רוצים לזכות ב-10,000 ₪?

רוצים לזכות ב-10,000 ₪?

תחרות הלוגו החדש של אתר תפוז יוצאת לדרך ואתם יכולים להיות אלו שיעצבו את הלוגו החדש שלנו! ומה תקבלו אם הלוגו שלכם ייבחר? 10,000 ₪! (כן, כן, אתם קוראים נכון...) מה צריך לעשות? להעלות את הצעת העיצוב שלכם ללוגו החדש של תפוז במתחם המיוחד: http://www.tapuz.co.il/logo 10 העיצובים שיעלו לגמר יועלו בפורום תקשורת חזותית, להתרשמותכם והצבעתכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=171&MessageId=131770740 קדימה, עזרו לנו להתעדכן בלוגו חדש ושווה!

גוני41

New member
אפשר להתייעץ?

(וואו כבר שנים לא הייתי בפורומים, אבל אני עדיין זוכרת שלפתוח הודעות חדשות זה לא טוב או משהו) אז ככה אני חיילת, משרתת כמש"קית ת"ש. עושה מלא מלא נסיעות ברחבי הארץ, עומדת עוד מעט אולי לעבור לתפקיד עם אפילו יותר נסיעות (שלושה ימים בשבוע כזה) שומעת הרבה מוזיקה.. היו לי מליון נגני MP3 שהחזיקו בדיוק יומיים לפני שנשברו\נאבדו\התקלקלו. כרגע מסתפקת בפלאפון (LG TOUCH, עם זיכרון 2 ג'יגה. ממש לא להיט. נסבל מינוס כזה) וככה בגדול מעבירה את הנסיעות. נוסעת בין היתר גם הרבה באוטו פרטי, כאילו לא רק באוטובוסים וחוץ מזה גם אין לי איך לשמוע מוזיקה בחדר, שזה די בעיה... ממש ממש בא לי Ipod touch עם איזה רמקולים. ראיתי את זה אצל כמה חברים וממש התלהבתי, אבל ההסתייגות היחידה שלי היא המחיר (בכל זאת, אני חיילת..) והעובדה שאני מפחדת שהמסך ישבר או יגנב או משהו כזה (גם אם אני אשמור עליו ממש ממש טוב) הסתכלתי קצת באינטרנט וראיתי שבגדול אין אופציה לקנות בפחות מ-1500 ש"ח עם התוספות הבסיסיות של נרתיק סיליקון ואיזה משדר FM לרכב או משהו. חוץ מזה מישהו מהמשפחה נוסע לאנגליה השבוע. בטח זה לא יותר זול מפה, נכון? אבל אולי שווה לקנות בדיוטי פרי? יותר זול? מה ההבדל בין משדר FM רגיל לדיגיטלי? למה "מפצל שקע מצית ל-2 יציאות" טוב? בשביל מה צריך מטען קיר? זה נכון בבסיס האייפוד מגיע עם מטען רגיל וחיבור למחשב ואוזניות? ומה ההבדל בין האייפוד טאצ' הישן לחדש יותר? מה הרמקולים הכי בסיסיים והכי זולים שאפשר למצוא? אולי בכלל שווה לי לשקול אייפוד רגיל? מה המחירים שלהם בימינו? זהו, קצת חפרתי.. מקווה שלמישהו יהיה כוח להחזיר לי תשובה
תודה!

Under the GUN

New member
אוקיי

זה שאייפוד טאצ' זה מגניב זה נכון, אבל השאלה אם את באמת צריכה את זה אם הצרכים שלך זה וידאו, משחקים ואינטרנט אז כן, זה האייפוד המושלם בשבילך אבל אם השימושים העיקריים שלך זה מוזיקה, אולי עדיף לך לשקול אייפודים אחרים (או בכלל נגן שהוא לא אייפוד) כרגע לאפל יש 4 מכשירים, אייפוד שאפל, אייפוד נאנו, אייפוד קלאסיק ואייפוד טאצ' אייפוד שאפל - נגן פצפון, בלי מסך, מיועד בעיקר בשביל ספורט (יש בו 4GB) אייפוד נאנו - יש דגמים של 4GB, 8GB ו-16GB, עם אפשרות לוידאו (אבל מסך די קטן), והוא מגיע ב9 צבעים שונים אייפוד קלאסיק - 120GB, מיועד למשתמשים "כבדים" של מוזיקה, מגיע ב2 צבעים אייפוד טאצ' - מגיע בגדלים של 8GB, 16GB ו-32GB. אינטרנט, וידאו, משחקים וכו' עכשיו, השאלה מה האייפוד שמתאים לך? או בכלל, מה הנגן שמתאים לך? מה את צריכה שיהיה בנגן (כמה GB בערך, רדיו? תמונות? וידאו? אינטרנט? מסך?) גם אם תגידי בערך מה התקציב נוכל לעזור אפילו עוד יותר

LinkTree

New member
אז ככה

כתבת הרבה וישנן הרבה נקודות שהעלת אני אנסה לענות לרובן ומקסימום תשאלי שוב. בגדול האייפוד טאצ הוא יופי של מכשיר אבל הוא הוא הרבה יותר מנגן מוסיקה - אפילו הייתי אומר שאם את רוצה רק נגן מוסיקה יש אייפודים טובים ממנו. האייפוד טאצ הוא נגן וידאו מעולה ומכשיר מצויין לגלישה ברשת כמו גם משחקים בדרך (שזה מעולה לכשלעצמו לנסיעות). אם יש לך אפשרות הייתי מחכה עד ספטמבר כי אז סביר שיצא דגם חדש או לא אז לקנות רק את הדגם החדש ולא את הישן. אם את רוצה לקרוא קצת על האייפוד טאצ החדש מול הישן אני ממליץ לך להכנס לביקורת שכתבתי על המכשיר בבלוג שלי - כאן: http://www.hebrew-ipod.com/2008/12/ipod-touch-2g-review.html האייפוד מגיע עם אוזניות וכבל USB שמשמש לסינכרון וטעינה מהמחשב - אם רוצים לטעון אותו מהקיר צריך מתאם בין ה USB לקיר (אפל מוכרת כזה מיוחד של אייפוד - קצת יקר כמובן - ויש כמובן מלא אחרים שאפשר לקנות) משדר FM לרכב הוא פיתרון באיכות מאוד נמוכה - אם את נוסעת הרבה באזור המרכז מאוד קשה למצוא תחנה ריקה שהאייפוד יוכל לשדר עליה את המוסיקה - זה פיתרון עובד (נסעתי ככה תקופה) אבל הרבה יותר טוב זה אם יש אפשרות לכניסת line in ברכב וחיבור כבל פשוט מהאייפוד לכניסת ה line in. רמקולים לאייפוד זו תורה שלמה ברמת מחירים עצומה. ישנם רמקולים מעשרות שקלים ועד אלפי שקלים - מאוד תלוי מה התקציב שלך ומה בדיוק את מחפשת - האם את רוצה רמקולים שמחוברים לחשמל כל הזמן? אולי את רוצה רמקולים שיכולים לעבוד עם סוללות כדי יהיה אפשר לקחת אותם איתך לכל מקום? את רוצה כבר על הדרך רדיו ושעון מעורר כדי להתעורר לצלילי האייפוד וכו' וכו'

למעלה