רוצים הומור בזול??

Dark Muse

New member
רוצים הומור בזול??

כנסו לפורום פאגאנים בישראל (אם ככה כותבים). מיסטר IQ150 כותב שם לעובדי האלילים שהם הוזים ורק אל אחד קיים... בשביל אתאיסטים זוהי במת בידור וצחוק להרבה זמן

באהבה1

New member
../images/Emo4.gifמה איפה? פה. י'חמר!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Lu Tze

New member
דווקא רמת הדיון שם היא לא יותר

גרועה, ואולי אף טובה יותר, מרמת הגיון פה. כשזה נוגע להודעות של דתיים אידיוטים, ז"א. הבעיה העיקרית שלי עם מונותאיסטים היא שהם מאמינים שיש רק אמת אחת וכל השאר טועים. ב"פגאניזם בישראל" יש אנשים שמאמינים הדתות שונות, והם מסתדרים מצויין כי הם מסוגלים לקבל גם דעות שונות מהם. אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם יפתח פורום מונותאיזם (בהנחה שיהיו שם גם נוצרים ומוסלמים)

Lu Tze אבוד אתה כ"כ...

"הבעיה העיקרית שלי עם מונותאיסטים היא שהם מאמינים שיש רק אמת אחת וכל השאר טועים. ב"פגאניזם בישראל" יש אנשים שמאמינים הדתות שונות, והם מסתדרים מצויין כי הם מסוגלים לקבל גם דעות שונות מהם" ממש מטומטמים המונותאיסטים... איך הם מאמינים בדת אחת?! מוזרים... הם לא יודעים שאפשר להאמין בכל הדתות ביחד??? שאין כאן כל סתירה?! הם פשוט לא מכבדים... זו הבעיה' שלהם... שהם לא חיים ע"פ כל הדעות מנוגדות... תאמין לי, אם אתה הגיוני אז אני אגרטל!

neko

New member
אף אחד לא אמר שזה הגיוני,

אנחנו פשוט יודעים שמצד פאגאנים לא תבוא כפיה ואלימות כפי שיצר המונותאיזם הפאנאטי וחסר הפשרות.

Lu Tze

New member
פגאנים מסוגלים לקבל רעיונות שסותרים

את דתם כלגיטימיים. רוב האתאיסטים מסוגלים לקבל רעיונות שסותרים את אמונתם כלגיטימיים. את, מצד שני, לא. זה מה שניסיתי להעביר, רק בצורה פחות דידקטית, אבל כבר הבנתי שצריך לפשט לך הכל. ונכון, אני אבוד. כל האנושות הזאת אבודה. ההבדל ביני לבינך (בין השאר) הוא שאני מסוגל להודות בזה ואת מעדיפה להמציא תירוצים.

Levos

New member
מה העניין עם פאגאניזם מודרני?

הם סתם בוחרים לעצמם איזה אל לעבוד, אבל למה? כאילו מתוך שעמום.

Lu Tze

New member
אם בנאדם רוצה להאמין במשהו,

בצורה מודעת או לא, הוא יבחר לעצמו אל. אותו דבר עם פגאניזם, רק שזה נעשה בצורה יותר מודעת.

Levos

New member
אבל אם לימדו אותך כך מילדות

או שיש סביבה התומכת בדת מסויימת יש לך עוד תרוץ. אבל לבחור אל סתם כך, אשר קודם (אני משער) לא האמנת בו כלל, נראה לי מוזר פי כמה.

Dark Muse

New member
זה בשביל הכיף...

בסך הכל אמונה משלימה לאנשים כל מיני דברים שחסרים להם... כיף, זה גם חלק מהעניין...

למעלה