רוצים חידות??

Omega Dark

New member
רוצים חידות??

סתם חשבתי שנעשה חידות על הפרקים ששודרו כבר בסדרה... לדעתי זה מאוד כיף ולי יש כבר כמה חידות...... והנה חידה קטנה: בפרק C.R.E.A.M סינדי אומרת מה הפירוש של הראשי תיבות האלו, מה הפירוש??(אני יודע, בוא נראה אם גם אתם יודעים.....)

Omega Dark

New member
יפה.......

הנה עוד חידה: לגרסת X7 יש יכולת לדבר בצורה אל-קולית. דרך איזה איבר בגוף הם מתקשרים\"מדברים" אם הX7 האחרים?

Omega Dark

New member
יפה.....

הנה שאלה שתגרום לכם לחרוש....קצת.... ל X5 יש מין "התקפים" בגלל בעיה בעצבים שלהם, הם לוקחים תרופה מסוימת. מהו השם המדויק של התרופה? (להגיד אותו באנגלית) זה יגרום לכם לענות על השאלה יותר מכמה שעות.....

Omega Dark

New member
פשששש יפה....

לא האמנתי שתצליחו את זה כל-כך מהר....ידעת את זה בע"פ?? חיטדה הבאה: בפרק שזק מגיע לסיאטל בפעם הראשונה הוא מנסה להשיג עבודה בג'אם פוני, מה גרם לנורמל להעסיק אותו ומה היה השם הבדוי של זק? *רק אני נותן פה חידות!! ואם מישהו רוצה לשים שישלח לי הודעה פרטית.

Nitzan122

New member
השם

הבדוי שלו היה סם ונורמל העסיק אותו כי הוא קרא לו sir

דעתי את זה כי זה קלי קלות,מקס אומרת

את זה כל הזמן. ודרך אגב..זה לא פייר שרק אתה תשים חידות..זכותו של כל אחד בפורם לשים חידות..

ברודי

New member
לא מאמינה למראה עיני../images/Emo6.gif

אני שוברת את הראש בשביל חידונים ועכשיו "רבים" לי מי יעשה חידון. גדול. איפה הייתם כשהמצאתי בכוח ב-4 לפנות בוקר שאלות?!
בכל אופן, כל הכבוד על היוזמה!!
מאוהבת בסטייל, בהחלט זכותו כל אחד לשים חידות כרצונו. פשוט שאת החידון הספציפי הזה Omega Dark פתח, ואת יכולה גם כן לפתוח אחד בשרשור אחר אם את רוצה (או כל אחד אחר..)

Omega Dark

New member
תראו

אם אתם רוצים ויש לכם חידות אז תשלחו לי אותם בהודעה פרטית ואני אשים אותם אבל זה השרשור שלי ואני שם פה את החידות... נ.ב. למי שרוצה לשלוח שידע שיהייה אסור עליו לענות אחר-כך על החידה.

לא בדיוק

ל-X7 יש DNA של עטלפים. הם מתקשרים ביניהם בצורה על-קולית, כלומר באמצעות הפה והאזניים.

Omega Dark

New member
אולי....

אבל רואים אותם שהם מדברים דרך העיינים...LOL הם אפילו לא פתחו את הפה שלהם בכל הפעמים שהראו אותם אז לא נראה לי שהם מדברים מהפה.... *אני אביא חידה כבר מחר

Omega Dark

New member
חידה הבאה.....

בפרק שמקס קונה קונה דוד, היא והחברה מעלים אותו במדרגות, מקס בטעות כמעט חשפה את מה שהיא. על מי היא העבירה את ה"פוקוס"??(כאילו כולם הסתכלו אליה בצורה מיוחדת ועל מי היא אמרה ש"זרק" את הדוד) וגם בפרק הזה קנדרה נשארה או שהיא כבר עזבה? (זה נחשב לחידה הבאה שלי)

אני יודעת!

הרבל סחב את הדוד איתה אז היא אמרה לו יש לך ידיים חזקות או משהו כזה שיחשבו שהוא זה שהשתמש בכח

למעלה