רוצים להכנס לצ'אט???
E EleVaTioN New member 4/8/04 #2 אני שומעת סקורפיונס!../images/Emo122.gif../images/Emo129.gif גאד רואים שאני לא מרגישה טוב אה?! אני לא מצליחה לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
אני שומעת סקורפיונס!../images/Emo122.gif../images/Emo129.gif גאד רואים שאני לא מרגישה טוב אה?! אני לא מצליחה לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
מ מישמשונית New member 5/8/04 #3 אני רוצהההה וניכנסתי ונבהלתי מאדד !!!! כל מי שהיה בחדר כתב לי \: בטעות נכנסתי לחדר דתייה ומיתביישת חחחחחחחחח איפה אתם? או שאתם כבר לא שם? \:
אני רוצהההה וניכנסתי ונבהלתי מאדד !!!! כל מי שהיה בחדר כתב לי \: בטעות נכנסתי לחדר דתייה ומיתביישת חחחחחחחחח איפה אתם? או שאתם כבר לא שם? \:
E EleVaTioN New member 5/8/04 #4 חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif נמ אני שם כנראה שלא לעוד הבה זמן אבל צריך לקבוע את זה מראש..
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif נמ אני שם כנראה שלא לעוד הבה זמן אבל צריך לקבוע את זה מראש..
H hadasrulez New member 5/8/04 #5 סורי שאני מנצלת שרשור אבל לא ידעתי איפה עוד לשאול.. יש כאן מישהו שאוהב את סימפל פלאן ומוכן לפתוח עליהם קומונה כי יש להם הרבה מעריצים ויקח שנים עד שיפתחו פורום.. אז מישהו מתנדב?
סורי שאני מנצלת שרשור אבל לא ידעתי איפה עוד לשאול.. יש כאן מישהו שאוהב את סימפל פלאן ומוכן לפתוח עליהם קומונה כי יש להם הרבה מעריצים ויקח שנים עד שיפתחו פורום.. אז מישהו מתנדב?
• •LaDy BuG• New member 5/8/04 #6 אם את רוצה אז תפתחי. ../images/Emo25.gif למה את שואלת על מישהו? ושלחתי טופס בקשה לפתוח פורום סימפל פלאן ומחר צריכים להחזיר לי תשובה.
אם את רוצה אז תפתחי. ../images/Emo25.gif למה את שואלת על מישהו? ושלחתי טופס בקשה לפתוח פורום סימפל פלאן ומחר צריכים להחזיר לי תשובה.
J Just TalTi New member 5/8/04 #7 איזה צירוף מקרים ../images/Emo6.gif פתחתי היום קומונה של סימפל פלאן. תבואו בהמוניכם
H hadasrulez New member 5/8/04 #10 אני אצטרף.. ../images/Emo13.gif ואני לא יכולה לפתוח קומונה כי כבר יש לי אחת בגלל זה שאלתי אם יש מתנדבים..
אני אצטרף.. ../images/Emo13.gif ואני לא יכולה לפתוח קומונה כי כבר יש לי אחת בגלל זה שאלתי אם יש מתנדבים..
מ מישמשונית New member 5/8/04 #15 כנראה שלא \: חח לא משנה.. תגידו עולה כסף לפתוח קומונה? כי אני ממש רוצה (= ו...יש קומונה לניו פאונד גלורי?
כנראה שלא \: חח לא משנה.. תגידו עולה כסף לפתוח קומונה? כי אני ממש רוצה (= ו...יש קומונה לניו פאונד גלורי?
מ מישמשונית New member 7/8/04 #20 פתחתי!!!!!!!!!!! כנסו בהמוניכם! זה חדש ואין הרבה אבל בינתיים יש סקר,וכמה תמונות תהנו ותגידו לי מה אתם חושבים!
פתחתי!!!!!!!!!!! כנסו בהמוניכם! זה חדש ואין הרבה אבל בינתיים יש סקר,וכמה תמונות תהנו ותגידו לי מה אתם חושבים!