רוצים לקפוץ לסיני

ז י ק ו

New member
רוצים לקפוץ לסיני

מה אתם אומרים? בטוח שם , אין ממה לחשוש? אשמח לשמוע ממישהו שהיה שם לאחרונה, או מתכנן לנסוע.. בעיקרון נראה לי שיותר שקט שם מאשר בארץ שלנו אבל המלחמה בעיראק לא ממש הוסיפה לעיניין שם.

מעניין אותי למה אתה שואל אותנו?

באופן אישי, כשאני נוסעת למזה"ת, אילת מספיק חמה, מדברית ועם חופים פסטורליים בשבילי, וגם אין לי צורך במתיחת החבל כדי לבדוק אם הוא נקרע או לא...

ז י ק ו

New member
צודקת..

אבל בכל זאת, החוף של אילת זה לא החופים שיש בסיני (אהבתי את הדימוי של החבל...)

מה שנכון נכון...

בכל מקרה... לא יודעת אם הייתי נוסעת כיום לסיני... (גם אם חופי אילת היו עלובים בעיני...)

ז י ק ו

New member
אחותי...

כשאני נוסע לחו"ל (לצורך העיניין סיני במקרה הזה זה חו"ל..) אני רוצה להתנתק מכל מה שיש לי כאן בארץ, מהשפה, מהשכנים מהחברים והמכרים שלי ולשקוע במקום אחר, שונה ולא מוכר לכמה ימים כך שאילת עם כל הכבוד לעיר הזה, לא ממש נותנת לי את מה שסיני נותנת. ושוב, עזבי את המצב הביטחוני.. נראה לי שכיום בארץ שלנו הרבה יותר מסוכן משם..

קודם כל - אני מתברכת בזאת

בהתרחבות הקלה של משפחתי המיידית. ובנימה זאת - אחי היקר זיקו - בסיני לא הייתי מאז פברואר 1994. אין לי מושג ירוק מה קורה שם, אבל מאחר ומצריים כרגע לא ממש רגועה בהקשר של מה שקורה בעיראק, הייתי, אישית, נמנעת מהצגת דרכון ישראלי במעבר הגבול... האמת שגם בישראל מזמן לא הייתי... אני מאחלת לך התנתקות נעימה מהמציאות איפה שלא תחליט להתנתק!

למעלה