רוצים לזכות בכרטיסים לאביתר בנאי
|?|

רוצים לזכות בכרטיסים לאביתר בנאי
|?|

|תו|
יש לכם הזדמנות לזכות בכרטיס להופעה של אביתר בנאי! היכנסו כבר עכשיו לפורום מצעדים וביקורת מוזיקה כתבו לנו סיפור קצר שמשתמש מתוך שמות השירים מאלבומו החדש " יפה כלבנה" ותוכלו לזכות בכרטיס זוגי
|!|
לפרטים נוספים והשתתפות: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=314&messageid=176581807
|תו|
בנוסף, אנחנו מחלקים חמישה כרטיסים זוגיים להופעה של אהוד בנאי באמפי שוני! כל מה שאתם צריכים לעשות זה להיכנס לפורום ציפורי לילה, וכתבו לנו כתגובה להודעה איזה שיר של אהוד בנאי אתם הכי אוהבים ולמה? ואולי תזכו בכרטיס זוגי! לפרטים נוספים והשתתפות: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2294&messageid=176581748

מעמקים39

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מעמקים39

New member
את התשלום נגבה אחר כך יקירתי

חללית האם שלנו היא פורום פמיניזם אבל אין לנו בעיה לרחף גם כאן

עובדים לפי שכר גלובלי חודשי..לא סופרים שעות..

כולל דמי חגים וקרן השתלמות

"הזמן קצר ...וגומר .." זה סתם פתגם..

בדיוק היום קניתי בסופר לחם-פיתה מרוקאית טעים טילים.

אה... מכינה לבד ..קמח מלא זה בריאות .. לא כמו קמח לבן
מקודם תספרי באם את הינך מקיימת את צום יום הכיפורים כהילכתו
ואחרי זאת אני אענה לך....סבבה..

אה... פיתות תמניות גם קונה בסופר..
גם סלט מדבוחה בסופר

אה.........טוב נגמר ..אין יותר אה..... נוסף
חחח

.

מעמקים39

New member
אני לא צמה ומעולם לא צמתי

היום קניתי סיר חשמלי וקיוויתי שאוכל להכין בו את הפיתות אבל הוא הקפיץ את החשמל בבית ואני נעצבתי כי המוכר אמר שאם תהיינה בעיות אז שאחזיר וכך הבנתי שהוא כנראה ידע שיש בעיות עם המכשיר שעלה לי הרבה כסף ובכל זאת מכר לי. אז עכשיו אני מכינה שוב על הגז, דבר שלוקח זמן וגם התוצאות לא מדוייקות. אני חייבת להריח ריח של לחם או פיתות כל יום בבית. זה ריח של בית.

גם אנוכי

כמוך כיום ..כהייתי דתי ועוד איך הייתי צם .
הבעיה זה לקום בבוקר ללא שתיה סיוט..צער בעלי אדם.
את צריכה לסדר את ארון החשמל פקקים וכו.
אין סיבה שסיר חשמל יעשה בעיות
אני מבשל (אל תגלי סבבה ..סוד) גם על חשמל וגם על גז
אולי תסגרי את המזגן בזמן הבישול.

מעמקים39

New member
אוקיי מכירה אותו

אני בטוחה שיש לו שירים שאני בטח אוהבת אבל באופן כללי יש בו משהו מעצבן. הוא כאילו עושה טובה שהוא שר...

וואללה נכון

שהוא שר נשמע לפעמים(לא תמיד) אדיש
כאילו גררו אותו בכוח לבמה חחחחחחחח

משפחת בנאי משפחה שלמה..מוכשרת
גם אורנה בנאי בת השבט
הנה עוד אחד בן משפחה אחר

למעלה