רוצח סידרתי

מיכל@ל

New member
רוצח סידרתי ../images/Emo122.gif

דיויד ברקוביץ הוא רוצח סידרתי שאומץ בהיותו ילד [ויש החושבים שיש לכך קשר]. אם בא לכם לקרוא קצת את הדברים שהוא כותב על עצמו באתר האישי שלו ,אז... בבקשה

דיאנה*

New member
ומה עם חלאות אחרות, מה התירוץ שלהםפ

לא קראתי (יש גבול), אבל לנושא שלנו - קל להדביק את נושא האימוץ לכל מיני צרות. מה יהיה למשל התירוץ של החלאה שרצח את אסף שטיירמן, סתם בשביל הכיף? (זוכרים? הרצח בכפר סבא של הבחור בן ה 18 שלא עשה רע לאף אחד). איזה מזל שהרוצח ההוא והחברות שלו לא היו מאומצים. איזה תיאוריות היו רצות אז... רוצחים, לצערנו גם הם בני אדם, וגם הם גדלים במשפחות. משפחות דו הוריות, חד הוריות, בנים יחידים ובנים למשפחות מרובות ילדים, וכן, גם מאומצים אינם חסינים בפני רשע. זה כך הקשר בעיני - רוצחים הם בני אדם. מאומצים הם בני אדם. לעתים יש חפיפה בין השניים.

edn

New member
אז יש לי פוטנצייאל? ../images/Emo7.gif ../images/Emo5.gif

לימור111

New member
תמיד אפשר לקשור כל דבר לכל דבר

האמת היא שהבחור הוא פשוט פסיכופת, וכאלה יש בין אנשים שגדלו בתוך משפחתם הביולוגית, ילדים להורים גרושים, לחד-הוריות או לזוג הורים, בתנאי מצוקה או בתנאים הטובים ביותר (כמו אסף שטיירמן, דוגמא טובה מאוד לילד שמנת שמרוב שפע כבר לא יודע מה עוד מעניין בחיים חוץ מלרצוח מישהו שלא עשה לו כל רע, רק בשביל קצת גירויים).

מיכל@ל

New member
פוטנציאל למה ? ../images/Emo8.gif

להיות הילדה הכי חמודה בכיתה ? בטח שכן
אותי הסיפור שלו [שמתפרסם בכל העולם] ממש הצחיק ,שיעשע אותי באיזה תרוצים עלובים הוא בחר כדי שיקלו על עונשו או כדי למשוך אהדה. והכי הצחיק אותי הרצינות שבה האמריקאים מחפשים את הקשר בין האימוץ למופרעות שלו

למעלה