רוצים אך חוששים לאמץ

רוצים אך חוששים לאמץ

שלום אנחנו זוג שרוצים להתחיל בתהליך אימוץ בין מדיני באמצעות עמותה. אנחנו חוששים קצת מהמהלך. האם יש בעיות באימוץ? האם נקבל ילד בריא? האם לבטוח בעמותה? נשמח לקבל התרשמות מאנשים שעברו תהליך דומה. באילו קשיים נתקלו, האם העמותה נתנה שרות טוב והוגן. תודה לכם

לימור1

New member
זה תלוי בעמותה...

לפני שהתחלנו בתהליך עשינו תחקירי עומק בקשר לעמותות שונות, נפגשנו עם לא מעט אנשים שאימצו דרך העמותות ופגשנו הרבה ילדים מקסימים. שמענו גם על בעיות כאלה ואחרות בדרך. התרשמותי היא שהליווי לאורך הדרך, כולל התייחסות לנושאי בריאות ונושאים אחרים תלוי מאוד בעמותה. אני אשמח מאוד להמליץ על העמותה דרכה אימצנו, ואם יש שאלות, אפשר לפנות אלי באי-מייל [email protected]

shira^

New member
לגל בר-המזל !!!

ראשית, אין ממה לחשוש זה תהליך חיובי ומלא התרגשות. בדרך כלל אין כל בעיות אם בוחרים את העמותה האמינה ובעלת הנסיון הרב ביותר בהבאת ילדים. לגבי ילד בריא- העמותות הגדולות שולחות רופא ישראלי {אצלנו נשלח רופא שהוא מומחה בהתפתחות הילד.} לבדיקת התינוקות לפני האימוץ. ואתם מקבלים את תוצאת הבדיקות פה בארץ. העמותות בדרך כלל נותנות שרות הוגן וטוב, אחרת שמם יפגע. אנו אימצנו דרך עמותת " הילד והוריו" ואני ממליצה בחום רב. יש לנו ילדה בת 25 חודשים שאומצה בגיל שנה. בהצלחה רבה!!! אנו כאן אם התעוררו שאלות נוספות...

מיכל@ל

New member
ברוך הבא גל ../images/Emo20.gif

הנושאים שהעלית מטרידים כל הורה בתחילת דרכו לאימוץ והפורום הוא כלי כדי לשתף,לשאול ולשמוע מחוויותיהם של אחרים. אני מאחלת לכם המון הצלחה

למעלה