רוצים לסרס אותי

רוצים לסרס אותי ../images/Emo5.gif

שמעתי אותם מדברים על האפשרות לסרס אותי . הם אומרים שנהייתי ארס קטן . נכון שאני נוהם על זכרים אחרים ( צריך להראות מי הבוס , לא ? ) ומה לעשות שאני משתגע על נקבות , בעיקר כשהן מיוחמות ? ואז אני "שוכח" את כל מה שלימדו אותי על כביש ושלא צריך להתרחק . אני חושש חושש מאוד , אני כבר בין שנתיים וחצי (מזל דגים) זה לא מבוגר מדי לדעתכם ? מה יהיה אחרי זה , האם ייתכן ואני אהיה בדיכאון . מה ההשלכות של סירוס ומה כבר זה יכול לשנות אחרי שרכשתי הרגלים ? אשמח מאוד לשמוע את דעתכם . בתודה שון הכלב נ.ב - אם מישהו ראה עצם גדולה חצי אכולה , תעשו טובה תרימו טלפון .

be_roo

New member
LOL ../images/Emo6.gif ולגבי הסירוס

אין לסירוס שום השלכות מלבד אלה שעושות רק טוב. נכון שעדיף לסרס בגיל צעיר יותר, אבל גיל שנתיים אינו מאוחר מידי ומירב הסיכויים שההתנהגות השלילית תפסק תוך מספר חודשים לאחר מכן, כאשר רמת ההורמונים בגוף תרד. אין יותר ביקורים אצל הוטרינר כדי לתפור פצעי נשיכה מכלבים אחרים, או כדי לרפא שברים כתוצאה מפגיעת מכונית בעת רדיפה אחר נקבה. אין יותר טיולים ליליים תוך קריאת שם הכלב שוב ושוב בתקווה שיחזור. עצם? נראה לי שראיתי אחת אתמול, אני אנסה למצוא

lilithmm

New member
הכלב שלי סורס בגיל 3

עשה לו רק טוב. הוא נהייה שמח יותר, מלא מרץ למשחקים וחיים....ירדה לו התוקפנות...ממש נפלא

למעלה