רוצים שאלון שישי(ץ)!

שוודה

New member
רוצים שאלון שישי(ץ)!

שישיץ

New member
../images/Emo7.gif שאלון שישיץ ../images/Emo7.gif_../images/Emo79.gif

נגיט תודה על השם המקוריץ
פרצו לי לאייסיקיו
אוהבים במבה? וביסלי? מי האדם שהכי עיצבן אתכם השבוע? מה הוא עשה לך? באיזה פורומים אתה בתפוז? נוהג לענות לשאלונים של עצמך? מכיר אותי אישית? (שאלה שחצי מהפורום הזה יגיד שכן) כמה פעמים החלפת כינוי בתפוז? ממתי אתה בפורום? אוהב לנשנש לימונים? אוהב עוגת תפוזים? יש לך אחים\אחיות? אתה כותב עם 0.5,0.7 או עיפרון רגיל? נכון שאחותי מעצבנת? נכון שאין לי שיער רגיש? היית פעם בהבימה? יש לך ילד\ה בכיתה שקוראים לו עדן? מישו מוכן לפרש לי את המשפט:" סאצ' אה פרצוף"? סלמונלה. פירה עם שניצל זה טעים? כן זה טעים. ? עדיייייייי!!!!!!! תעזבי לי תשיערררררררררר עאעאעאע איתך! מסכימים איתי? כמה פעמים הופעת מול קהל? ובמסגרת מה? מה השוקולד הכי טעים לדעתך? עשו עליכם חרם פעם? באיזה כיתה אתם? כמה שנים את חיים? אחותי אומרת שזקנים זה דבר חמוד. מסכימים עם זה? מה יותר יפה: צינה או צינק? • ועכשיו עוד 10 שאלות ביזאריות- "מה היית עושה אילו..." : 1: למה אתה עונה על שאלונים? אתה מאמין שמישהו באמת קורא את זה? 2: תוך כדי שיטוט סתמי בשכונה, עינך מבחינות בטופס לוטו מקומט. בקיצור, זכית ב10 מיליון. מה אתה לעשות? 3: ואם אחיך הקטן קורע את הטפס אח"כ כהלכת לנשנש? בעדינות איתו, הוא רק בן 3. 4: חברך הטוב מתקשר אליך וכולו נרגש! "בוא אליי", מפציר הנ"ל, "משהו דחוף!". אתה נועל את נעליך, לובש את מעילך, ויוצא לקור העז והרוחות הזועמות שבחוץ. אף הטיפטוף הקטנטן לא מרתיעך מהצעדה אל החבר המדובר. כאתה מגיע הוא מושיבך בחדרו ונועל. עינייו נוצצות ושיערו פרוע. אתה שואל, "מה קורה, גבר?" הוא עונה בלחש, ".........." מה אתם חושבים שהוא אמר? תשתוללו כיד דימיונכם! 5: אמא ואבא (שוב...) נסעו, הפעם לנופש באילת. בלעדיכם!!! הבית שומם והמקרר לרשותכם. כיוון הרעב מתחיל לקרקר, אתם פותחים את הדלת של המקפיא לבדוק אם יש איזה משהו לחימום במיקרוגל. אך אבוי! רק פתק קטן ובו 4 מילים מונח שם. החלטנו לנטוש אותך, בן. ( או, בת. השאלון כהרגלו מופנה ל2 המינים). מה אתה לעשות...? 6: דמיין שסיימת את שירותך הצבאי והטיול לחוץ-לארץ בפתח. אתה מארגן את הכסף והכרטיס, אורז מזוודות. נפרד מכולם ובא לצאת למונית שמחכה לקחת אותך. אחותך הקטנה רצה בדמעות, "אל תלך!", זועקת ואוחזת ברגליך, "חלמתי שהמטוס מתרסק". מה אתה עושה? 7: נניח שלא הקשבת לעיצה של האחות המייבבת. אתה על המטוס קורא ספר נדוש כשלפתע, המולה מאחור. אתה שומע צעקות ומפנה את ראשך... 2 גברים עם עוזי מכוונים על הנוסעים ואומרים: "אתם חטופים! לא לזוז". כיוון שהיית בסיירת בחר-אחת, אתם שוקלים אם לנסות לשחק אותה ברוס ויליס. הפעולה נכשלת והם כולאים אותך בתא המטען של המטוס. עיניך מתרגלות אט אט לחשיכה ואתה סורק את המקום. אתה מבחין באחת הפינות במצנח. האם תעשה את הצעד? 8: נניח שצנחת. אתה נופל בשיא המהירות לעבר הקרקע שהולכת וקרבה. צעקותיך נבלעות ברוח השורקת באזניך. 2 ידיות על הכתפיות. נזכרת פיתאום ששמעת שאם פותחים את המצנח הרזבי לפני, אז לא יפתח אף אחד מהם. לכן עליך לבחור אחת מהן. אתה זועק תפילה אחרונה ומושך בידית הימנית, או השמאלית? 9: הצניחה כשלה. התרסקת... מסתבר, שיש גילגולי נשמות אחרי המוות. כיוון שלא היית "ילד טוב" נותנים לך 2 אפשריות. האחת, לצאת לחופשה בגיהנום. השנייה, לחזור בגילגול של חיה. מה תעדיף? ואם לחזור, אז בתור איזו חיה? 10: הצניחה הצליחה. נחתת על האדמה הרכה ונישקת אותה אין ספור פעמים. כעת עליך לברר איפה אתה. אתה משוטט שעות על שעות ביערות. קולותיהן של חיות הבר מלוות אותך ואתה חש בודד יותר מתמיד. השמש מתחילה לשקוע ועדין אבוד אתה בין העצים הגבוהים. הצמא והרעב מתחילים להציק. לרשותך רק קופסת גפרורים שנותרה בכיסך מפורים שעבר. אתה אוסף מעט ענפים ומדליק מדורה קטנה. ללא משים אתה נרדם על הקרקע ושוקע בשינה עמוקה. בחלום מופיעה אחותך הקטנה, "אמרתי לך! למה לא שמעת לי", מייבבת היא. מה אתה עונה לה?

