רוצות לפגוש את ג'וני?...

aniviel

New member
רוצות לפגוש את ג'וני?...

אם אתן מגיעות ללונדון בחודש הבא במקרה, תארגנו את זה ככה שתגיעו לכיכר לייסטר בלונדון ב17 באוקטובר, לבכורה העולמית של "Finding Neverland". רצוי להגיע מוקדם (כדי לתפוס מקום טוב), אבל אם אין לכן כח להגיע מוקדם אתן יכולות להזמין כרטיסים ופשוט להכנס לבכורה עצמה. ברוב הבכורות אין את האפשרות הזאת אך הבכורה הזאת היא Charity Premiere וכל הרווחים ממכירת הכרטיסים הולכים לצדקה (לבית חולים בלונדון). אם מישהי תהיה בלונדון ומעוניינת בעוד אינפורמציה, צרו איתי קצר. see you there
לירון

אוקי אני אבקש מגארי להשאר בבית שלו

כדי שבבוקר גארי ואני נוכל לנסוע לראות את ג'וני ולחטוף אותו :X

aniviel

New member
../images/Emo46.gif

זה בסדר, גארי אצלי... תשארי עם ג'וני שלך
חח

aniviel

New member
כל עוד אף אחד לא נוגע ב...

גארי שלי, אין בעיה
אני מאוד רכושנית

שמתי לב ../images/Emo8.gif

סבבה את עם גארי אני עם ז'וני (גם הוא נורא רכושני, אני חוששת שהוא לא יתן לנו להתקרב אל גארי... מממ גארי וג'וני יחד...)

aniviel

New member
גארי היה כזה זונה בסרט הזה

אבל איזה ישבן לבן ויפה יש לו אני עדיין יותר אוהבת אותו בתור סטנספילד הפסיכופת (או שזה עם ט'?) אין על סטנספילד! גם דרקסל שווה חח בעיקר כשכריסטיאן יורה לו ב... אה... איבר שלמטה ולפני זה שגארי יושב עליו ועושה תנועות חיח

חחחחחחחח כן זה עם ט', אבל למי אכפת?

סטנפילד שולט!!!! הוא ללא ספר הדמות הכי מגניבע שגארי עשה. או עם האורגזמות הקטנות שלו שהוא מקבל מלקיחת אסיד "איי לאב דוז קאלם ליטל מומנטס ביפור דה סטורם... גהה רימינד מי אוף בייטובייין."

aniviel

New member
חחחח יש לי רעיון...

את תכבלי את ג'וני למיטה (מאיפשהו עלה לי הרעיון שאת אוהבת את הדברים האלה...
) תשמרי שהוא לא התקרב אל גארי ותעשה בו את כל מה שאת זוממת בזמן שאני אנעל את גארי בחדר האמבטיה ואעשה בו את כל מה שאני זוממת
דיל?

we have a deal!

אה אני אביא את השלשלאות ממתחת למיטה... *חיוך מלאכי* וגם את השוט... חחחחחחחח דווקא באמבטיה אה?

aniviel

New member
ooooooo

שוט ושלשלאות.... נשמע טוב
אכן, אמבטיה... כמו שזה היה הפנטזיה שלך, זו הפנטזיה שלי חחחח

aniviel

New member
../images/Emo6.gif

אפשר לנצל את קומונת גארי שלי בשביל זה אם את מעוניינת
חח

MichalDepp

New member
אני לא מגיעה לתל אביב ,

אני אגיע ללונדון,ועוד במקרה? אררר נו טוב,מתישהו זה יקרה. אני אהיה בבכורה בארץ (נקווה)..

למעלה