רוצים קצת קשקושי טוויטר../images/Emo35.gif
אתמול היה יום מצחיק. קייט כמעט חטפה התקף לב בגלל שמעריצה ברזילאית (טוב, נו, זו ההערכה שלי
אולי לא) שלחה לה תמונת ילדות שלה ושאלה אם זו היא. כמה מעריצות התחילו לדבר ביניהן על זה (ותייגו את קייט כל הזמן - ולכן היא קראה) והיא סוגשל התחרפנה מאיפה התמונה הגיעה. התחרפנה בנחמדות כמובן, לא כעסה. היא פשוט שאלה "סירייסלי- מאיפה התמונה?" "מהאינטרנט" "איפה מהאינטרנט, אני לא פרסמתי את זה... זה אומר שמישהו אחר כן פרסם... זה קריפי!!". בסופו של דבר, אחת מהן זיהתה שהתמונה הופיעה במאחורי הקלעים של הDVD של עונה 1 (פרסמתי אותו פה פעם, מומלץ ביותר לאוהבי קייט), וכתבה לקייט שאפשר להרגע - והסבירה לה לאט לאט (קייט.. הממ... לא הכי טכנולוגית
) שצלמו פשוט את הסרטון. סוף טוב הכל טוב. אבל היה קצת בלאגן. אני רק מקווה שהדברים האלה לא יפחידו אותה, כי בחודשיים האחרונים היא כותבת מלא בטוויטר, ונראה שזה לא לגמרי בא לה בטבעיות במקור (לוקח לה הרבה זמן להתחבר לכל העניין הזה, וגם אז, היא יודעת לעשות רק כמה דברים מאוד מסוימים
) והיא אכן גם השתיקה את הטוויטר שלה לאיזה חודשיים לא מזמן, אז אני רק מקווה שהיא לא נבהלת יותר מדי מכל הטכנולוגיה הזו
אם זה מעניין אתכם, כל שני וחמישי בערך היא מפרסמת תמונות של החתולים והכלבים שלה (מתוקה!
), והיא פרסמה גם תמונות של האחים ביומיים האחרונים כי היא בסופשבוע יומולדת של אח שלה (נראלי). אותי זה לא הכי מעניין, אז לא שמרתי, אבל אתם יכולים להכנס לחשבון שלה ולראות
שאר האנשים יחסית שקטים בימים האחרונים, חוץ מכל מני קריאות "אני מתגעגעת" בין השחקניות של מרפאה פרטית.
אתמול היה יום מצחיק. קייט כמעט חטפה התקף לב בגלל שמעריצה ברזילאית (טוב, נו, זו ההערכה שלי