עונה

אוהבים במבה? כן וביסלי? גם מי האדם שהכי עיצבן אתכם השבוע? אלעד מה הוא עשה לך? שיקר לי באיזה פורומים אתה בתפוז? לסביות- גאווה נשית, ורונה קינן נוהג לענות לשאלונים של עצמך? לפעמים מכיר אותי אישית? (שאלה שחצי מהפורום הזה יגיד שכן) חח כן כמה פעמים החלפת כינוי בתפוז? אף פעם ממתי אתה בפורום? וואלה לא זוכרת.. אוהב לנשנש לימונים? לא! אוהב עוגת תפוזים? כה יש לך אחים\אחיות? כן אתה כותב עם 0.5,0.7 או עיפרון רגיל? 0.5 נכון שאחותי מעצבנת? לא מכירה אותה נכון שאין לי שיער רגיש? לא יודעת, אולי יש היית פעם בהבימה? כמובן יש לך ילד\ה בכיתה שקוראים לו עדן? בשכבה, כן מישו מוכן לפרש לי את המשפט:" סאצ' אה פרצוף"? איזה פרצוף? סלמונלה. פירה עם שניצל זה טעים? כןןן כן זה טעים. ? כן! עדיייייייי!!!!!!! תעזבי לי תשיערררררררררר עאעאעאע איתך! מסכימים איתי? לא יודעת, אני רק יודעת שלמשוך בשיער זה אכזרי וכואב כמה פעמים הופעת מול קהל? הרבה.. ובמסגרת מה? מסיבת סיום, טקסים, פאב מסויים הופעתי עם גיטרה וקלידים מה השוקולד הכי טעים לדעתך? קינדר בואנו! עשו עליכם חרם פעם? נראה לי שכן באיזה כיתה אתם? כרגע? י"א כמה שנים את חיים? 16 ושמונה חודשים אחותי אומרת שזקנים זה דבר חמוד. מסכימים עם זה? לא תמיד מה יותר יפה: צינה או צינק? צינק • ועכשיו עוד 10 שאלות ביזאריות- "מה היית עושה אילו..." : 1: למה אתה עונה על שאלונים? אתה מאמין שמישהו באמת קורא את זה? לפעמים כן 2: תוך כדי שיטוט סתמי בשכונה, עינך מבחינות בטופס לוטו מקומט. בקיצור, זכית ב10 מיליון. מה אתה לעשות? רצה לספר לאבא 3: ואם אחיך הקטן קורע את הטפס אח"כ כהלכת לנשנש? בעדינות איתו, הוא רק בן 3. אצעק קצת, במילא זה לא שלי 4: חברך הטוב מתקשר אליך וכולו נרגש! "בוא אליי", מפציר הנ"ל, "משהו דחוף!". אתה נועל את נעליך, לובש את מעילך, ויוצא לקור העז והרוחות הזועמות שבחוץ. אף הטיפטוף הקטנטן לא מרתיעך מהצעדה אל החבר המדובר. כאתה מגיע הוא מושיבך בחדרו ונועל. עינייו נוצצות ושיערו פרוע. אתה שואל, "מה קורה, גבר?" הוא עונה בלחש, ".........." מה אתם חושבים שהוא אמר? תשתוללו כיד דימיונכם! "אני נמשך אליך בוא נעשה סקס פרוע" 5: אמא ואבא (שוב...) נסעו, הפעם לנופש באילת. בלעדיכם!!! הבית שומם והמקרר לרשותכם. כיוון הרעב מתחיל לקרקר, אתם פותחים את הדלת של המקפיא לבדוק אם יש איזה משהו לחימום במיקרוגל. אך אבוי! רק פתק קטן ובו 4 מילים מונח שם. החלטנו לנטוש אותך, בן. ( או, בת. השאלון כהרגלו מופנה ל2 המינים). מה אתה לעשות...? בוכה והולכת לחיות אצל חברה 6: דמיין שסיימת את שירותך הצבאי והטיול לחוץ-לארץ בפתח. אתה מארגן את הכסף והכרטיס, אורז מזוודות. נפרד מכולם ובא לצאת למונית שמחכה לקחת אותך. אחותך הקטנה רצה בדמעות, "אל תלך!", זועקת ואוחזת ברגליך, "חלמתי שהמטוס מתרסק". מה אתה עושה? אומרת לה שזה לא נורא ושזה רק חלום, זה לא אומר שזה יקרה. לוקחת את עצמי ונוסעת.. אני אקח סיכון. 7: נניח שלא הקשבת לעיצה של האחות המייבבת. אתה על המטוס קורא ספר נדוש כשלפתע, המולה מאחור. אתה שומע צעקות ומפנה את ראשך... 2 גברים עם עוזי מכוונים על הנוסעים ואומרים: "אתם חטופים! לא לזוז". כיוון שהיית בסיירת בחר-אחת, אתם שוקלים אם לנסות לשחק אותה ברוס ויליס. הפעולה נכשלת והם כולאים אותך בתא המטען של המטוס. עיניך מתרגלות אט אט לחשיכה ואתה סורק את המקום. אתה מבחין באחת הפינות במצנח. האם תעשה את הצעד? אנסה הכל בשביל לצאת משם גם אם זה יהרוג אותי.. אף אחד לא יכלא אותי בשום תא מטען! 8: נניח שצנחת. אתה נופל בשיא המהירות לעבר הקרקע שהולכת וקרבה. צעקותיך נבלעות ברוח השורקת באזניך. 2 ידיות על הכתפיות. נזכרת פיתאום ששמעת שאם פותחים את המצנח הרזבי לפני, אז לא יפתח אף אחד מהם. לכן עליך לבחור אחת מהן. אתה זועק תפילה אחרונה ומושך בידית הימנית, או השמאלית? ימנית. (כי אני ימנית) 9: הצניחה כשלה. התרסקת... מסתבר, שיש גילגולי נשמות אחרי המוות. כיוון שלא היית "ילד טוב" נותנים לך 2 אפשריות. האחת, לצאת לחופשה בגיהנום. השנייה, לחזור בגילגול של חיה. מה תעדיף? ואם לחזור, אז בתור איזו חיה? ברור שכלב.. לברדור לבן ויפה. 10: הצניחה הצליחה. נחתת על האדמה הרכה ונישקת אותה אין ספור פעמים. כעת עליך לברר איפה אתה. אתה משוטט שעות על שעות ביערות. קולותיהן של חיות הבר מלוות אותך ואתה חש בודד יותר מתמיד. השמש מתחילה לשקוע ועדין אבוד אתה בין העצים הגבוהים. הצמא והרעב מתחילים להציק. לרשותך רק קופסת גפרורים שנותרה בכיסך מפורים שעבר. אתה אוסף מעט ענפים ומדליק מדורה קטנה. ללא משים אתה נרדם על הקרקע ושוקע בשינה עמוקה. בחלום מופיעה אחותך הקטנה, "אמרתי לך! למה לא שמעת לי", מייבבת היא. מה אתה עונה לה? אני מצטערת, אני אוהבת אותך. תתפללי בשבילי.

