עומר נסע../images/Emo7.gif
אוהבים במבה?
, בעיקר שהיא יבשה או עם קפה
וביסלי? יאפ. חוצ מקטשופ:S מי האדם שהכי עיצבן אתכם השבוע?אדון שוטר
מה הוא עשה לך? היה שוטר מניאק
באיזה פורומים אתה בתפוז? אמ, יוני בלוך ואפרת גוש (ולהקתם), יהודית רביץ, קורין אלאל, היהודים, אביתר בנאי, רוק ישראלי, דנה ברגר.. נוהג לענות לשאלונים של עצמך? לדבר עם עצמי? מכיר אותי אישית? (שאלה שחצי מהפורום הזה יגיד שכן) נראה לי שלא (אבל יש יהודית ברקע, כה מקסימה
) כמה פעמים החלפת כינוי בתפוז? 1 ממתי אתה בפורום?אין לי מושג. קראתי פה מתישהו ועזבתי וחזרתי אחרי המפגש
אוהב לנשנש לימונים? לימונענע
? אוהב עוגת תפוזים?עומר? יש לך אחים\אחיות? 1 אתה כותב עם 0.5,0.7 או עיפרון רגיל?0.5 נכון שאחותי מעצבנת?לא נכון שאין לי שיער רגיש?לאיגי וקסמן יש
היית פעם בהבימה?כ-מובן! יש לך ילד\ה בכיתה שקוראים לו עדן?אה? הומו? לא. מישו מוכן לפרש לי את המשפט:" סאצ' אה פרצוף"? סלמונלה. פירה עם שניצל זה טעים? פרה זה רע
(בשר:S) כן זה טעים. ? עדיייייייי!!!!!!! תעזבי לי תשיערררררררררר עאעאעאע איתך! מסכימים איתי? כמה פעמים הופעת מול קהל?כל חיי
סתם נו. טקסים וכאלה, אה ובתמונע
אז משו כמו המון
? ובמסגרת מה? למעלה. מה השוקולד הכי טעים לדעתך?אמ, לאדעת. מקופלת (שהיא בתוך קפה כן
) עשו עליכם חרם פעם?ברור. באיזה כיתה אתם?י ב כמה שנים את חיים?17 וחצי אחותי אומרת שזקנים זה דבר חמוד. מסכימים עם זה? אה
מה יותר יפה: צינה או צינק? • ועכשיו עוד 10 שאלות ביזאריות- "מה היית עושה אילו..." : 1: למה אתה עונה על שאלונים? אתה מאמין שמישהו באמת קורא את זה?משעמם יל 2: תוך כדי שיטוט סתמי בשכונה, עינך מבחינות בטופס לוטו מקומט. בקיצור, זכית ב10 מיליון. מה אתה לעשות? חלק לשים בצד. הופעות. דיסקים בהמונים. מכוניות. הורים. גיטרות. פסנתר. תופים. ספרים.חלקה אירלנד. טיול אמנות באירופה. מטוס. חברים (להביא למי שצריך טיפשים, לא לקנות
) 3: ואם אחיך הקטן קורע את הטפס אח"כ כהלכת לנשנש? בעדינות איתו, הוא רק בן 3. 4: חברך הטוב מתקשר אליך וכולו נרגש! "בוא אליי", מפציר הנ"ל, "משהו דחוף!". אתה נועל את נעליך, לובש את מעילך, ויוצא לקור העז והרוחות הזועמות שבחוץ. אף הטיפטוף הקטנטן לא מרתיעך מהצעדה אל החבר המדובר. כאתה מגיע הוא מושיבך בחדרו ונועל. עינייו נוצצות ושיערו פרוע. אתה שואל, "מה קורה, גבר?" הוא עונה בלחש, ".........." מה אתם חושבים שהוא אמר? תשתוללו כיד דימיונכם! "אני רוצה חומוס. או חמוס" 5: אמא ואבא (שוב...) נסעו, הפעם לנופש באילת. בלעדיכם!!! הבית שומם והמקרר לרשותכם. כיוון הרעב מתחיל לקרקר, אתם פותחים את הדלת של המקפיא לבדוק אם יש איזה משהו לחימום במיקרוגל. אך אבוי! רק פתק קטן ובו 4 מילים מונח שם. החלטנו לנטוש אותך, בן. ( או, בת. השאלון כהרגלו מופנה ל2 המינים). מה אתה לעשות...? להכין את האוכל הרצוי? 6: דמיין שסיימת את שירותך הצבאי והטיול לחוץ-לארץ בפתח. אתה מארגן את הכסף והכרטיס, אורז מזוודות. נפרד מכולם ובא לצאת למונית שמחכה לקחת אותך. אחותך הקטנה רצה בדמעות, "אל תלך!", זועקת ואוחזת ברגליך, "חלמתי שהמטוס מתרסק". מה אתה עושה? מחבקת אותה וממשיכה בתכנון בתקווה שהמונית לא תדרוס אותי 7: נניח שלא הקשבת לעיצה של האחות המייבבת. אתה על המטוס קורא ספר נדוש כשלפתע, המולה מאחור. אתה שומע צעקות ומפנה את ראשך... 2 גברים עם עוזי מכוונים על הנוסעים ואומרים: "אתם חטופים! לא לזוז". כיוון שהיית בסיירת בחר-אחת, אתם שוקלים אם לנסות לשחק אותה ברוס ויליס. הפעולה נכשלת והם כולאים אותך בתא המטען של המטוס. עיניך מתרגלות אט אט לחשיכה ואתה סורק את המקום. אתה מבחין באחת הפינות במצנח. האם תעשה את הצעד?מה יש לי להפסיד? הכל בתיאוריה לא
8: נניח שצנחת. אתה נופל בשיא המהירות לעבר הקרקע שהולכת וקרבה. צעקותיך נבלעות ברוח השורקת באזניך. 2 ידיות על הכתפיות. נזכרת פיתאום ששמעת שאם פותחים את המצנח הרזבי לפני, אז לא יפתח אף אחד מהם. לכן עליך לבחור אחת מהן. אתה זועק תפילה אחרונה ומושך בידית הימנית, או השמאלית? ימנית 9: הצניחה כשלה. התרסקת... מסתבר, שיש גילגולי נשמות אחרי המוות. כיוון שלא היית "ילד טוב" נותנים לך 2 אפשריות. האחת, לצאת לחופשה בגיהנום. השנייה, לחזור בגילגול של חיה. מה תעדיף? ואם לחזור, אז בתור איזו חיה?גיהנום 10: הצניחה הצליחה. נחתת על האדמה הרכה ונישקת אותה אין ספור פעמים. כעת עליך לברר איפה אתה. אתה משוטט שעות על שעות ביערות. קולותיהן של חיות הבר מלוות אותך ואתה חש בודד יותר מתמיד. השמש מתחילה לשקוע ועדין אבוד אתה בין העצים הגבוהים. הצמא והרעב מתחילים להציק. לרשותך רק קופסת גפרורים שנותרה בכיסך מפורים שעבר. אתה אוסף מעט ענפים ומדליק מדורה קטנה. ללא משים אתה נרדם על הקרקע ושוקע בשינה עמוקה. בחלום מופיעה אחותך הקטנה, "אמרתי לך! למה לא שמעת לי", מייבבת היא. מה אתה עונה לה? לילה טוב חמודה