רוצים את הדור הבא? YES!

wranger

New member
רוצים את הדור הבא? YES!

אתר Ynet דיווח אתמול שיס נמצאת במו"מ לרכישת ערוץ סטאר וורלד, כך שאולי סוף סוף גם מנויי יס (כמוני!) יוכלו לצפות בעלילות ז'או לוק, דאטה וכל החבר'ה (קישור למטה, כרגיל). אה, וגם העונה השניה של בוסטון פאבליק משודרת שם, החל מלפני שבוע (ואולי שבועיים?), עם ג'רי ריאן, ועוד סדרות חביבות שאינן סטאר טרק רילייטד. הכל, כמובן, בהנחה שהמו"מ לא יתפוצץ, כמו שקורה לפעמים (ע"ע ערוץ 3 ו-WB).

wranger

New member
ז'או לוק?! מה זה ז'או לוק?!

התכוונתי לז'אן לוק, כמובן. (סליחה, קפטן.)

wranger

New member
אה, צובעים אותה בבז'.

DS9 נגמרה לא מזמן בחינוכית 23, שהוא ערוץ משונה בפני עצמו. נראה לי שיש סיכוי טוב שהזכויות על הסדרה עדיין שייכות לחינוכית, כך שאו שישדרו אותה בשידור חוזר באותו ערוץ ביזארי (היי, הנה רעיון: לשדר אותה בלופ בסופי שבוע, במקום תוכניות תיעודיות על נגני צ'לו בשחור לבן!) או שיעבור קצת זמן עד שנראה אותה במקום אחר עם תרגום לעברית. לגבי הערוצים הזרים אין לי מושג.

sysiphus

New member
שידורים בלופ אחלא רעיון - לא יקרה

גם אני לא הבנתי עוד לפני מספר שנים למה לעזאזל לא שמים בלופ הזה את "הדור הבא" למשל... התשובה שייכת לכיצד קונים סדרה ואת הזכויות לשדרה, והנה היא... כשערוץ מסוים קונה סדרה, הוא קונה את הפרקים פיסית, ואת הזכות לשדר את הפרקים האלה באחת מהמגבלות הבאות: 1. מספר שידורים מסוים לכל פרק (למשל, הקרנת כל הסדרה שלוש פעמים). 2. טווח זמן מסוים (למשל, הזכות לשדר מה שהערוץ רוצה באיזה סדר ובאיזה כמות, מה-1.1.1993 ועד ה-31.12.1996). כמובן שזה הבסיס הפשטני, בד"כ מדובר בעירוב של השניים (שלושה שידורים מקסימום לכל פרק, במשך כך וכך זמן), וכל עונה בד"כ נרכשת בנפרד, ולפעמים העונות נרכשות בחוזים שונים לפי דרישת הקהל, וכו'... בכל מקרה, בגלל שהם מוגבלים במספר הפעמים שניתן לבצע שידורים חוזרים, לופ לא יעשו עם זה. בגלל זה אגב, תמצאו בלופ או תוכניות מקור שאפשר לשדר עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם (קרובים, קרובים, הכל אנשים, בקריאה ראשונה ואלף ואחד תוכניות אחרות כאלו) או תוכניות שערוץ 23 רכש, הקרין פעם אחת ועכשיו אין לו מה לעשות איתן... בכל מקרה, בעסה...

Bufreak

New member
צר לי להרוס לכם את ההייפ

אבל גם אם הערוץ בסופו של דבר יירכש זה לא ישנה כי "הדור הבא" עומדת להיגמר עוד כמה שבועות...אני לא יודע עוד כמה זמן, בדיוק אבל אני יכול להגיד לכם את זה: אתמול שודר הפרק שבו הספינה פיתחה אינטלגנציה מלאכותית(עונה 7).

wranger

New member
בעסה

טוב, ניאלץ להסתפק בג'רי ריאן בבוסטון פאבליק ולקוות שגם בסטאר וורלד ישדרו מיליון שידורים חוזרים של הדור הבא... (חוצמזה, יש עוד דברים בסטאר וורלד חוץ מסטאר טרק. לא הרבה, אבל יש...)

Bufreak

New member
יש את ...באפי ../images/Emo13.gif

או שאולי הם ישדרו את חלל עמוק 9? זה יהיה טוב.

sysiphus

New member
Emergence

זה הפרק שלפני "הפרק שלפני אחרון"... הפרק הבא הוא Preemptive Strike בו אומרים שלום ולהתראות לרו לארן, המפטרת למאקי, ואחרי זה... All Good Things must come to an end...

Lu Tze

New member
דרך אגב,

שני הפרקים של all good things... הם, לדעתי, שני הפרקים הכי טובים שכל סידרה הפיקה אי פעם. בימוי גאוני, עלילה מצויינת, משחק לא יאומן ואקשן בדיוק בכמות המתאימה. רק קצת הרס לי הקטע שקיו מביא את פיקארד ל"ביצה שבה הכל התחיל", זה היה די חובבני מצד הבמאי, אבל חוץ מזה - מושלם!

למעלה