dsol

New member
תשובות ../images/Emo66.gif

אוהבים במבה? כן וביסלי? כן מי האדם שהכי עיצבן אתכם השבוע? המורה שלי מה הוא עשה לך? צעקה עלי באיזה פורומים אתה בתפוז? נובה/רונה/שייגעצ/רוק ישראלי נוהג לענות לשאלונים של עצמך? אני לא כותב שאלונים... מכיר אותי אישית? (שאלה שחצי מהפורום הזה יגיד שכן) כן (?) כמה פעמים החלפת כינוי בתפוז? לא החלפתי ממתי אתה בפורום? לא יודע... אוהב לנשנש לימונים? לא ממש אוהב עוגת תפוזים? לא יש לך אחים\אחיות? כן אתה כותב עם 0.5,0.7 או עיפרון רגיל? עט 0.5 נכון שאחותי מעצבנת? לא מכיר אותה נכון שאין לי שיער רגיש? לא יודע... היית פעם בהבימה? כן יש לך ילד\ה בכיתה שקוראים לו עדן? לא מישו מוכן לפרש לי את המשפט:" סאצ' אה פרצוף"? לא סלמונלה. פירה עם שניצל זה טעים? לא ! אני לא אוהב פירה... כן זה טעים. ? לא ! עדיייייייי!!!!!!! תעזבי לי תשיערררררררררר עאעאעאע איתך! מסכימים איתי? אם כואב לך אז כן כמה פעמים הופעת מול קהל? לא יודע.... אני לא סופר ובמסגרת מה? בית ספר ? מה השוקולד הכי טעים לדעתך? לבן עם עוגיות עשו עליכם חרם פעם? לא באיזה כיתה אתם? יב כמה שנים את חיים? 17 וחצי אחותי אומרת שזקנים זה דבר חמוד. מסכימים עם זה? תלוי על מי מה יותר יפה: צינה או צינק? צינק • ועכשיו עוד 10 שאלות ביזאריות- "מה היית עושה אילו..." : 1: למה אתה עונה על שאלונים? אתה מאמין שמישהו באמת קורא את זה? כי משעמם לי וזה מעביר את הזמן בצורה טובה, ולא נראה לי שקוראים אולי מידי פעם 2: תוך כדי שיטוט סתמי בשכונה, עינך מבחינות בטופס לוטו מקומט. בקיצור, זכית ב10 מיליון. מה אתה לעשות? לא יודע, קודם נמצא אחרי זה נחשוב 3: ואם אחיך הקטן קורע את הטפס אח"כ כהלכת לנשנש? בעדינות איתו, הוא רק בן 3. - נראה לי שאפשר לקבל את הפרס בכל מקרה... 4: חברך הטוב מתקשר אליך וכולו נרגש! "בוא אליי", מפציר הנ"ל, "משהו דחוף!". אתה נועל את נעליך, לובש את מעילך, ויוצא לקור העז והרוחות הזועמות שבחוץ. אף הטיפטוף הקטנטן לא מרתיעך מהצעדה אל החבר המדובר. כאתה מגיע הוא מושיבך בחדרו ונועל. עינייו נוצצות ושיערו פרוע. אתה שואל, "מה קורה, גבר?" הוא עונה בלחש, ".........." מה אתם חושבים שהוא אמר? תשתוללו כיד דימיונכם! מצאתי טופש לוטו של 10 מליון ואני רוצה להביא לך אותו 5: אמא ואבא (שוב...) נסעו, הפעם לנופש באילת. בלעדיכם!!! הבית שומם והמקרר לרשותכם. כיוון הרעב מתחיל לקרקר, אתם פותחים את הדלת של המקפיא לבדוק אם יש איזה משהו לחימום במיקרוגל. אך אבוי! רק פתק קטן ובו 4 מילים מונח שם. החלטנו לנטוש אותך, בן. ( או, בת. השאלון כהרגלו מופנה ל2 המינים). מה אתה לעשות...? מתקשר לסבתא 6: דמיין שסיימת את שירותך הצבאי והטיול לחוץ-לארץ בפתח. אתה מארגן את הכסף והכרטיס, אורז מזוודות. נפרד מכולם ובא לצאת למונית שמחכה לקחת אותך. אחותך הקטנה רצה בדמעות, "אל תלך!", זועקת ואוחזת ברגליך, "חלמתי שהמטוס מתרסק". מה אתה עושה? אומר לה שיהיה בסדר ולא תדאג כי אחרת איך אני יביא לה מתנות 7: נניח שלא הקשבת לעיצה של האחות המייבבת. אתה על המטוס קורא ספר נדוש כשלפתע, המולה מאחור. אתה שומע צעקות ומפנה את ראשך... 2 גברים עם עוזי מכוונים על הנוסעים ואומרים: "אתם חטופים! לא לזוז". כיוון שהיית בסיירת בחר-אחת, אתם שוקלים אם לנסות לשחק אותה ברוס ויליס. הפעולה נכשלת והם כולאים אותך בתא המטען של המטוס. עיניך מתרגלות אט אט לחשיכה ואתה סורק את המקום. אתה מבחין באחת הפינות במצנח. האם תעשה את הצעד? ברוס... 8: נניח שצנחת. אתה נופל בשיא המהירות לעבר הקרקע שהולכת וקרבה. צעקותיך נבלעות ברוח השורקת באזניך. 2 ידיות על הכתפיות. נזכרת פיתאום ששמעת שאם פותחים את המצנח הרזבי לפני, אז לא יפתח אף אחד מהם. לכן עליך לבחור אחת מהן. אתה זועק תפילה אחרונה ומושך בידית הימנית, או השמאלית? ימינית... תלמדו איך מצנח בלוי ! 9: הצניחה כשלה. התרסקת... מסתבר, שיש גילגולי נשמות אחרי המוות. כיוון שלא היית "ילד טוב" נותנים לך 2 אפשריות. האחת, לצאת לחופשה בגיהנום. השנייה, לחזור בגילגול של חיה. מה תעדיף? ואם לחזור, אז בתור איזו חיה? גיהנום, יש לי שם חברים 10: הצניחה הצליחה. נחתת על האדמה הרכה ונישקת אותה אין ספור פעמים. כעת עליך לברר איפה אתה. אתה משוטט שעות על שעות ביערות. קולותיהן של חיות הבר מלוות אותך ואתה חש בודד יותר מתמיד. השמש מתחילה לשקוע ועדין אבוד אתה בין העצים הגבוהים. הצמא והרעב מתחילים להציק. לרשותך רק קופסת גפרורים שנותרה בכיסך מפורים שעבר. אתה אוסף מעט ענפים ומדליק מדורה קטנה. ללא משים אתה נרדם על הקרקע ושוקע בשינה עמוקה. בחלום מופיעה אחותך הקטנה, "אמרתי לך! למה לא שמעת לי", מייבבת היא. מה אתה עונה לה? כי רציתי להביא לך מתנה, את רואה מה אני מוכן לעבור בשביל להביא לך מתנה ?!

