........
כנראה שאתה רואה את המושג "טלנובלה" בתור משהו של בכי, התרגשות יתר מסיפור האהבה של הגיבורים, ו - ay.. amor mio... te amo para siempre טוב... אז תן לי להגיד לך כזה דבר - אתה לא היחיד. לדעתי זו דעה קדומה ולא מפותחת (בלי להעליב אותך כמובן). אבל היו ויש הרבה כאלה שחשבו וחושבים ככה, אז קמו אנשים שרצו להראות לכולם ש"הנה !! טלנובלה זה לא מה שכולם חושבים !!" והפיקו את יאגו ובובה פראית - טלנובלות שחוץ מסיפור אהבה יפה יש בהן גם מתח, צחוקים, הזדהות אם האנשים של היום... משהו ריאלי. מה שנקרא טלנובלות מפותחות. אני אקח את יאגו לדוגמא - טלנובלה עם הרבה מתח וגם עסקים שחורים ומכות, יש את האנשים שעושים צחוקים וקטעים, ובמקביל לכל זה יש סיפור אהבה יפה עם הרבה אקשן. זה מה שמשך אותי לטלנובלה הזאת. זה לגבי יאגו, זה מה שאני יודע, ואני בטוח שיש עוד טלנובלות כאלה. אם כל מה שאמרתי נראה לך בולשיט ולא הגיוני, כי אקשן ומתח פשוט לא יכולים להיכנס לדבר נשי כמו טלנובלה, אז ככה ב 8:15 בערב, רק אתה עם עצמך, פתח ערוץ ויוה ונסה להישאר על הערוץ 45 דקות. יכול להיות שתיפול על פרק לא משהו, אז נסה שוב למחרת. תאמין לי אין לך מה להפסיד. אם בא לך להגיב, רק תדע שאני בן, כדי לא לחזור על טעות של אחרים. שיהיה לך יום טוב Hurakano