~~~~~רוצים עיצוב !!~~~~~~

nOway1

New member
~~~~~רוצים עיצוב !!~~~~~~

קודם כל : אני מבקש אישור מן המנהלת
שאני אעצב תמונה לכל אחד או מי שרוצה. הכללים : 1. בחרו : תמונה או צבע "רקע " או שאני אבחור 2. מה לכתוב ? 3. סוג הכתב : עברית או אנגלית או שניהם 4. רוצים ריטוש או עיצוב לתמונה שלכם או סתם תמונה " יעני לפני / ו אחרי " או סתם מה שבא לכם . 5. נושא התמונה ?. 6.כלל האחרון באישור המנהלת : החתימה שלי nOway1 תעלו תמונה ו אני אעצב נא לא להעלות אף תמונה ..... רק אחרי שהמנהלת נותנת אישור

eshkolit32

New member
אוקיי כמה שאלות

קודם כל אני שמחה על היוזמה המבורכת. דבר שני אתה צריך להבין שאני חדשה יחסית בתפוז ולכן אתה צריך לסביר לי איך נראית תמונה כזאת? אתה יכול לתת לי דוגמא או להפנות אותי לאיזשהו פורום שיש תמונות כאלה לאנשים? דבר שלישי: אין לי בעיה לאשר את זה בתנאי כמובן שכל אחד שרוצה באמת יאשר לך, כלומר תעצב רק למי שרוצה, ואם אין לו בעיה עם החתימה שלך על העיצוב. שיהיה בהצלחה! מקווה בשבילך שכמה שיותר אנשים ירצו תמונה.

batel500

New member
לדעתי.

אחלה רעיון! אפילו אני יכולה לעצב תמונות לעצמי =\ ואני לא בטוחה שכולם ירצו להעלות תמונות שלהם לכאן. אפשרי לשלוח תמונות במסר אישי =\ ?

nOway1

New member
כן ! בטח

ברור מי שרוצה רק ! האימייל שלי [email protected] אם אתם רוצים לשלוח תמונות ! או הודעה אישית מהפורום ! אני אשמח לעזרתכם !

nOway1

New member
למשל : סתם דוגמה !

סתם דוגמה ..... אין קשר למה שאני אעשה ..לכם כי אתם מבקשי ו לא אני :p

eshkolit32

New member
אוקיי נחמד מאד

אני אבדוק אם יש לי איזה תמונה מתאימה (ולא חושפנית) לשלוח לך. זה נראה משהו שממש כיף לעשות, העיצוב תמונות הזה....זה חלק מהעבודה שלך או שזה תחביב?

LiorShap

New member
רגע...

אפשר איזו תמונה שאני רוצה נכון? כאילו היא לא חייבת להיות שלי...? ולפרסם אותה פה זה בסדר?

LiorShap

New member
"בחורות וכל מיני כאלה"??

מי בכלל רצה כאלה תמונות? בואי נגיד שהתמונה שרציתי קשורה לחתימה שלי

nOway1

New member
למשל !

תמונה שרוצה שיפוצים או לעשות ניתוכים תמונה לא ברורה .... אולי מישהו רוצה " דף שער לאיזה פרויקט או סתם " אתם רוצים דוגמה ??!

למעלה