רוצים לעשות דבר כזה

slimboy

New member
רוצים לעשות דבר כזה

כל אחד ירשום איזה סגנון שירים הוא אוהב פופ,ראפ ,רוק וכדומה איזה זמר/ת,להקה הוא אוהב לשמוע בעיקר ואת מי הייתם רוצים לפגוש קצת לרענן את הפורום תשובות שלי אני אוהב בעיקר פופ ור R&B אני אוהב לשמוע את כול הזמרים חוץ מהרוק הכבד כבד ממש

westlife rules

New member
פופ רולללללז!!

Westlife הלהקה הכי טובה בעוווווולם!!!!!!!!!!! הייתי רוצה לפגוש את ווסטלייף (הלוואי אמן הם יבואו השנה לישראל!!)

אמ....../images/Emo121.gif

פופ, רוק (לא כבד בסיגנון ניקלבק, אווריל לאבין) אני הכי שומעת את הדיסק של אווריל (חורשת!!!!!!!!!) ופינק. הייתי רוצה ש... לא ´דעת...

Azar Azar

New member
אני.....

אני אוהב הכל פופ ראפ חלקי r&b ורוק קל כמו לינקין פארק פאדל אופ מוד כאלה אני בעיקר שומע את .... אממ רגע נחשוב אני שומע הרבה והייתי רוצה לפגוש את ג´ניפר לופז

פופ, ריתם אנד בלוז...

רוק אבל לא משהו כבד... אני אוהב לשמוע את קרייג דייויד (בראש ובראשונה), אואסיס, רובי וויליאמס, U2, לינקין פארק, אמינם, מדונה, ג´ניפר לופז, נלי ועוד רבים וטובים אחרים

AndreaCorr ©

New member
וול.. ../images/Emo168.gif

אני אוהבת בעיקר רוק... וטיפה פופ.. אבל תלוי איזה פופ. הכי אוהבת את The Corrs! הכי רוצה לפגוש? המ... עדיין The Corrs..!

Emotional Boy

New member
עכשיו אני! ../images/Emo13.gif (איזה נדחף אני)

אני עד כיתה ט´ אהבתי פופ מתקתק עד שדי כבר נמאס ואני אוהב....... R&B - קרייג דיויד, דניאל בנגלפיד, אמינם רק את השיר החדש שלו LOSE YOURSELF............. ממליץ על השיר החדש של ג´אי זי וביונסי - בוני וקלייד Rock - סאמ 41, אבריל לאוין, ופופ: מדונה, פעם אהבתי את בריטני אבל אם ישאלו אותי אם בריטני או כריסטינה אני אגיד בריטני!!!! לא סובל את כריסטינה בא לי לירות בה!!!!!! הייתי רוצה לפגוש את: מדונה, אבריל לאוין, קרייג דיויד.......

i love gina

New member
אצלי זה כמעט הכל!

אני אוהב פופ, R´n´B´, היפ הופ, רוק (אבל לא כבד) לאטין. בפופ- כריסטינה, שאניה טווין, בריטני נחמדה, ועוד ועוד. r´n´b- דסטניז צ´יילד, טיאלסי, פינק, ועוד ועוד... היפ הופ - מיסי אליוט, ליל´ קים, רוק- נו דאוט, רד הוט צ´ילי פפרז ... אווריל ועוד... בשבוע האחרון אני חורש את האלבום של שאניה החדש UP! ממומלץ בחום לכולם. את מי הייתי רוצה לפגוש? לא יודע.. אולי את דסטניז צ´ילד, שאניה טווין. \ זהו! (אבל אני חייב לומר שה´חביבים´ עליי משתנים כל הזמן... אני כל שבוע קונה דיסק חדש...
)

Sababush

New member
oh and

I would like to meet... erm... Well, Blue again, though I´ve met them qite a few times but it´s not enough!!!!! And I would also like to meet Red Hot Chili Peppers and Robbie Williams!

yanivtr

New member
עכשיו תורי ../images/Emo163.gif../images/Emo122.gif

אני בעצם אוהב הכל חוץ מרוק כבד... אני אוהב את פינק(יותר מאוהב חולה עלייה שרוף עלייה כל מה שאפשר להיות) אני אוהב גם את נו דאוט מדונה טיפה את דידו(שאני לא מבין מה קרה לה השנה) ועוד מלא שאני לא יתחיל לפרט וכמובן אני מת להיפגש עם פינק!!!(אלישיה מור הוא שמה האמיתי סתם שתדעו) אני מחכה שהיא תגיע לסיבוב הופעות באירופה ואני ילך להופעה שלה!!! בינתיים היא באוסטרליה!!

הילהMC

New member
טוב..אצלי זה מוזר ביותר../images/Emo3.gif

אני שרופה על רוק (כבד, נו מטאל ושאר החבורה)(בלינק 182 לינקין פארק P.O.D foo fighters מממ...רד הוט צ´ילי פפרז כמובן ו...אואזיס בלר ו...U2 אני לא בטוחה שזה הכל אבל הבנתם למה אני מתכוונת :p ) ועל הספייס גירלז וכזמרת סולו את מלאני סי(הנשמה!) הכי הייתי רוצה לפגוש זה את מלאני סי...מממ...

MolsBolsRules

New member
DIRTY POP!

u cant stop i know u like this dirty pop *singing to nsync pop* lol אז כפי שהבנתם אני מתהההההההה על פופ כל הסוגיםםםםםםםםםםםם רוק אבל לא כבר סטייל דה קולינג (השולטיםםםםםםםם) ובון גובי כזה אר אנ בי (JENNIFER LOPEZ RULESSSSSSSSSSSSSSS) מתה לפגוש את בן שלי

למעלה