המקלדת שלכם? לבן עם המון ליכלוך
דמות אהובה מסרטי ילדים: מאי הקטנה מהמומינים. היא כזאת מגניבה.
שמאלני/ ימני? שמאלנית:]
סרט אהוב: שיער או התפוז המכני לא החלטתי
ספר אהוב: 1984
מה אתה לובש עכשיו? חולצה של הסופרלנד(אני עובדת שם..) ומכנסיים שחורות
מקצוע לימודים אהוב: ספרות
מקצוע לימודים שנוא: מתמטיקה
כיתה: י"א
מגמת לימוד:המגמות אצלנו מתחילות מי"ב
מס' אחים: 2
שמות שלהם: יעל וחגית
איך קוראים למחנך/ת שלך? איילה
מה אתה הכי אוהב לשים בסנדוויץ' בבוקר? אבוקדו
כמה קיבלת במבחן האחרון? שישים ומשו
באיזה מקצוע זה היה? היסטוריה
מה העבודה הכי מעצבנת שעבדת בה? אוי הסופרלנד זה שואה, זה כאילו שמים אותך בתוך המתחם של המתקן וחוץ מללכת לשירותים והפסקה של חצ שעה אם הם נחמדים באותו יום אסור לצאת, אסור לאכול, אסור לעשן, אסור לדבר בפלאפון, רק כל היום להפעיל את המתקן ולכבות אותו. 10 שעות ועוד שכר מינימום, ניצול לשמו.=/
מה עושה כרגע בזמנך החופשי? כשיש זמן חופשי או לישון או לפגוש חברים
-מתי בפעם האחרונה:
התקלחת? אתמול
נרדמת בשיעור? כיתה ג'?
שמעת גלגלצ? לא זוכרת
אמרת למישהו/י שאתה אוהב אותו/ה? אתמול
עשית קניות? לפני שבועיים
היית חולה? עכשיו
נחתכת? אתמול
החזקת תינוק? היום
נסעת באוטובוס? היום
חיבקת מישוה? אתמול
לא ישנת כל הלילה? עכשיו זה הולך לקרות. שוב
-זה או זה:
חורף או קיץ? קיץ!!!
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח
שבת או יום חול? יום חול
שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? שיעור חופשי, אבל זה לא באמת משנה.. גם אחרי הבצפר אני נשארת במחששה ומדברת עם אנשים חח
מתמטיקה או אנגלית? אנגלית
ירושלים או ת"א? ירושליים!!!
הצפון או הדרום? צפון
החרמון או אילת? החרמון
חו"ל או הארץ? הארץ!! חח אין כמו בארץ תכלס
וניל או שוקו? וניל
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר
מעריב או ידיעות? הארץ:}
חרדים או ערבים?
מתנחלים או ערבים?
פירסינג או קעקועים? פירסינג
-בעד/נגד: