רוצים מתנות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De-Panther

New member
רוצים מתנות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אפי היקרה עקב שיעמומי הרבה בשעות כאלה...(מה אני עושה פה בכלל??) התחלתי לטייל בפורומים פה ומה רואות עיני??(הן לא רואות כלום אני בקושי רואה משהו... מה מציג מסכי) שפורום שאחד מהמנהלים שלו נמצא כאן... מחלק פרסים מתנת תפוז עכשיו השאלה שלי היא למה תפוז לא מחלקת לגולשים כאן בפורום תורים לפסיכולוגים??

הנה מתנה, מי רוצה להיות ראש גדול???

בעקרון, פנתר יקר, אתה צודק. מן הראוי שכולכם תקבלו פרס (ולו הפעוט ביותר) על תפקודכם המוצלח בשעות רוגע ולחץ, על התמודדות תחת אש, ועל סיבולת לב ריאה. אלא מאי? רוב הכספים המיועדים למתנות ולפרסים, בעצם מושקעים במשכורתי העצומה, הנשלחת מדי חודש לחשבון בנקי בשוייץ. ברור שאנוכי יכולה לעשות את הצעד המתבקש, לתת דוגמא ולוותר על 10% משכרי למען העושים במלאכה, אך היות וחשבתי על זה (כבר טעות ראשונה) - הגעתי למסקנה שמה פתאום???. כמובן שבעיתות תחרות והגרלות, יש מקום להעניק פרסים יקרי ערך, ואנוכי מבטיחה, לכשתוקם תחרות רבת משתתפים, מעניינת ומאתגרת בפורומנו, ארוץ ואדרוש פרס הולם עבור המנצח. עד אז, על כולכם להסתפק באושר העילאי, בסיפוק העצום ובמחמאות - על עצותיכם הנפלאות, על ההקשבה ועל היחס המצוין שכולכם מעניקים האחד לשני וגם לאורחי הפורום. וכעת, משהגעלתי את עצמי, אגש לטקס בחירת הראש הגדול החדש. לפני כן, אודיע לחבר פורום מסוים, שהנוירומטר מתיחס היום אליו, ורק אליו, וכמובן שזה לא סימן טוב. לא טוב ב-כ-ל-ל. ראשית, אודה לשלילנד על תפקוד מצוין לאורך השבוע הקשה שעבר עליה, שלמרות הקשיים האדמיניסטרטיביים והבירוקרטיים שעברה, הצליחה (בקושי) לשמור על מורל גבוה, להסיט את בעיותיה לצד ולענות ברצינות ובתקיפות לכל בעיה שנתקלה בדרכה. בהזדמנות זו אשאל שוב: את נוסעת או לא????. ואילו, הראש הגדול של השבוע, הינו חבר פורום ותיק ביותר (שהרי הראש נבחר הן על סמך השתתפות פעילה, ותק, יכולת תמרון בין אלפי הבעיות, ונסיון כן ורציני לענות על כל צרה), שלמרות גילו הצעיר משהו (רמז - הוא עדיין לא מתכונן לבגרויות), משתדל תמיד להכנס אל תוך הבעיה, להוציא ממנה את הקישקעס, ולסיים בפאנץ´ ליין איכותי. קבלו, אם כן, את הראש הגדול החדש, והוא
d@r121
אנא שרשרו ברכותיכם, מחמאותיכם, והתחנפויותיכם למכביר !!!

amitk28

New member
לאחר הפסקה

לאחר הפסקה ארוכה שנעדרתי (צו מילואים) , חזרתי לבקר ובפי בשורה : מזל טוב לרגל הבחירה.

תתביישו! פויה!

