א אילנית03 New member 23/3/06 #60 אין לי מושג והחלק המצחיק הוא שברגע שתהיה תשובה אני בטוח יגיד איך לא ידעתי
א אבא של שירה New member 23/3/06 #77 איך בכלל אפשר להשוות... ../images/Emo46.gif את הגרסה האמריקאית הנחותה והחיוורת לסרט המופת המקורי של וים ונדרס? אני מגיש ערעור! פיטר פאלק הוא האמריקאי ששיחק ב"מלאכים בשמי ברלין" המקורי!
איך בכלל אפשר להשוות... ../images/Emo46.gif את הגרסה האמריקאית הנחותה והחיוורת לסרט המופת המקורי של וים ונדרס? אני מגיש ערעור! פיטר פאלק הוא האמריקאי ששיחק ב"מלאכים בשמי ברלין" המקורי!
A Angel972 New member 23/3/06 #68 מי אני - אני חתיך, גבוה, שיער בלונדיני, נשים מתות עליי, אני רגיש, ספונטני ... אה ... אופס ... בטעות דיברתי על עצמי אין לי דמות, מצטער לא נורא, העיקר שאנשים קיבלו קצת מצברוח טוב
מי אני - אני חתיך, גבוה, שיער בלונדיני, נשים מתות עליי, אני רגיש, ספונטני ... אה ... אופס ... בטעות דיברתי על עצמי אין לי דמות, מצטער לא נורא, העיקר שאנשים קיבלו קצת מצברוח טוב
R Ritrita New member 23/3/06 #69 שאני אנסה? אני מצחיק, שמנמן (בהמעטה), יש לי משקפיים עגולים ואני לא יכול שלא לעשות צרות לזו שעובדת איתי!
שאני אנסה? אני מצחיק, שמנמן (בהמעטה), יש לי משקפיים עגולים ואני לא יכול שלא לעשות צרות לזו שעובדת איתי!
R Ritrita New member 23/3/06 #78 אוקיי ../images/Emo13.gif יש לי שם כמו של צבי הנינג'ה פעם הייתי מאוהב ביוליה אבל זה לא נגמר בטוב פעם אחרת התאהבתי בקייט אבל העניינים די "התקררו" בסוף מי אני ?
אוקיי ../images/Emo13.gif יש לי שם כמו של צבי הנינג'ה פעם הייתי מאוהב ביוליה אבל זה לא נגמר בטוב פעם אחרת התאהבתי בקייט אבל העניינים די "התקררו" בסוף מי אני ?