עומר נסע../images/Emo7.gif

אוהבים במבה?
, בעיקר שהיא יבשה או עם קפה
וביסלי? יאפ. חוצ מקטשופ:S מי האדם שהכי עיצבן אתכם השבוע?אדון שוטר
מה הוא עשה לך? היה שוטר מניאק
באיזה פורומים אתה בתפוז? אמ, יוני בלוך ואפרת גוש (ולהקתם), יהודית רביץ, קורין אלאל, היהודים, אביתר בנאי, רוק ישראלי, דנה ברגר.. נוהג לענות לשאלונים של עצמך? לדבר עם עצמי? מכיר אותי אישית? (שאלה שחצי מהפורום הזה יגיד שכן) נראה לי שלא (אבל יש יהודית ברקע, כה מקסימה
) כמה פעמים החלפת כינוי בתפוז? 1 ממתי אתה בפורום?אין לי מושג. קראתי פה מתישהו ועזבתי וחזרתי אחרי המפגש
אוהב לנשנש לימונים? לימונענע
? אוהב עוגת תפוזים?עומר? יש לך אחים\אחיות? 1 אתה כותב עם 0.5,0.7 או עיפרון רגיל?0.5 נכון שאחותי מעצבנת?לא נכון שאין לי שיער רגיש?לאיגי וקסמן יש
היית פעם בהבימה?כ-מובן! יש לך ילד\ה בכיתה שקוראים לו עדן?אה? הומו? לא. מישו מוכן לפרש לי את המשפט:" סאצ' אה פרצוף"? סלמונלה. פירה עם שניצל זה טעים? פרה זה רע
(בשר:S) כן זה טעים. ? עדיייייייי!!!!!!! תעזבי לי תשיערררררררררר עאעאעאע איתך! מסכימים איתי? כמה פעמים הופעת מול קהל?כל חיי
סתם נו. טקסים וכאלה, אה ובתמונע
אז משו כמו המון
? ובמסגרת מה? למעלה. מה השוקולד הכי טעים לדעתך?אמ, לאדעת. מקופלת (שהיא בתוך קפה כן
) עשו עליכם חרם פעם?ברור. באיזה כיתה אתם?י ב כמה שנים את חיים?17 וחצי אחותי אומרת שזקנים זה דבר חמוד. מסכימים עם זה? אה
מה יותר יפה: צינה או צינק? • ועכשיו עוד 10 שאלות ביזאריות- "מה היית עושה אילו..." : 1: למה אתה עונה על שאלונים? אתה מאמין שמישהו באמת קורא את זה?משעמם יל 2: תוך כדי שיטוט סתמי בשכונה, עינך מבחינות בטופס לוטו מקומט. בקיצור, זכית ב10 מיליון. מה אתה לעשות? חלק לשים בצד. הופעות. דיסקים בהמונים. מכוניות. הורים. גיטרות. פסנתר. תופים. ספרים.חלקה אירלנד. טיול אמנות באירופה. מטוס. חברים (להביא למי שצריך טיפשים, לא לקנות
) 3: ואם אחיך הקטן קורע את הטפס אח"כ כהלכת לנשנש? בעדינות איתו, הוא רק בן 3. 4: חברך הטוב מתקשר אליך וכולו נרגש! "בוא אליי", מפציר הנ"ל, "משהו דחוף!". אתה נועל את נעליך, לובש את מעילך, ויוצא לקור העז והרוחות הזועמות שבחוץ. אף הטיפטוף הקטנטן לא מרתיעך מהצעדה אל החבר המדובר. כאתה מגיע הוא מושיבך בחדרו ונועל. עינייו נוצצות ושיערו פרוע. אתה שואל, "מה קורה, גבר?" הוא עונה בלחש, ".........." מה אתם חושבים שהוא אמר? תשתוללו כיד דימיונכם! "אני רוצה חומוס. או חמוס" 5: אמא ואבא (שוב...) נסעו, הפעם לנופש באילת. בלעדיכם!!! הבית שומם והמקרר לרשותכם. כיוון הרעב מתחיל לקרקר, אתם פותחים את הדלת של המקפיא לבדוק אם יש איזה משהו לחימום במיקרוגל. אך אבוי! רק פתק קטן ובו 4 מילים מונח שם. החלטנו לנטוש אותך, בן. ( או, בת. השאלון כהרגלו מופנה ל2 המינים). מה אתה לעשות...? להכין את האוכל הרצוי? 6: דמיין שסיימת את שירותך הצבאי והטיול לחוץ-לארץ בפתח. אתה מארגן את הכסף והכרטיס, אורז מזוודות. נפרד מכולם ובא לצאת למונית שמחכה לקחת אותך. אחותך הקטנה רצה בדמעות, "אל תלך!", זועקת ואוחזת ברגליך, "חלמתי שהמטוס מתרסק". מה אתה עושה? מחבקת אותה וממשיכה בתכנון בתקווה שהמונית לא תדרוס אותי 7: נניח שלא הקשבת לעיצה של האחות המייבבת. אתה על המטוס קורא ספר נדוש כשלפתע, המולה מאחור. אתה שומע צעקות ומפנה את ראשך... 2 גברים עם עוזי מכוונים על הנוסעים ואומרים: "אתם חטופים! לא לזוז". כיוון שהיית בסיירת בחר-אחת, אתם שוקלים אם לנסות לשחק אותה ברוס ויליס. הפעולה נכשלת והם כולאים אותך בתא המטען של המטוס. עיניך מתרגלות אט אט לחשיכה ואתה סורק את המקום. אתה מבחין באחת הפינות במצנח. האם תעשה את הצעד?מה יש לי להפסיד? הכל בתיאוריה לא
8: נניח שצנחת. אתה נופל בשיא המהירות לעבר הקרקע שהולכת וקרבה. צעקותיך נבלעות ברוח השורקת באזניך. 2 ידיות על הכתפיות. נזכרת פיתאום ששמעת שאם פותחים את המצנח הרזבי לפני, אז לא יפתח אף אחד מהם. לכן עליך לבחור אחת מהן. אתה זועק תפילה אחרונה ומושך בידית הימנית, או השמאלית? ימנית 9: הצניחה כשלה. התרסקת... מסתבר, שיש גילגולי נשמות אחרי המוות. כיוון שלא היית "ילד טוב" נותנים לך 2 אפשריות. האחת, לצאת לחופשה בגיהנום. השנייה, לחזור בגילגול של חיה. מה תעדיף? ואם לחזור, אז בתור איזו חיה?גיהנום 10: הצניחה הצליחה. נחתת על האדמה הרכה ונישקת אותה אין ספור פעמים. כעת עליך לברר איפה אתה. אתה משוטט שעות על שעות ביערות. קולותיהן של חיות הבר מלוות אותך ואתה חש בודד יותר מתמיד. השמש מתחילה לשקוע ועדין אבוד אתה בין העצים הגבוהים. הצמא והרעב מתחילים להציק. לרשותך רק קופסת גפרורים שנותרה בכיסך מפורים שעבר. אתה אוסף מעט ענפים ומדליק מדורה קטנה. ללא משים אתה נרדם על הקרקע ושוקע בשינה עמוקה. בחלום מופיעה אחותך הקטנה, "אמרתי לך! למה לא שמעת לי", מייבבת היא. מה אתה עונה לה? לילה טוב חמודה

0mroosh

New member
איגי וקסמן חולת נפש,

היא מזמזה עוברי אורח בהופעה אתמול, D: עוגת התפוזים של ניר מצויינת (אין לה טעם של תפוז, אבל היא מדהימה)
.

