רוצים קצת קשקושי טוויטר

GiTaNiTa

New member
רוצים קצת קשקושי טוויטר../images/Emo35.gif

אתמול היה יום מצחיק. קייט כמעט חטפה התקף לב בגלל שמעריצה ברזילאית (טוב, נו, זו ההערכה שלי
אולי לא) שלחה לה תמונת ילדות שלה ושאלה אם זו היא. כמה מעריצות התחילו לדבר ביניהן על זה (ותייגו את קייט כל הזמן - ולכן היא קראה) והיא סוגשל התחרפנה מאיפה התמונה הגיעה. התחרפנה בנחמדות כמובן, לא כעסה. היא פשוט שאלה "סירייסלי- מאיפה התמונה?" "מהאינטרנט" "איפה מהאינטרנט, אני לא פרסמתי את זה... זה אומר שמישהו אחר כן פרסם... זה קריפי!!". בסופו של דבר, אחת מהן זיהתה שהתמונה הופיעה במאחורי הקלעים של הDVD של עונה 1 (פרסמתי אותו פה פעם, מומלץ ביותר לאוהבי קייט), וכתבה לקייט שאפשר להרגע - והסבירה לה לאט לאט (קייט.. הממ... לא הכי טכנולוגית
) שצלמו פשוט את הסרטון. סוף טוב הכל טוב. אבל היה קצת בלאגן. אני רק מקווה שהדברים האלה לא יפחידו אותה, כי בחודשיים האחרונים היא כותבת מלא בטוויטר, ונראה שזה לא לגמרי בא לה בטבעיות במקור (לוקח לה הרבה זמן להתחבר לכל העניין הזה, וגם אז, היא יודעת לעשות רק כמה דברים מאוד מסוימים
) והיא אכן גם השתיקה את הטוויטר שלה לאיזה חודשיים לא מזמן, אז אני רק מקווה שהיא לא נבהלת יותר מדי מכל הטכנולוגיה הזו
אם זה מעניין אתכם, כל שני וחמישי בערך היא מפרסמת תמונות של החתולים והכלבים שלה (מתוקה!
), והיא פרסמה גם תמונות של האחים ביומיים האחרונים כי היא בסופשבוע יומולדת של אח שלה (נראלי). אותי זה לא הכי מעניין, אז לא שמרתי, אבל אתם יכולים להכנס לחשבון שלה ולראות
שאר האנשים יחסית שקטים בימים האחרונים, חוץ מכל מני קריאות "אני מתגעגעת" בין השחקניות של מרפאה פרטית.

Alm0st Happy

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif איזה ילדוּת רוּסית ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

TetiBETTY

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

GiTaNiTa

New member
אני דווקא ממש רואה בה את קייט ../images/Emo45.gif

ואכן הילדה בתמונה פשוט מתוקה!!!
(ולא רק כי אני משוחדת
)

GiTaNiTa

New member
ועוד כמה תמונות ילדות ../images/Emo24.gif

בהשראת הבלאגן שסיפרתי עליו, וולשוהוליק העלו לינק (שאני מניחה שהוא לא חדש, רק תזכורת) לעוד אי אלו תמונות ילדות (ככה"נ כולן מהסרטון, אבל זה סתם להשערתי). מגניב (אני מתה על תמונות ילדות, לא יודעת למה... אולי כי זה הופך אותם לאנושיים יותר
) - http://katewalshaholics.com/gallery/thumbnails.php?album=267

GiTaNiTa

New member
OK, לא רק להשערתי, ולא רק תמונות ילדות ../images/Emo45.gif

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifחח משעשע אותי הלא טכנולוגים שמנסים

בכל זאת.. כאילו אני לא צוחקת עליהם, זה יפה שהם מנסים! פשוט ברגע שהם מבינים משהו אחד הם נתקעים עליו ולא מתקדמים הלאה חח זה היה ככה בדיוק עם אליסה מילאנו.. כזאת חמודה חח פעם בהרבה זמן היא הייתה מתקדמת קצת טכנולוגית..

Alm0st Happy

New member
חחחח גם אמא שלי כזאת ../images/Emo6.gif

היא פתחה פייסבוק ועזבה את זה לכמה חודשים. היא למדה איך להוסיף חברים, הוסיפה אותי ואת כל החברים שלי (ועוד איזה 20 איש שהיא מכירה בגיל שלה) ועזבה את זה לכמה חודשים. ואז.. אז חלה התפנית המשמעותית- היא למדה איך כותבים על הקיר.. כל יום שעת חפירות מיוחדת של מאמא נל- תורידי את הכלבה, מה שלומך, תתקשרי אלי ועוד כל מיני פאדיחות של אמא. למזלי אחרי כמה חודשים היא למדה איך עושים לייק ומאז כבר לא כיף לה לחפור על הקיר- היא פשוט עושה לייק על כל הסטאטוסים המטומטמים שלי ושל החברים המטומטמים שלי

GiTaNiTa

New member
ותמונה אחרונה ../images/Emo27.gif

זה די מצחיק, בגלל המעריצות האלה האינטרנט פתאום הוצף בתמונות ילדות של קייט
כאילו, כל מה שהיה אי שם פתאום מועלה לטוויטר. ומה שחבל זה שקייט לא ממש אוהבת את זה (למרות שהיא כן נתנה את התמונות לפרסום בעצמה), אם לקרוא בין השורות: @milenapessoa lol! Sorry, gal...brought out the sicilian in me! I'm like 'where did it come from??' Sometimes it's just freaky how exposed.. things r...weird to see childhood pics out there... @SashaStardust14 yeah, but u get used to that , weirdly, as part of the job, but seeing baby pics, so personal, it's just a little jarring but in this case I forgot they had them for pp!

TetiBETTY

New member
היא מתוקההה!! כ"כ אוהבת אותה DAMN IT!!

והתגובות שלה אנושיות, התמונות רק מוסיפות...

למעלה