13
ק קלה ונחרצה New member 18/1/06 #24 קצת? בטח וגם הרבה זה טוב. ברכת הצלחה בעבודה החדשה! לקבל כסף על גלישות שכאלה - נשמע כמו חלום שמתגשם! נשמח שתמשיכי לצאת מהמחילה ולשתף אותנו במראות (וגם שתהיי עליזה בארץ הזאת). אגב, מכל ה-20, תמונה 6 הכי שבתה את עיני.
קצת? בטח וגם הרבה זה טוב. ברכת הצלחה בעבודה החדשה! לקבל כסף על גלישות שכאלה - נשמע כמו חלום שמתגשם! נשמח שתמשיכי לצאת מהמחילה ולשתף אותנו במראות (וגם שתהיי עליזה בארץ הזאת). אגב, מכל ה-20, תמונה 6 הכי שבתה את עיני.
ה החטא והשופטת New member 20/1/06 #28 את עיניי שבתה דווקא תמונה מס' 10 מישהו יודע להסביר מה זאת הסירה היפה הזאת?
ק קלה ונחרצה New member 20/1/06 #29 היית מוכנה לשוט בה? לא להאמין איך מהקש וגבבה הזה ניתן לבנות כלי שייט.
ה החטא והשופטת New member 20/1/06 #30 כןןןןןן ../images/Emo99.gif הרגתותי עם השאלה הזאת עכשיו - אני מה-זה יכולה לדמיין את עצמי שטה בה על הנהר(?) הקסום הזה!
כןןןןןן ../images/Emo99.gif הרגתותי עם השאלה הזאת עכשיו - אני מה-זה יכולה לדמיין את עצמי שטה בה על הנהר(?) הקסום הזה!
O Omiz New member 21/1/06 #35 לא נהר... אם הייתי צריך לנחש, הייתי אומר שזה אגם טיטיקקה, בגבול בוליביה-פרו הנה עוד תמונה משם...
N noa scotland New member 19/1/06 #25 יופי של תמונות ויופי של עבודה.... אפשר גם? האמת, היה מתאים לי לקבל כסף "רק" כדי לטייל בעולם... או אפילו, לאכול טוב..... חלומות של אמצע היום - מה שנקרא, בהקיץ
יופי של תמונות ויופי של עבודה.... אפשר גם? האמת, היה מתאים לי לקבל כסף "רק" כדי לטייל בעולם... או אפילו, לאכול טוב..... חלומות של אמצע היום - מה שנקרא, בהקיץ
ה החטא והשופטת New member 21/1/06 #34 וואלה, שכחתי שיש לך קשר פרואני. את מוזמנת להדפיס את התמונה של הסירה (10) ולשאול עליה.