רוצחי עצים

lithium1914

New member
איזו אוכלוסיה, בני-אדם?

עד היום בני-האדם ביצעו שואה במערכת האקולוגית של כדה"א ובעשרות אם לא אלפי מיני בע"ח. יש לנו רקורד די רע ביחסים בינינו לגאיה.

חמדונה

New member
גאיה מאד מעניינת אותי.

רק שלא. ואם הנושא הזה כ"כ מטריד אותך, אז מה שקרה בשנה האחרונה הרס גם בע"ח ויערות.

תג תמר

New member
פורום של חנטרישים

ותאמינו לי שבשבוע האחרון ראיתי הרבה פורומים. כזאת כמות של חנטרישים בפורום אחד זאת תופעת טבע (נוספת).

iknow

New member
לא יכול להיות שתפיל עלינו כזאת

פצצה בלי לדרג קודם את חברי הפורום לפי מידת החנטרישיות שלהם. אני מאוד מאוד מאוד מצפה לזה. באמת.

Continuum

New member
תראה

מצד אחד אתה צודק, מצד שני קצת קשה לדרג ממבט ראשון.. הוא יכול רק לתת קווים כלליים של חנטרישיות.

חנטרישים?

מילא תגידי חנאנות,אני יסכים איתך. אבל חנטרישים?לא מצאת משהו יותר טוב? איזו קללה מהמאה ה-16? אולי בסינית עתיקה? תביני, אנשים פה יותר מידי חכמים בשביל המילה "חנטרישים",אני הייתי מאוד נעלבת אם היית קוראת לי "קורפוס דילקטי" (ע"ע). ועשיו אני יעדכן אותך קצת, כפי שבטח שמת לב, החבר'ה פה חיים בתוך אינציקלופדיה אינסופית חדישה- אז אל תזלזלי באנשים חכמים ממך-פשוט תצאי מהפורום,תאמיני לי שאנחנו לא נרדוף אחריך. ביי,נתראה בשמחות.רק טוב.

מ-מ-ש נעלבתי.

אוי...הלב שלי ממש נשבר מההערה המאוד פוגעת והמעליבה שלך שמראה כמובן על IQ גבוה מאוד. או שלא.

Continuum

New member
איך את יכולה להיעלב..

אם את בכלל לא מבינה כשאני אומר לך שאת לא מבינה שאני אומר לך שאת לא מבינה?

תג תמר

New member
סליחה סליחה סליחה - מאחר והמחשב

שלנו פתוח כל הזמן וחברים של הילדים באים הולכים וגם משתמשים בו לא פעם גילינו (אחרי שקבלנו הודעות באי מייל ) על ה"פנינה" שנכתבה בשמנו! על כן אנו מבקשים את סליחת חברי הפורום - ומבקשים לא להתייחס אליה יותר!

למעלה