רוצים לשמוע באסה?

רחלילי

New member
רוצים לשמוע באסה?

כל הבוקר האיש שלי חיפש את הפלסטיק שמקנה לו חניה בחניון השמור של אזור העבודה שלו. חיפש חיפש ולא מצא. והמשיך לחפש ואפילו אחרי שיצא מהבית חיפש איתי בבית דרך הטלפון. ולא מצא. והוא מה זה שומר חוק. חיפש חיפש. נאדה. אז אמר לעצמו שהיום מותר. חנה בכחול לבן מחוץ לאזור החניה שלהם (לא חשב לבקש שיתנו לו להכנס כשאין לו כרטיס ביד...לא מבקש טובות). ועכשיו התקשר אלי שקיבל קנס! תבינו כל השנה אין שם בכלל פקחים ואנשים חונים על כל גבעה ותחת כל עץ רענן ודווקא היום איזה פקח היה כנראה צריך לגמור מכסה שנתית או משהו על חשבון עבדי ההי טק. אז האיש שלי קיבל קנס. וזה מה זה ביאס אותו. אז גם אותי.

shelycat

New member
ככה זה....

ככה זה פקחים רעים....תמיד מחפשים אנשים טובים (הרעים יודעים איפה הם גרים אז הם מפחדים).

רחלילי

New member
כן איזה באסה

הוא שכח לשים פתק אחי....גם אני מזרחי....טרהלהלהלהלה

אתי@

New member
איזה בעסה

אבל למה בעצם הוא לא ביקש שיכניסו אותו?

רחלילי

New member
בררתי איתו למה

ונודע לי שפשוט אין שם איש ששומר אלא מכונה שפותחת מחסום ועם מכונה אי אפשר לדבר. היום הוא ידבר עם הקצין רכב שלו לדווח לו על אובדן ולבקש כרטיס חדש. ובינתיים האוטו היום אצלי (הסעתי אותו הבוקר ואחזיר אותו בערב-גם חידוש). וצריך להזכיר לו לבקש כרטיס חדש. אוף גברים לא זוכרים שום דבר!

אתי@

New member
כמובן, אני המזכירה הבלתי רשמית של

בעלי, כי הוא כל הזמן מבקש ממני להזכיר לו...

דור70

New member
../images/Emo99.gif

יש כאלה שזוכרים שנשותיהם משתתפות בפורומים. (למרות שאני נכנס פעם ב 3 חודשים)

רחלילי

New member
אתה לא אמור להיות כאן!../images/Emo12.gif

חשבתי שפעם אחרונה שאתה ביקרת בפורום היה לפני שנה וחצי! HEY!!!! אין מידור!
וגם:
+
מתגעגעים

יעלי2

New member
איזה קטעים אתכם! ../images/Emo6.gif

רחלילי, אולי הוא לא שותף סמוי אלא נכנס רק כשיש אקשן? אני חושבת שמשהו עורר אותו בשבוע האחרון ולכן הוא הציץ וכשקרא מה שכתבת, פשוט לא יכול היה להתעלם. דור, אתה לא קורא כאן באופן קבוע נכון?

רחלילי

New member
הקטע יעלי הוא

שאם הוא יענה כעת זה יסגיר אותו אבל האמת אני יודעת שאין לו רגע פנוי להכנס לכאן לפעמים אני מבקשת שיכנס כשהולכים קטעים והוא לא מוצא את הזמן.

גברים...

גם כשמזכירים להם הם מצליחים לשכוח... הייתי מתה להיות מסוגלת לשכוח לפעמים, אבל אם פעם לא יתחשק לי לעשות משהו אין סיכוי שיאמינו לתירוץ - שכחתי...

fila

New member
באמת באסה../images/Emo4.gif

תמיד זה ככה (חוק מרפי)

מאי26

New member
רחלילי מזדהה איתך לגבי דברים

מרגיזים: הנה תשמעו משהו ממש מעצבן שקרה לי אתמול: כידוע או שלא, אני משרתת כסניגורית צבאית, ואתמול נסעתי לי לקריה, ומשם רצתי ישר לבית הדין שם הייתי צריכה להופיע בתיק גדול (ואגב - לא קשור, אבל מתוק - זכיתי! זיכיתי מישהו, וזה נורא קשה לזכות אנשים בבית הדין הזה, זה הזיכוי הרביעי של השנה בסך הכל... מתוך עשרות ומאות הרשעות...). בכל אופן, כנראה שמשטרה צבאית החליטה שלא היו לה מספיק דוחו"ת בשנת 2002, אז נטפלה אלי שוטרת צבאית ונתנה לי דו"ח על השטויות הבאות: הכומתה שלי לא היתה על המעיל אלא על החולצה, המעיל שלא לא היה רכוס ולא היתה עלי דיסקית... הקיצר, דברים כאלה גורמים לי ישר לרצות להשתחרר ולא משנה מה המצב בשוק, וכמה אני אוהבת את העבודה שלי... כאילו, בגיל 27 אני אמורה להתעסק בזה שהכומתה שלי היתה על החולצה ולא על המעיל, כי בדיוק הייתי בדרך בריצה לבית הדין ולא היה לי זמן להעביר אותה??? זה לא קצת פתטי??? כמובן שהורדתי על השוטרת את כל העצבים שלי וגם נכתב בדו"ח שאמרתי לה שאין לה עם מה להתעסק בחיים... הקיצר, עצבים. ולסיום, הזדהיתי גם עם מה שכתבתם על הבעלים ששוכחים. אצל שלי זה ממש כרוני. הוא שכח לתת בזמן לצבא (כבר שנתיים ברציפות) את השוברים של לשכת עורכי הדין שישלמו לו את דמי החבר, אז הוא נאלץ להקפיא את החברות...

למעלה