רוצים חדשות טובות???

Idomania

New member
רוצים חדשות טובות???

אז קבלו! בפורום טלווזיה אמרו שכמו שבוסטון בופליק והחטא והעונשו ודאבל דייט גם באפי תשדור בערוץ 2 לאחר ששודרה בביפ! אני לא יודע מתי? ואיזו עונה אבל....... זה משודר ב23:00 בלילה וזה לפחות מה שכתבו בפורום אז לא בטוח כל כך..

Idomania

New member
רוצים עוד????../images/Emo187.gif

אוקיי אז אני מביא לכם ציטוטים מכתבה שהתפרסמה בפנאי פלוס(עמ 54) נכון להיום ערוץ "ביפ" רכש את "באפי" למשך כך חיי הסדרה,כלומר, כל הפרקים שיופקו ישודרו במסגרתו
וחיזוק להודעה מלמעלה מה שלא אומר שלא יעשו שם מתישהו מעשה "בוסטון פאבליק" יגנבו את הסדרה גם ל"קשת".
והעונה החמישית בקרוב מתוכננת לעלות שם גם העונה החמישית ולא ברור מה יהיה אחר כך
והודעה אחרונה קצת עצובה לגבי "אנג´ל" לא ידוע כרגע על שום גוף שידור ישראלי שרכש את הסדרה למרות שהיא נכנסה כבר לעונתה הרביעית בארצות הברית

ANGEL N

New member
אבל זה לא נראה לי הגיוני...

אם זה היה התיכנון שלהם אז הם כבר היו משדרים את העונה הרביעית של באפי בערוץ 2. אני מאוד מקווה שהם ישדרו את העונות הבאות של באפי בערוץ 2 ואולי כתוספת מתוקה הם ישדרו גם את אנג´ל ישר אחרי, כדי שכולנו נהנה מהקשר שיש בין הפרקים בסדרות. זה הגיוני לפי זה שהם משדרים את בוסטון פאבליק, אבל לפני באפי הם ישדרו עוד בטח את מלקום באמצע,שלה יהיה יותר רייטינג, כי הם ישדרו את זה מהעונה הראשונה, הרבה אנשים לא יראו את באפי כי הם לא יתחילו לראות סידרה מהעונה הרביעית שלה (לפחות אני לא הייתי עושה ככה). לגבי השעה 23:00, גם זה נראה לי תמוהה, אני לא חושב שישדרו את זה בשעות האלה,זה מתאים יותר ל18:00-20:00 (אנג´ל ובאפי). יו הלואי והם ישדרו את זה ככה, זה יהיה מצויין למרות שגם אם זה ישודר בין השעות 23:00-1:00, זה שעות מצויינות מבחינתי.

רינת4

New member
האמת שאני מעדיפה

את ביפ. הערוץ 2 יש פירסומות וזה מעצבן...

hospital_food

New member
בקשר לשעות

אין כמו לראות באפי בשעה חצות ,אפקט הצפייה הרבה יותר גבוה ומיוחד משעה שש, שהיא סתם שעה כזו... באמצע היום... חבל שביפ ,שיכולים לשדר "באפי" בשעות מאוחרות משדרים אותה הכי מאוחר ב 20:20. חבל.

ד י י ז י

New member
מסכימה , אבל..

אני למשל , צריכה ללכת לבית ספר.. אז להשאר עד 1 בשביל באפי (ועם האובססיה שלי , אני אשאר) זו לא אופצייה עדיפה.. אבל כללית , אני מסכימה..

ANGEL N

New member
אני כבר מדמיין לעצמי...

אני כבר מדמיין לעצמי את הפרומו בערוץ 2: התגעגעת אליה? התגעגעתם אליו? אז הם חוזרים: באפי-קוטלת הערפדים העונה השישית ואנג´ל העונה השלישית. שידורי קשת בקרוב... כנראה ממה הגזמתי, גם באפי גם אנג´ל, ועוד בערוץ 2 ועוד עונות שישית ושלישית. אני ממש נואש תבינו אותי! :)

למעלה