רוצים רגע של WTF עם סוקי ?
אז שמעו תקטע הבא
טוב אני מתהלך לי ברחוב, ויש איזה אחד שקורא בקלפים שיושב ברחוב
שנים אני רואה אותו
תמיד אמרתי לעצמי כל הכבוד לו שהוא עושה כסף בלי לעבוד
כל עוד הוא מדפיס, זה על הכיפק מבחינתי
טוב
כשאני עובר לידו אני רואה אותו מדביק שלטים עם מלל לא ברור במיוחד
ואתם מכירים אותי שאני חייב לשמוע אנשים כאלו מדברים
אז אני עוצר לידו קורא מודעה לא ברורה, זה כאילו הוא יוצא על בחורות
טוב, אני עומד קורא ושואל אותו מה זה אומר, טוב הוא מתחיל לדבר איתי, ואני מתחיל להתבונן בו (כמתוכנן)
בקיצור הוא מתחיל להגיד שזה לא הוא אשם שזה מה שהוא רואה, והוא לא אשם שחבר של אבא שלה שיחק לה בפות
ואני מתחיל לקלוט שהוא מבטא משהו מיני כל הזמן שהוא אומר לבחורות שיושבות אצלו, והן בטח קולטות שהוא קצת קוקוריקו ונעלמות או רבות איתו או לא יודע מה
והוא ממשיך לספר לי שמה לעשות הוא אומר מה שהוא רואה ועוד כל מיני יציאות, עכשיו אני עוד רגע משתין מצחוק רק מלחשוב על כל הנשים שישבו שם ופתאום הוא אומר להן שהוא רואה את השכן מלטף לה תציצים חחחח
ותוך כדי שהוא ממשיך להסביר לי, אני מהרהר במוחי שיש לו בעיה עם מין כנראה או משהו קרה (הוא לא מזיק לסביבה מלבד מילים)
ובעוד הוא מסביר לי ואני מהרהר על איזו טירוף מין יש לו בראש, מישהי צובטת אותי באגן מאחורה כזה, אני מסתובב, רואה שזו ידידה שלי, והיא כזה ממשיכה להתקדם
ואני " אה נסיכה, מה קורה, איפה את הולכת ?"
היא כזה צועקת לי "הביתה!" (היא גרה ליד) ומסמנת לי עם היד בא
עכשיו אני כזה הייתי באמצע שיחה עם ההוא (שראה את כל המהלך שהיה שם)
אז אני מסובב אליו את הראש בכזה ניתוק מוחי ויוצא לי מהפה כזה אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אז ההוא כזה נותן לי 2 על הכתף ואומר לי כזה "לך לך, שלא תפספס!"
והיה לו בדיוק אותו חיוך ואותו מבט (ואפילו מעט לעג) שהיה לי דקה לפניכן כשהוא דיבר ואני עירערתי על מידותיו
אמרתי לו כל טוב, ורצתי לעבר העלבון שהוא סיכם בו את האירועים המתרחשים
אז שמעו תקטע הבא
טוב אני מתהלך לי ברחוב, ויש איזה אחד שקורא בקלפים שיושב ברחוב
שנים אני רואה אותו
תמיד אמרתי לעצמי כל הכבוד לו שהוא עושה כסף בלי לעבוד
כל עוד הוא מדפיס, זה על הכיפק מבחינתי
טוב
כשאני עובר לידו אני רואה אותו מדביק שלטים עם מלל לא ברור במיוחד
ואתם מכירים אותי שאני חייב לשמוע אנשים כאלו מדברים
אז אני עוצר לידו קורא מודעה לא ברורה, זה כאילו הוא יוצא על בחורות
טוב, אני עומד קורא ושואל אותו מה זה אומר, טוב הוא מתחיל לדבר איתי, ואני מתחיל להתבונן בו (כמתוכנן)
בקיצור הוא מתחיל להגיד שזה לא הוא אשם שזה מה שהוא רואה, והוא לא אשם שחבר של אבא שלה שיחק לה בפות
ואני מתחיל לקלוט שהוא מבטא משהו מיני כל הזמן שהוא אומר לבחורות שיושבות אצלו, והן בטח קולטות שהוא קצת קוקוריקו ונעלמות או רבות איתו או לא יודע מה
והוא ממשיך לספר לי שמה לעשות הוא אומר מה שהוא רואה ועוד כל מיני יציאות, עכשיו אני עוד רגע משתין מצחוק רק מלחשוב על כל הנשים שישבו שם ופתאום הוא אומר להן שהוא רואה את השכן מלטף לה תציצים חחחח
ותוך כדי שהוא ממשיך להסביר לי, אני מהרהר במוחי שיש לו בעיה עם מין כנראה או משהו קרה (הוא לא מזיק לסביבה מלבד מילים)
ובעוד הוא מסביר לי ואני מהרהר על איזו טירוף מין יש לו בראש, מישהי צובטת אותי באגן מאחורה כזה, אני מסתובב, רואה שזו ידידה שלי, והיא כזה ממשיכה להתקדם
ואני " אה נסיכה, מה קורה, איפה את הולכת ?"
היא כזה צועקת לי "הביתה!" (היא גרה ליד) ומסמנת לי עם היד בא
עכשיו אני כזה הייתי באמצע שיחה עם ההוא (שראה את כל המהלך שהיה שם)
אז אני מסובב אליו את הראש בכזה ניתוק מוחי ויוצא לי מהפה כזה אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
אז ההוא כזה נותן לי 2 על הכתף ואומר לי כזה "לך לך, שלא תפספס!"
והיה לו בדיוק אותו חיוך ואותו מבט (ואפילו מעט לעג) שהיה לי דקה לפניכן כשהוא דיבר ואני עירערתי על מידותיו
אמרתי לו כל טוב, ורצתי לעבר העלבון שהוא סיכם בו את האירועים המתרחשים