0mroosh

New member
D:

ניר אכלה פשטידת ברוקולי ב-4 לפנות בוקר.
עוגת תפוזים

שוודה

New member
יש!! שאלון שישי(ץ)! ../images/Emo99.gif

אוהבים במבה? כן וביסלי? גם מי האדם שהכי עיצבן אתכם השבוע? אף אחד לא עיצבן אותי השבוע מה הוא עשה לך? באיזה פורומים אתה בתפוז? רונה קינן, וקוראת בעוד כמה נוהג לענות לשאלונים של עצמך? כן מכיר אותי אישית? (שאלה שחצי מהפורום הזה יגיד שכן) כן! כמה פעמים החלפת כינוי בתפוז? אף פעם ממתי אתה בפורום? מממ שנה נראה לי אוהב לנשנש לימונים?
אוהב עוגת תפוזים?
יש לך אחים\אחיות?
אתה כותב עם 0.5,0.7 או עיפרון רגיל? 0.5 נכון שאחותי מעצבנת? לא מכירה אותה... אם את אומרת.... נכון שאין לי שיער רגיש? לא מכירה אותו... אם את אומרת... היית פעם בהבימה? כן יש לך ילד\ה בכיתה שקוראים לו עדן? לא מישו מוכן לפרש לי את המשפט:" סאצ' אה פרצוף"? איזה פייס! סלמונלה. כן. פירה עם שניצל זה טעים? פירה זה בסדר. שניצל זה בשר. כן זה טעים. ? טוב זה טעים עדיייייייי!!!!!!! תעזבי לי תשיערררררררררר עאעאעאע איתך! מסכימים איתי? אני מסכימה עם עדיייייייייי כמה פעמים הופעת מול קהל? הרבה מאוד ובמסגרת מה? המון במסגרת טקסים, כשרונות צעירים, קונצרטים, מופע של הצופים, הנחיה וכו' וכו' מה השוקולד הכי טעים לדעתך? שוקולד לינדט עשו עליכם חרם פעם? כן. בכיתה ד' באיזה כיתה אתם? י"ב כמה שנים את חיים? 18 אחותי אומרת שזקנים זה דבר חמוד. מסכימים עם זה? כן מה יותר יפה: צינה או צינק? יפה זה עניין יחסי • ועכשיו עוד 10 שאלות ביזאריות- "מה היית עושה אילו..." : 1: למה אתה עונה על שאלונים? אתה מאמין שמישהו באמת קורא את זה? לא יודעת... זה כיף לענות... למרות שאף אחד לא קורא... 2: תוך כדי שיטוט סתמי בשכונה, עינך מבחינות בטופס לוטו מקומט. בקיצור, זכית ב10 מיליון. מה אתה לעשות? אני לקנות שוקולד ולתרום כסף. כסף שבא מהר הולך מהר. 3: ואם אחיך הקטן קורע את הטפס אח"כ כהלכת לנשנש? בעדינות איתו, הוא רק בן 3. אני נותת לו נשיקה כי הוא ילד מחונך וערכי. 4: חברך הטוב מתקשר אליך וכולו נרגש! "בוא אליי", מפציר הנ"ל, "משהו דחוף!". אתה נועל את נעליך, לובש את מעילך, ויוצא לקור העז והרוחות הזועמות שבחוץ. אף הטיפטוף הקטנטן לא מרתיעך מהצעדה אל החבר המדובר. כאתה מגיע הוא מושיבך בחדרו ונועל. עינייו נוצצות ושיערו פרוע. אתה שואל, "מה קורה, גבר?" הוא עונה בלחש, ".........." מה אתם חושבים שהוא אמר? תשתוללו כיד דימיונכם! "השגתי את הקלטת הסודית של מיכל ינאי!" 5: אמא ואבא (שוב...) נסעו, הפעם לנופש באילת. בלעדיכם!!! הבית שומם והמקרר לרשותכם. כיוון הרעב מתחיל לקרקר, אתם פותחים את הדלת של המקפיא לבדוק אם יש איזה משהו לחימום במיקרוגל. אך אבוי! רק פתק קטן ובו 4 מילים מונח שם. החלטנו לנטוש אותך, בן. ( או, בת. השאלון כהרגלו מופנה ל2 המינים). מה אתה לעשות...? אני להזמין פיצה על חשבון השכנים 6: דמיין שסיימת את שירותך הצבאי והטיול לחוץ-לארץ בפתח. אתה מארגן את הכסף והכרטיס, אורז מזוודות. נפרד מכולם ובא לצאת למונית שמחכה לקחת אותך. אחותך הקטנה רצה בדמעות, "אל תלך!", זועקת ואוחזת ברגליך, "חלמתי שהמטוס מתרסק". מה אתה עושה? מתרסק 7: נניח שלא הקשבת לעיצה של האחות המייבבת. אתה על המטוס קורא ספר נדוש כשלפתע, המולה מאחור. אתה שומע צעקות ומפנה את ראשך... 2 גברים עם עוזי מכוונים על הנוסעים ואומרים: "אתם חטופים! לא לזוז". כיוון שהיית בסיירת בחר-אחת, אתם שוקלים אם לנסות לשחק אותה ברוס ויליס. הפעולה נכשלת והם כולאים אותך בתא המטען של המטוס. עיניך מתרגלות אט אט לחשיכה ואתה סורק את המקום. אתה מבחין באחת הפינות במצנח. האם תעשה את הצעד? דה?! 8: נניח שצנחת. אתה נופל בשיא המהירות לעבר הקרקע שהולכת וקרבה. צעקותיך נבלעות ברוח השורקת באזניך. 2 ידיות על הכתפיות. נזכרת פיתאום ששמעת שאם פותחים את המצנח הרזבי לפני, אז לא יפתח אף אחד מהם. לכן עליך לבחור אחת מהן. אתה זועק תפילה אחרונה ומושך בידית הימנית, או השמאלית? שמאלית? 9: הצניחה כשלה. התרסקת... מסתבר, שיש גילגולי נשמות אחרי המוות. כיוון שלא היית "ילד טוב" נותנים לך 2 אפשריות. האחת, לצאת לחופשה בגיהנום. השנייה, לחזור בגילגול של חיה. מה תעדיף? ואם לחזור, אז בתור איזו חיה? לחזור בתור ציפור 10: הצניחה הצליחה. נחתת על האדמה הרכה ונישקת אותה אין ספור פעמים. כעת עליך לברר איפה אתה. אתה משוטט שעות על שעות ביערות. קולותיהן של חיות הבר מלוות אותך ואתה חש בודד יותר מתמיד. השמש מתחילה לשקוע ועדין אבוד אתה בין העצים הגבוהים. הצמא והרעב מתחילים להציק. לרשותך רק קופסת גפרורים שנותרה בכיסך מפורים שעבר. אתה אוסף מעט ענפים ומדליק מדורה קטנה. ללא משים אתה נרדם על הקרקע ושוקע בשינה עמוקה. בחלום מופיעה אחותך הקטנה, "אמרתי לך! למה לא שמעת לי", מייבבת היא. מה אתה עונה לה? "נה נה בננה!, אין לך גפרורים"

אני. מעניין אם מישו קורא...

