רוצים את היאכטה? yes?

Aviad1987

New member
רוצים את היאכטה? yes?

ראיתי היום פרומו לתוכנית המציאות החדשה "היכאטה" ואחר כך היה כתוב בקרוב בyes. מישהו יודע משהו על זה? אני הייתי בטוח שהסדרה תשודר בערוץ 10 מה גם שלא אמרו לו כלום על שידור הסדרה ביס. מוזררר...

Aviad1987

New member
מה הקשר?

זה יכול להיות משודר גם ביס וגם באתר האינטרנט. אני די בטוח שלא הזיתי וכן ראיתי את הפרומו ...

maya567

New member
נצל"ש ../images/Emo58.gif Amish 106

האמת שלא תכננתי לכתוב על זה הודעה. הרי סה"כ רון, תומר ואני רואים את התוכנית. אבל, הייתי חייבת להגיד שני דברים. סוף סוף כמעט בוי און בוי אקשן. אדוורדו סופר-מהמם
. רק חבל שלא ראינו שום דבר מעבר לאיזו נשיקונת גוד-ביי. ודבר שני - ממתי חינה ושחי/שפם זה טקס הודי עתיק?! לעשות גבות עם חוט גם הפרח'ות שהיו איתי בתיכון ידעו לעשות. חוץ מזה, ויטני ורנדי כל כך מיותרים. כשוויטני דיברה עם ניק, יכולתי לשמוע אותו צועק "שתקי כבר!! או שאני זורק אותך מהמרפסת הזו!" חוץ מזה 2, קוואן ממש מסכן. אני מוכנה להיות חברה שלו any day. חוץ מזה 3, נחמד שהפרק סבב סביב תרבויות ודתות שונות. היו יכולים להכניס גם אותנו - יש קהילה יהודית וישראלית מאד גדולה בל"א. חוץ מזה 4, אני חייבת להפסיק להשתמש בחוץ מזה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 106 אמיש

אהבתי את הפרק. היה מאוד נחמד הקטע של התרבויות השונות. נאחל בהזדמנות זו בהצלחה לג'ונאס בבחינת ה-GED. באמת רחמים על קיוואן. הוא טעה שניסה להתחכם עם הקטע של האב החורג אבל התגובות של ניק ושאר העירוניים פשוט פאתטית. הם ממש עשו עליו חרם ומתעלמים ממנו. כל כך כיתה א'.

עוד לא ראיתי הפרק אצלי במחשב

אני אראה אותו עוד כמה דקות ואני אגיב וואי מעניין אותי תמיד בראש מי יחזור לאיימיש מאיה,רון לפני הפרק האחרון מתערבים מי חוזר מי נשאר .

מאיה לפה !../images/Emo58.gif

פרק פשוט יפה , היה כיף לראות אותם בכל מיני תרבויות ואיך הם מגיבים אליהם אבל היה לי בעיה בפרק בקטעים שהם רבו הסאונד היה חלושששששש ולשאלה שלי : למה כל הבית + ניק כועס על קיוון? אני מתחיל לשנוא את מייגן ומוש כזה מתוק אני נשבע אם הייתי בת בלי לחשוב פעמיים הייתי איתו "מי שרב עם קיוון רב איתי" מאיה תעני לי אני רוצה לדעת תודה . להמשיך להגיב אין לי כוח אני מותש מהבית ספר בעעע

maya567

New member
תשובה ../images/Emo58.gif

גם אצלי הסאונד היה דפוק. הייתי צריכה להגביר את הרמקולים לגובה לא-אנושי, ובאמת כשהסאונד חזר חשבתי שהבית מתמוטט מהרעש
בכל מקרה, הריב הוא על שורשיו האיראניים של קוואן. אבא של קוואן פרסי שנולד בטהראן. אבל, בגלל שמגאן טענה שהוא מזלזל בנשים בגלל התרבות האיראנית שלו (שזו היתה הערה ממש מטומטמת, אבל שיהיה) - הוא החליט, בהחלטה די אומללה, לראות מה יקרה אם הוא יעביר להם אינפורמציה לא ממש נכונה - כלומר, הוא לקח את ניק (לבדוק גם איפה הנאמנויות של ניק) ואמר לו שבעצם האבא החורג שלו הוא איראני (כלומר, קוואן לא איראני) - אבל הוא שיקר לניק, והוא באמת איראני. בקיצור, ניק סיפר לכולם, וכולם חשבו שקוואן מזבל. וכשהם הגיעו ליריד המזרח-תיכוני וקוואן אמר שהוא חצי איראני, ניק חטף עצבים (כי הוא חצי לבנוני וזה בתרבות
). וזהו בערך.

אהההה..

תודה הכל ברור לי חחחחחח מאיה גם לי קרה אותו דבר הגברתי את הרמקולים עד הסופ ואז עכשיו שזה קפצ אני נשבע לך עוד שניה ברח לי פיפ !! חחחח זה הבהיל אותי חחחחבא בהפתעה בלי בתרעה חוצפה !

dht160

New member
או ערוץ בפני עצמו או שזנ יכנס

בערוץ 3 לדעתי. סיכוי גבוהה שזה יהי ערוץ בפני עצמו. אם לא זה נכנס בערוץ 3 שפתוח לכולם במקום הפקות המקור של הכבלים לדעתי ב 22:45 במקום 'ערב טוב' שחוזרת אוטוטו. גיא

dht160

New member
בעצם זה לא יהיה בערוץ 3

הם רוצים הרי לעשות את זה ללא צנזורה בכלל. בערוץ 3 זה לא יתאפשר גיא

היאכטה תשודר בYES

עכשיו ראיתי פרומו בערוץ 10 הראו את היאכטה ואמרו שידורים בYES יחלו בקרוב"רק ב-YES". הפרקים כנראה יהיו ערוכים. נראה לי שהיאכטה תשודר דווקא בערוץ Y YES או אפילו ב-YES REAL. מה שבטוח היאכטה תשודר ביס כי הפרומים כבר רצים. היאכטה גומרת את הצילומים ב 14.9 אז התוכנית אוטוטו תסתיים. אם למישהו יש כתבה על זה שיביא קישור,זה דווקא יכול להיות מעניין כשהפרקים ערוכים.

dht160

New member
לא חידשת כלום. אם היה קישור ומידע

לא הינו פותחים את ההודעה הזאת. מחר יהיה. זה בגלל שסוף שבוע ואתרי החדשות לא מעתדכנים גיא

dht160

New member
אבל אנחנו יודעים שזה ישודר ביס

יש פרומואים כולנו ראינו. השלאה היא איף: ערוץ, בערוץ קיים או מה ? את כל הפרטים האלה נקבל בטח היום שהידיעה תפורסם במדורי החדשות המתאימים גיא YESניק בדם

למעלה