רוצים לשמוע??????

principeza

New member
רוצים לשמוע??????

הזמנתי טיסה ב 8.1 , כן כן לאיטליה! אני נוסעת עד ה 17.1 , שרק לא ישתבש לי כלום בדרך.

בדיוק נכנסתי לפורום

וחיפשתי את ההודעה שלך, ולא מצאתי כלום. ספרי יותר פרטים. מה הוא אמר? איך מגיב הנוכחי? ??????????????

principeza

New member
אז ככה...

הוא צלצל ב 5 ,וקרא לי amore ואמר שהוא רוצה שאני אבוא כדי לבדוק אם האהבה שרדה את מבחן הזמן ואם יש לנו סיכוי ביחד.. את הנוכחי לקחתי לשיחה , שכללה בכי והרבה כאב, אמרתי לו את האמת.שאני לא יכולה להיות איתו כשאני חושבת על מישהו אחר ושזה ממש לא הוגן כלפיו.הוא יודע כמה קשה היה לי בתקופה הזו, וכמה עברתי המון,ולא הסתרתי ממנו כלום , הייתי הכי כנה איתו ביחוד על מה שעבר עלי בימים האחרונים. והוא מוכן לחכות , למרות שאמרתי לו שהוא לא צריך.הלב כאב לי עליו אבל אני עושה עכשיו מה שטוב לי! מה שאני חושבת לנכון שיהיה לי טוב , ואני רוצה את האהבה הזו .כי זו האהבה של חיי.וזה הסיכוי האחרון שלנו, בשבוע הזה אני אדע אם אני נשארת איתו או לא. אבל לפחות אני יודעת שלא התייאשתי ושניסיתי! וזה מחזק , ונותן המון תקווה.

איזה יופי!

אני ממש שמחה בשבילך!! אבל קצת עצוב בשביל הנוכחי. אתם גרים ביחד, לא? (או שרק נדמה לי, שכתבת את זה), אז איך זה מסתדר? שיהיה לך המון-המון-המון בהצלחה!

מריני

New member
נסיכונת, אני כ"כ שמחה בשבילך

מקווה שתחזרי משם עם תשובות שיספקו אותך, ושיעשו לך רק טוב. שיהיה לך המון בהצלחה

bali

New member
מנהל
../images/Emo24.gifהמון בהצלחה לך נסיכה!

מקווה שתחזרי אלינו עם בשורות שיהיו טובות בשבילך

אופיר35

New member
איי איי איטליה

רק חזרתי לפני חודש וחצי ושוב מתגעגע , כמה שכבר הייתי לא שבעתי היין הגבינות הפרושטו הפסטה הנופים האומנות סתם לשבת לקפה ברומא באחת הפיאצות או בכפר קטן ואלמוני וללגום קפה של בוקר/צהריים ולהביט בעוברים ושבים הבגדים הנשים וכו' אחחח בלה איטליה ... שתהני בכל דקה משהותך

r66

New member
פרינסיפזה../images/Emo23.gif

ליבי אתך.. מורידה בפנייך את הכובע על אומץ ליבך. כל הכבוד, כל הכבוד לך. מאחלת לך רק הצלחה ועוד הצלחה ועוד הצלחה
באהבה

אופיר35

New member
איי איי איי האיטלקיות

ובמיוחד אחת זכורה לטוב בעיירה קטנה על שפת אגם גארדה.

אופיר35

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

איך אפשר שלא
מניסיון, מגלה בשקט בשקט שאצלנו בבית יש שיוויון במטלות ומי שיש לו זמן עושה הכל, אי לכך גם מכונות כביסה ומזה למדתי שבזמן הסחיטה יש את הויברציה שגורמת לאנרגיה הכי טובה....

נסיכונת מתוקונת../images/Emo24.gif

מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם. אנחנו מחכים לך כאן לעידכונים ומבטיחה לך שנהיה כאן כולנו במתח. אוהבים אותך
ד"ש לדוקטור האיטלקי

iris and ben

New member
נסיכה יקרה

אתמול נכנסתי בעקבות הודעה בדף קהילות ראשי. עכשיו נכנסתי לראות את ההתפתחויות. אני שמחה לקרא את שהתפתח, מאחלת לך שיצליח וגם אם לא, הרי שסגרת מעגל ולא תחיי בתחושה של פיספוס. מכל הלב-בהצלחה!!

למעלה