רוצים להשתתף כקהל?

רוצים להשתתף כקהל?

התוכנית "ארץ נהדרת" בהשתתפות אורנה בנאי, קיציס, פרידמן, אלי ומריאנו ועלמה זק יוצאת לדרך! רוצים להגיע לצילומים? השאירו פרטים בטלפון 7676391 או מלאו את הטופס המתפרסם באתר של קשת.

PopPy

New member
איזה יופי, עכשיו פונים אלינו במקום

לרדוף אחריהם
כבר השארתי הודעה באתר של קשת מזמן ולפני כמה ימים שוב ועכשיו התקשרתי בשם כל הפורום כדי לברר אם נוכל להגיע. אגב, הטלפון הוא 03 וזה גם גורם לי להניח שגם הצילומים לא יתקיימו בנווה אילן שכנראה שייכים ל02. אם לא יענו בימים הקרובים, אני אתקשר שוב ואנסה לדבר איתם ישירות בלי להשאיר הודעה.

PopPy

New member
../images/Emo41.gifאוקי אנשים, שימו לב../images/Emo41.gif

עוד אין לי את הOK שאנחנו מגיעים בכלל כי מלבד ההודעות שהשארתי לא יצרתי קשר עם אף אחד מההפקה, אבל בהנחה שאנחנו כן נוכל להגיע (ושוב - אני עדיין לא יודעת שום פרטים - אם בכלל נגיע, גיל מינימום ומקום הצילום), מי מעוניין (בלי להתייחס כרגע לפרטים טכניים) להגיע? אני עושה את זה כדי שאם מישהו מההפקה יצור איתי קשר, יהיה לי מספר (פחות או יותר) של אנשים שמעוניינים. אם אני מתבססת על כמות האנשים שהיו מגיעים לרב"י, מדובר בערך ב-15 בממוצע אבל הפורום כרגע די מת כך שאני רוצה לראות פחות או יותר מספר עדכני. כל מי שמעוניין, מתבקש להוסיף
חביב בשמו.
וכמובן שעל מלווים וכו' עדיין אין אפילו על מה לדבר, וברגע שייצרו איתי קשר אתם תדעו את כל הפרטים.

Human Nature

New member
../images/Emo45.gif |טל| †

אבל זה מאוד תלוי ביום הצלומים, בשעה ובמיקום

../images/Emo45.gifלמה לא?../images/Emo9.gif

השאלה היא איפה זה ומתי זה....כי יכול להיות שאני לא אוכל להגיע אם זה רחוק

Human Nature

New member
יאאא מותק ../images/Emo9.gif |טל| †

באמת יש סיכוי שתגיעי? אז, אולי נזכה לראות את סקייטי- ה"חחח" והאגדה?

../images/Emo45.gif

בבקשה בבקשההההההההההההההההה!!!!!!!!! אני חייב לבוא !!!!! ברב"י לא הייתי אפילו פעם אחת אז בבקשה !

כעיקרון ../images/Emo45.gif. ../images/Emo16.gif

אם זה יצולם באולפני ג.ג. נווה אילן/JCS/טלעד העניין הוא רק שעת ההקלטה, כי כולם ממש קרובים אליי. אם זה יצולם במימד/רול/הרצליה/רעננה או אולפן אחר זה כבר תלוי אם יהיה לי איך להגיע
. בקשר ל-03, אני מנחש שהמשרדים של ההפקה לא נמצאים במתחם של ג.ג., אלא במשרדי קשת- שהם נמצאים בולנברג בתל אביב.
ניר

עמיתוש

New member
../images/Emo45.gif בעיקרון.

אבל כמו שאבי אמר - השעה מאוד חשובה, היום עוד נגיד.. אפשר עוד לסדר משהו מדי פעם, ומקום הצילום הוא החשוב ביותר כי אם זה בירושלים, לא נראה לי שיש הרבה סיכויים
. ואם כבר כתבתי כאן הודעה (בזמן האחרון אין לי הרבה זמן לפורומים - הניסיון לשלב בין בילויים חברתיים ולימודים גוזל ממני טונות זמן, ואני לא יודע על מה לוותר קצת כדי להיות כאן..
) אז רק רציתי לשאול אתכם - איך הכיתה? הממ.. אני עם אותה כיתה שנתיים.. ומתחיל להמאס.. כאילו.. רצים צחוקים וזה - אבל לא יודע, פשוט בא לי לפגוש אנשים חדשים. חוץ מהכיתה יש לי עוד כמה חברים וידידות מחוץ לשכבה אבל אני רוצה להכיר עוד אנשים! קרה לכם פעם שפשוט נמאס להיות באותה כיתה הרבה זמן? ואני ממש לא מתלונן על הכיתה שלי, ילדים כיפיים, לא מעט חברים שלי והשאר גם עוד איכשהו מסתדר.. אבל.. לא יודע..
. Help?

alinali

New member
זה מצולם באולפני נווה אילן

ליד ירושלים וזה כמעט בטוח שם..כי בפעם האחרונה שדיברתי עם מתאמת הקהל היא אמרה לי שזה כל הזמן יהיה שם.. לא נראה לי שאני אבוא..כי זה נורא רחוק לי ואין לי הסעה אז אני לא רוצה להוציא 60 שקלים על נסיעה לתוכנית..אבל אם אני אחליט לנסוע אז אני אדבר עם מתאמת הקהל {יש לי קשר איתה..}. מי שגר באיזור המרכז- איך אתם מתכוונים להגיע? ההורים? אותי אף אחד לא מוכן להסיע כל כך רחוק בשביל תוכנית.. :/

נווה אילן? ../images/Emo99.gif../images/Emo16.gif

זאת אומרת להיות קרובים קרובים ליונית וגדי?
. הממ, כמו שאמרתי- אם זה שם אין לי בעיה להגיע, אבל קצת מוזר לי שזה מצולם שם... בדרך כלל מצלמים שם טלנובלות וכאלה, לא תוכניות כאלה.
ניר

Human Nature

New member
לא נווה אילן :| |טל| †

בכל מקרה, אני צופה בעיות. כבר לא נעים לי להגיד לאבא ש"יקפיץ" אותי... במיוחד לא כשזה די רחוק
אני מניח שאני אצטרך להסתדר... איכשהו.

שכחתי איפה אתה גר בכלל... ../images/Emo9.gif../images/Emo16.gif

והממ... למה קשת לא מצלמים את זה במימד או בהרצליה? אני רוצה להיות בהרצליה.
ניר

Human Nature

New member
אני גר לא רחוק מרחובות... |טל| †

זה 45 דקות מירושליים, בערך. יכול להיות שקצת פחות. אם זה יהיה נגיד בסביבות 19:00, אז הכל יהיה טוב. אם לפני... זה יהיה בעייתי
אני מוכן גם להתפשר על 18:00, מתאמות קהל! וכן, אני יודע שגם אתן רוצות אותי

למעלה