השעה עכשיו כמעט שלוש בצהריים, אלו הברכות שלכם לראש הגדול?! או שאולי עליכם לפתוח מילון ולבדוק את משמעות הביטוי "ברכות והחנפויות למכביר"? אז דור היקר, האהוב, המקסים היפה החמוד הנחמד והכוסי שחבל"ז מזמז:
|כוכב| המון המון המון מזל טוב על המינוי, אין סוף ברכות ואיחולים לבביים ומקווה שתהיה ראש גדול מצויין!
|כוכב| באותה הזדמנות בה אתם פותחים את המילון, האם אתם מוכנים לבדוק כמה מילים בשבילי, שכן אני קוראת עכשיו את "אבא גוריו" שהנו ספר קשה בעליל.
שירה

dana2909

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo187.gif

אני בטוחה שתמלא את תפקידך בנאמנות אין קץ!!

De-Panther

New member
ועל זה נאמר... נגמרו הפאקטים אז אני

לא יכולתי להביא... אולי יתגלו כמה ברגע שיתגלו פרסים בפורום...
צוחק צוחק... *מקווה שאפי למדה להכיר את ההומור המוזר שלי במשך הזמן*

taz512

New member
אפי, את חוצפנית!!!

אמרת לאזרוס, אמרת סאנסט ואמרת עוד כמה שמות. אבל תאמת.... מי בסופו של דבר, הראה לך את דרך המלך, את הנתיב המוזהב, את השביל הראשי והבטוח, מי? מי? מי? כן זה אני, אני ולא אחר, שהסביר לך בשפה פשוטה איך לחסום את אותו צורר. ולאזרוס יגבה אותי, כי הוא לא יסובב פניו מהאמת ומהצדק, שום דבר לא יסיט אותו מדרך הישר. אז אני מבקש לקבל את הקרדיט שלי. ודור121 מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב שפע איחולים, אתה תהיה תותח, יום אחד תהיה ילד אמיתי. התקף פסיכוזי של פינוקו. מזל טוב. טאז, השד והקרדיט

../images/Emo79.gif הוא צודק, הוא צודק, הוא צודק !

משום מה, מסיבה לא ברורה, וסביר להניח שזו היתה החימה ששטפה אותי עקב הצפת האימייל, שכוח שכחתי לציין את האישר שטרח ואף התנתק מהצ´ט, והכל על מנת לברר כיצד חוסמים אי מיילים בתוכנה הישנה אך הותיקה, הלא היא האאוטלוק. בזאת אני מודיעה רשמית שאכן טעה טעיתי, וטאז הוא אכן המושיע הלאומי נכון לאתמול !!!

taz512

New member
יש!!!!!!

איך אני אוהב להיות צודק..... לפעמים העולם מחייך איתך, ואני כבר חשבתי שאני הצטרך להיכנס פה לאיזשהי מלחמה. אפי אין דבר יפה יותר מאישה מתנצלת, פי כמה וכמה כשהיא פולניה. טאז, השד והסליחות

ליאן.

New member
עיניך לא פקוחות מספיק לרווחה..

שכן לפחות 3 מנהלות שאני מכירה יוזמות כעת תחרות בעלת פרסים מתנת תפוז.. בכל אופן...ברור לכל כי בפורום ´אפי היקרה´, אין צורק בפרסים, צ´ופרים למינהם או שוחד בכדי לעודד את הגולשים לזכות בעצתה השנונה של אפי היקרה.. ובעצם.. אפי היא זו שאמורה לקבל את הפרסים מתנת תפוז, כמו כן גם את התשורות יקרות הערך, הפאקטים מהדיוטי, הטירה בפראג אשר מאובזרת היטב בסריסים חסונים ומאיימים למראה אך עם זאת מאולפים היטב, הש´קים המדושנים ומשכורות הענק במטבע זר, כמובן, מאת הגולשים כפויי הטובה הנעזרים בשירותיה המדופלמים שהיא מעניקה לגולשיה למרות זמנה הדל.

d@r121

New member
אניייייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo9.gif

אוי נו די..... תמשיכו.... מבטיח להיות ראש גדול כמו שצריך... באמת... באמת באמת.... באמת באמת באמת.... טוב הבנתם את הרעיון

למעלה