אוהבים במבה? אוסם וביסלי? פחות מי האדם שהכי עיצבן אתכם השבוע? בן מה הוא עשה לך? לא יודעת. באיזה פורומים אתה בתפוז? הומור שחור, שרון הולצמן ופה נוהג לענות לשאלונים של עצמך? בוודאי מכיר אותי אישית? (שאלה שחצי מהפורום הזה יגיד שכן) אני שייכת לחיצ השני כמה פעמים החלפת כינוי בתפוז? פעם אחת. כי היה לי שם פרטי אחר בתעודת זהות ממתי אתה בפורום? מההתחלה עם הפסקה ארוכה באמצע אוהב לנשנש לימונים? לא אוהב עוגת תפוזים? כן יש לך אחים\אחיות? אוהב וסתו אתה כותב עם 0.5,0.7 או עיפרון רגיל? עט פיילוט 0.4 שחור נכון שאחותי מעצבנת? אולי נכון שאין לי שיער רגיש? אולי גם היית פעם בהבימה? בוודאי יש לך ילד\ה בכיתה שקוראים לו עדן? כן מישו מוכן לפרש לי את המשפט:" סאצ' אה פרצוף"? נו. פנים. סלמונלה. פירה עם שניצל זה טעים? כן. כן זה טעים. ? כן עדיייייייי!!!!!!! תעזבי לי תשיערררררררררר עאעאעאע איתך! מסכימים איתי? כמה פעמים הופעת מול קהל? יותר מידיי פעמים. ניגנתי בתזמורת אז היו כמה קונצרטים. שיעורים פתוחים לקהל בתאטרון. שיעורי תאטרון שמעלים משו מול הכיתה, בגרויות בתאטרון. רקדתי המון שנים אז גם הופעות. שרתי פעם בהרכב קויל של בצפר. טקסים למיניהן (עירוניים ובית ספריים) והכי הרבה הופעות היו לי עם הלהקה. רק בארה"ב היו לנו יותר מ-13. ובמסגרת מה? נו. הסברתי כבר. ריקוד נגינה שירה משחק הקראה מה השוקולד הכי טעים לדעתך? מריר עשו עליכם חרם פעם? כן בכיתה ג'. באיזה כיתה אתם? בצפר? מזה? כמה שנים את חיים? 18 וקצת אחותי אומרת שזקנים זה דבר חמוד. מסכימים עם זה? תלוי מי. לפעמים הם מפחידים מה יותר יפה: צינה או צינק? צינק • ועכשיו עוד 10 שאלות ביזאריות- "מה היית עושה אילו..." : 1: למה אתה עונה על שאלונים? אתה מאמין שמישהו באמת קורא את זה? כן 2: תוך כדי שיטוט סתמי בשכונה, עינך מבחינות בטופס לוטו מקומט. בקיצור, זכית ב10 מיליון. מה אתה לעשות? לוקחת את הכסף? 3: ואם אחיך הקטן קורע את הטפס אח"כ כהלכת לנשנש? בעדינות איתו, הוא רק בן 3. אז מדביקים אותו ומנסים להשיג את הפרס בכל מקרה. הרי יש להם העתקים 4: חברך הטוב מתקשר אליך וכולו נרגש! "בוא אליי", מפציר הנ"ל, "משהו דחוף!". אתה נועל את נעליך, לובש את מעילך, ויוצא לקור העז והרוחות הזועמות שבחוץ. אף הטיפטוף הקטנטן לא מרתיעך מהצעדה אל החבר המדובר. כאתה מגיע הוא מושיבך בחדרו ונועל. עינייו נוצצות ושיערו פרוע. אתה שואל, "מה קורה, גבר?" הוא עונה בלחש, ".........." מה אתם חושבים שהוא אמר? תשתוללו כיד דימיונכם! היא תבכה. זה הדבר הכי דחוף 5: אמא ואבא (שוב...) נסעו, הפעם לנופש באילת. בלעדיכם!!! הבית שומם והמקרר לרשותכם. כיוון הרעב מתחיל לקרקר, אתם פותחים את הדלת של המקפיא לבדוק אם יש איזה משהו לחימום במיקרוגל. אך אבוי! רק פתק קטן ובו 4 מילים מונח שם. החלטנו לנטוש אותך, בן. ( או, בת. השאלון כהרגלו מופנה ל2 המינים). מה אתה לעשות...? מזמינה אוכל. ועוברת לגור אצל דודה של אמא שלי. 6: דמיין שסיימת את שירותך הצבאי והטיול לחוץ-לארץ בפתח. אתה מארגן את הכסף והכרטיס, אורז מזוודות. נפרד מכולם ובא לצאת למונית שמחכה לקחת אותך. אחותך הקטנה רצה בדמעות, "אל תלך!", זועקת ואוחזת ברגליך, "חלמתי שהמטוס מתרסק". מה אתה עושה? צוחקת ועוהל למונית 7: נניח שלא הקשבת לעיצה של האחות המייבבת. אתה על המטוס קורא ספר נדוש כשלפתע, המולה מאחור. אתה שומע צעקות ומפנה את ראשך... 2 גברים עם עוזי מכוונים על הנוסעים ואומרים: "אתם חטופים! לא לזוז". כיוון שהיית בסיירת בחר-אחת, אתם שוקלים אם לנסות לשחק אותה ברוס ויליס. הפעולה נכשלת והם כולאים אותך בתא המטען של המטוס. עיניך מתרגלות אט אט לחשיכה ואתה סורק את המקום. אתה מבחין באחת הפינות במצנח. האם תעשה את הצעד? אם יש הוראות אז כן 8: נניח שצנחת. אתה נופל בשיא המהירות לעבר הקרקע שהולכת וקרבה. צעקותיך נבלעות ברוח השורקת באזניך. 2 ידיות על הכתפיות. נזכרת פיתאום ששמעת שאם פותחים את המצנח הרזבי לפני, אז לא יפתח אף אחד מהם. לכן עליך לבחור אחת מהן. אתה זועק תפילה אחרונה ומושך בידית הימנית, או השמאלית? שמאל 9: הצניחה כשלה. התרסקת... מסתבר, שיש גילגולי נשמות אחרי המוות. כיוון שלא היית "ילד טוב" נותנים לך 2 אפשריות. האחת, לצאת לחופשה בגיהנום. השנייה, לחזור בגילגול של חיה. מה תעדיף? ואם לחזור, אז בתור איזו חיה? פרפר. אחרי יום הוא ימות. אבל פרפרים לא עושים שוב דבר רע ככה שאחרי יום תההי לי הזדמנות למשו טוב יותר. 10: הצניחה הצליחה. נחתת על האדמה הרכה ונישקת אותה אין ספור פעמים. כעת עליך לברר איפה אתה. אתה משוטט שעות על שעות ביערות. קולותיהן של חיות הבר מלוות אותך ואתה חש בודד יותר מתמיד. השמש מתחילה לשקוע ועדין אבוד אתה בין העצים הגבוהים. הצמא והרעב מתחילים להציק. לרשותך רק קופסת גפרורים שנותרה בכיסך מפורים שעבר. אתה אוסף מעט ענפים ומדליק מדורה קטנה. ללא משים אתה נרדם על הקרקע ושוקע בשינה עמוקה. בחלום מופיעה אחותך הקטנה, "אמרתי לך! למה לא שמעת לי", מייבבת היא. מה אתה עונה לה? תמותי

