רוצים עונה שלישת(?)

רוצים עונה שלישת(?)

סמנו
או
ונמקו............

Yarinv

New member
בניגוד למה שכתבתי בסוף העונה הראשונה

הפעם אני לגמרי בעד עונה נוספת. העונה השנייה לקחה את הסדרה לכיוונים טובים ועלילות מותחות, אז אני לא דואג במידה ותהיה עונה שלישית. אם לא עונה שלישית, אז סדרה חדשה בסגנון המד"ב - רק לא סדרה שמביישת את האינטליגנציה האנושית כמו "ראש גדול".

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifבטח שכן!!../images/Emo45.gif

אי-אפשר לתת לסדרה כזאת טובה להיעלם בלי עוד עונה עד שהיא לא מיצתה את עצמה. העונה השנייה הייתה גם הרבה יותר טובה מהראשונה מה שמוכיח שזה רק יכול להשתפר.

חסוי90

New member
בטח../images/Emo45.gif

העונה ממש טובה וכדי שכל ה
גם יהנה צריך לעשות עוד עונה

snirf

Active member
../images/Emo45.gif

במיוחד לאחר העונה המצויינת והקצרצרה הזאת
אבל אני מקווה שהעונה השלישית תעמוד בציפיות הצופים-שהיא תתעלה על העונה ה-2 ותהיה אף טובה ומותחת יותר ממנה

SUPER ORI 1z1

New member
../images/Emo207.gif ...

סתכלו איזה סרט יש מחר ב-8:50 וב- 15:06 בערוץ יס2. יכול להיות שהנפילים מועתק ממנו?

digikids

New member
OMG

הסרט: הנפיל דרמה. נער בן 18 מגלה שהוא נפיל, חצי מלאך וחצי בן אנוש. הוא מגלה בעצמו רגישויות חדשות, מתחיל להבין שפות, וזוכה לעזרה מחסר בית שהוא בעצם מלאך בתחפושת. עם: פול ווסלי, טום סקריט. במאי: מיקאל סלומון. ארה"ב. 2006.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifממש מוזר!! ../images/Emo12.gif

זה נשמע רעיון די דומה. אפילו צורי כמעט בן 18. וזה גם סרט ממש חדש, מ-2006.

אניxD

New member
../images/Emo85.gifזה ממש דומה :eek:

גם העלילה וגם השם >< אבל למי אכפת ? XD

lital20076327

New member
ברווורררררר...

אני מסכימה עם ניצן..מעונה לעונה הפרקים רק משתפרים..ולא נראה לי שיהיה משהו גרוע בעוד עונה... זו פעם סידרה שהתחילה מדהים..וחבל לגמור אותה בסוף עונה שנייה... חוץ מזה מה נעשה עכשיו ב-20:10 עד שהתרגלתי לזה שנגמר השיר שלנו לקח לי מלא זמן.. ואני עדיין רואה את השידורים החוזרים... אז מה נעשה בלי הנפילים???? אני אשתגע.....אני הכי בעד עונה שלישית..זו סדרה מושלממממתתתת! וחוץ מזה שנתגעגע לשחקנים....אז אולי במקום להתחיל סדרות חדשות במקום הנפילים שימשיכו את הנפילים עם אותו קאסט...

רינת4

New member
לדעתי

העונה השנייה בהחלט נותנת טעם של "עוד". אני הייתי מאוד שמחה לעונה שלישית.

הלוואי ויהיו 100 פרקים איזה מגניב זה יהיה אה?

עכישו הסדרות הגודלות של הוט ויס משדרות 100 פריקם אז למה שהנפילים לא? אני מדבר על בובות ודני הוליווד

למעלה