0mroosh

New member
אקזיסטנציאליזם, היא מילה שימושית,

אקזיסטנציאליזם. מיכל ינאי ידעה מה היא אומרת,
. If you walk away, I’ll walk away First tell me which road you will take I don’t want to risk our past crossing some day So you walk that way, I’ll walk this way -- אוהבים במבה? יבשה, כן. שישיץ, הבה נפגין כנגד האריזות הארמטיות. וביסלי?רק בצל. מי האדם שהכי עיצבן אתכם השבוע?סלבדור דאלי. מה הוא עשה לך?גילח לי את הערווה. באיזה פורומים אתה בתפוז?תסריטאות וקולנוע, אביתר בנאי, קורין אלאל, קולדפליי, סרטים, קולנוע ישראלי,אולטרסאונד,פקצות,אמנות בעוגות, יוני בלוך ואפרת גוש, מאיר בנאי. (שכחתי משהו?
). תפוז זה איכסה. נוהג לענות לשאלונים של עצמך?ודאי, (אני לא מכין שאלונים,
) מכיר אותי אישית? כמובן,
כמה פעמים החלפת כינוי בתפוז?אפפעם (אני פרחה,
) ממתי אתה בפורום?הרבה. אוהב לנשנש לימונים?כאלו חלקים. אוהב עוגת תפוזים?הו, העוגה של ניר!
, ללקק את הפטמות. יש לך אחים\אחיות? 2אחיות. אתה כותב עם 0.5,0.7 או עיפרון רגיל? 0.4, בצבע שחור/ורוד. נכון שאחותי מעצבנת?יש לך אחות?
נכון שאין לי שיער רגיש? פרחה,
היית פעם בהבימה? דה,
. מזכיר לי שפאטי דיפוזיה, מבית היוצר של אלמודובר (הוא כתב שורה של סיפורים קצרים לעיתון ספרדי, בסביבות 94), הועלתה בהבימה, משום מה אני מריח שזה כישלון ורע, שלא יגעו לי באלמודובר. יש לך ילד\ה בכיתה שקוראים לו עדן?לא. מישו מוכן לפרש לי את המשפט:" סאצ' אה פרצוף"? סלמונלה.
כמה פעמים הופעת מול קהל? D: אני ילד פסטיגל,
ובמסגרת מה? ערב שירי ילדים, בכיתה ח' (רקדתי, D: ) מה השוקולד הכי טעים לדעתך? אז-טורינו, עתה-פקאנים בשוקולד לבן, מבית היוצר של מקס ברנר,
עשו עליכם חרם פעם?כן! לראשונה בחיי, לפני ארבעה ימים! (ליום אחד, אי אפשר לעמוד בפני. אמרו שאני אלים והכושית ניסתה לחנך אותי, הרבצתי לה חזק יותר,
) באיזה כיתה אתם?אנחנו? הממ, שנייה. החבר הדימיוני שלי אומר יא'. כמה שנים את חיים?16 וחצי. אחותי אומרת שזקנים זה דבר חמוד. מסכימים עם זה? הכי בעולם! מרים זוהר!
מה יותר יפה: צינה או צינק? צינקו'ש. מלעונה, זה כה ארוך,
.

שישיץ

New member
../images/Emo45.gif אריזות ארמטיות לתאים_../images/Emo79.gif

סליחה לא תאים כיסאות חשמליים ... במבה יבשה עם ביסלי לאחר לילה סוער של אהבה

שישיץ

New member
ואקסיזטנציאליזם זה כזה רנטה../images/Emo6.gif_../images/Emo79.gif

היא בקושי יודעת להגיד אבא אתם חייבים לשמוע אותה מנסה לדבר בשפה "מלומדת" (אתם צריכים לשמוע איך היא אומרת מלומדת
) אמרתי הזמנה בקרוב. ...

darling2

New member
so I look to my eskimo friend

bright eyes
אוהבים במבה? המון
וביסלי? גם..יאמי. מי האדם שהכי עיצבן אתכם השבוע? היו הרבה. אבל נראה לי שהמורה שלי לתזונה...היום "תמיד דופקים את השחורים" "אתם רואים למה אני משתזפת כל היום.." (היא באמת אמרה את זה
) מה הוא עשה לך?
איזה פורומים אתה בתפוז? מאיר, אביתר, יהודית רביץ, יוני ואפרת. נוהג לענות לשאלונים של עצמך? לא מכינה כאלה. מכיר אותי אישית? (שאלה שחצי מהפורום הזה יגיד שכן) כן
כמה פעמים החלפת כינוי בתפוז? אף פעם לא, אף פעם לא
(
) ממתי אתה בפורום? מאז ומעולם. אוהב לנשנש לימונים? לא. אוהב עוגת תפוזים? לא. יש לך אחים\אחיות? אחיות 2. אתה כותב עם 0.5,0.7 או עיפרון רגיל? 0.5 נכון שאחותי מעצבנת? לא מכירה, אבל אחות שלי כן! נכון שאין לי שיער רגיש? לא יודעת. היית פעם בהבימה? כן יש לך ילד\ה בכיתה שקוראים לו עדן? לא. מישו מוכן לפרש לי את המשפט:" סאצ' אה פרצוף"?
סלמונלה. |רפיגינת| פירה עם שניצל זה טעים? עם שניצל נימוח כן..אם שניצל רגיל לא! (אל תשאלו אותי מה ההבדל.) עומר
יודע את ההבדל? כן זה טעים. ? ..כן ולא.. עדיייייייי!!!!!!! תעזבי לי תשיערררררררררר עאעאעאע איתך! מסכימים איתי? ברור
כמה פעמים הופעת מול קהל? לא זכור לי. ובמסגרת מה?... אולי במסיבות סיום למיניהן מה השוקולד הכי טעים לדעתך? לבן עם עוגיות
עשו עליכם חרם פעם? לא שזכור לי..אבל אל תנסו. באיזה כיתה אתם? יא' כמה שנים את חיים? עוד חודשים 17 אחותי אומרת שזקנים זה דבר חמוד. מסכימים עם זה? כל כך
הם הכי שקסים! מה יותר יפה: צינה או צינק?
אין לי כוח זה ארוך מידי. זוהר

0mroosh

New member
When I'm down, down, down...

שניצל נימוח- שניצל ש*דודה חנה הניחה בתוך בלילה מיוחדת, הכוללת: שמנת צמחית, עשבי תיבול והמון חום ואהבה (היא ערירית, השניצלים מרוויחים). שניצל רגיל- שניצל שאינו מושרה ונכרח כהוגן, שניצל קשוח מה שנקרא,
. דודה חנה- פלא. היא כלל לא דודתנו, אך מבני האדם המקסימים שיצא לי להכיר, כאמור, היא ערירית והקאמה סוטרא המונח בסלון ביתה ודפיו הקרועים כמעט, מעידים על ניסיון מיני עשיר, ולכן, דודה חנה, אינה רק שפית, אלא פצצת מין מטורפת. אני מתגעגע אליה,
.

עכשיו תלמדי לאלף הרגלים

ולענות לשאלונים..לכתוב בספירה לאחור חצי שעה ולשלוח... טנהנה.. =] אוהבים במבה?כן!! וביסלי?לאאא... מי האדם שהכי עיצבן אתכם השבוע?דניאל מה הוא עשה לך?חי בסרט על עצמו באיזה פורומים אתה בתפוז?רונה,היהודים,נערי החוף אילת,צופים..ועוד כל מיני נוהג לענות לשאלונים של עצמך? כשאני כותבת למה לא.. מכיר אותי אישית? (שאלה שחצי מהפורום הזה יגיד שכן) אני החצי שיגיד לא.. כמה פעמים החלפת כינוי בתפוז?never ממתי אתה בפורום?כמה חודשים אוהב לנשנש לימונים?עם מלחחחח אוהב עוגת תפוזים?פיכס יש לך אחים\אחיות?כן! אתה כותב עם 0.5,0.7 או עיפרון רגיל?05 נכון שאחותי מעצבנת?כשאני יכיר אותה..אני יענה נכון שאין לי שיער רגיש?אמממ... היית פעם בהבימה?נראה לי..שלא יש לך ילד\ה בכיתה שקוראים לו עדן?בכיתה של מתמטיקה... מישו מוכן לפרש לי את המשפט:" סאצ' אה פרצוף"?פרצוף שכזה? סלמונלה. פירה עם שניצל זה טעים?יוו כן כן זה טעים. ?כן זאת מילה ? עדיייייייי!!!!!!! תעזבי לי תשיערררררררררר עאעאעאע איתך! מסכימים איתי?ברור כמה פעמים הופעת מול קהל?כמה וכמה.. ובמסגרת מה?בצפר יסודי..ניגון ושירה מה השוקולד הכי טעים לדעתך?אגוזים ונוגט עשו עליכם חרם פעם?לא זכור לי באיזה כיתה אתם?יא' כמה שנים את חיים?16 ו3 חודשיםםם אחותי אומרת שזקנים זה דבר חמוד. מסכימים עם זה?כשהם לא יושביםלידך באוטובוס מה יותר יפה: צינה או צינק?צינקה מתוחכמת... • ועכשיו עוד 10 שאלות ביזאריות- "מה היית עושה אילו..." : 1: למה אתה עונה על שאלונים? אתה מאמין שמישהו באמת קורא את זה? להאמין זה טוב 2: תוך כדי שיטוט סתמי בשכונה, עינך מבחינות בטופס לוטו מקומט. בקיצור, זכית ב10 מיליון. מה אתה לעשות?עומדת עם פה פתוח מחכה שכל הזבובים יעופו..אחר כך? שוכרת מטוס פרטי..ומפה..אלוהים גדול חחח 3: ואם אחיך הקטן קורע את הטפס אח"כ כהלכת לנשנש? בעדינות איתו, הוא רק בן 3.מבטלת את המטוס ומתחילה לתכנן את ההלוויה = חחח 4: חברך הטוב מתקשר אליך וכולו נרגש! "בוא אליי", מפציר הנ"ל, "משהו דחוף!". אתה נועל את נעליך, לובש את מעילך, ויוצא לקור העז והרוחות הזועמות שבחוץ. אף הטיפטוף הקטנטן לא מרתיעך מהצעדה אל החבר המדובר. כאתה מגיע הוא מושיבך בחדרו ונועל. עינייו נוצצות ושיערו פרוע. אתה שואל, "מה קורה, גבר?" הוא עונה בלחש, ".........." מה אתם חושבים שהוא אמר? תשתוללו כיד דימיונכם! אני את מיטה עכשיו! 5: אמא ואבא (שוב...) נסעו, הפעם לנופש באילת. בלעדיכם!!! הבית שומם והמקרר לרשותכם. כיוון הרעב מתחיל לקרקר, אתם פותחים את הדלת של המקפיא לבדוק אם יש איזה משהו לחימום במיקרוגל. אך אבוי! רק פתק קטן ובו 4 מילים מונח שם. החלטנו לנטוש אותך, בן. ( או, בת. השאלון כהרגלו מופנה ל2 המינים). מה אתה לעשות..? סוף סוף עזבו אותי חחח סתם הולכת לחברה 6: דמיין שסיימת את שירותך הצבאי והטיול לחוץ-לארץ בפתח. אתה מארגן את הכסף והכרטיס, אורז מזוודות. נפרד מכולם ובא לצאת למונית שמחכה לקחת אותך. אחותך הקטנה רצה בדמעות, "אל תלך!", זועקת ואוחזת ברגליך, "חלמתי שהמטוס מתרסק". מה אתה עושה?נותנת לה נשיקה וסוגרת את דלת המונית 7: נניח שלא הקשבת לעיצה של האחות המייבבת. אתה על המטוס קורא ספר נדוש כשלפתע, המולה מאחור. אתה שומע צעקות ומפנה את ראשך... 2 גברים עם עוזי מכוונים על הנוסעים ואומרים: "אתם חטופים! לא לזוז". כיוון שהיית בסיירת בחר-אחת, אתם שוקלים אם לנסות לשחק אותה ברוס ויליס. הפעולה נכשלת והם כולאים אותך בתא המטען של המטוס. עיניך מתרגלות אט אט לחשיכה ואתה סורק את המקום. אתה מבחין באחת הפינות במצנח. האם תעשה את הצעד?ברור 8: נניח שצנחת. אתה נופל בשיא המהירות לעבר הקרקע שהולכת וקרבה. צעקותיך נבלעות ברוח השורקת באזניך. 2 ידיות על הכתפיות. נזכרת פיתאום ששמעת שאם פותחים את המצנח הרזבי לפני, אז לא יפתח אף אחד מהם. לכן עליך לבחור אחת מהן. אתה זועק תפילה אחרונה ומושך בידית הימנית, או השמאלית?מה שיבוא קודם 9: הצניחה כשלה. התרסקת... מסתבר, שיש גילגולי נשמות אחרי המוות. כיוון שלא היית "ילד טוב" נותנים לך 2 אפשריות. האחת, לצאת לחופשה בגיהנום. השנייה, לחזור בגילגול של חיה. מה תעדיף? ואם לחזור, אז בתור איזו חיה?דולפין 10: הצניחה הצליחה. נחתת על האדמה הרכה ונישקת אותה אין ספור פעמים. כעת עליך לברר איפה אתה. אתה משוטט שעות על שעות ביערות. קולותיהן של חיות הבר מלוות אותך ואתה חש בודד יותר מתמיד. השמש מתחילה לשקוע ועדין אבוד אתה בין העצים הגבוהים. הצמא והרעב מתחילים להציק. לרשותך רק קופסת גפרורים שנותרה בכיסך מפורים שעבר. אתה אוסף מעט ענפים ומדליק מדורה קטנה. ללא משים אתה נרדם על הקרקע ושוקע בשינה עמוקה. בחלום מופיעה אחותך הקטנה, "אמרתי לך! למה לא שמעת לי", מייבבת היא. מה אתה עונה לה? אני חי את לא רואה? והמטוס לא התרסק הו אנחטף..האהאהא..חכמולוגית חחח..

למעלה