רוצות לערוך סיאנס...

florit11

New member
רוצות לערוך סיאנס...

שלום, אנחנו 4 בנות בנות 12-13, ואנו מאוד רוצות לערוך סיאנס. המטלה של הכנת הלוח ואסיפת החומר נפלה עליי, מכיוון שחקרתי רבות בנושא זה ובמאגיה. יש לי מספר שאלות: 1- האם הכוס בה מבוצע הסיאנס צריכה להיות שקופה? 2- מה הם השלבים והאמצעים של עריכת הסיאנס? 3- האם כדאי לנו לערוך את הסיאנס, והאם יש סיכוי שרוח כלשהי באמת תעלה? רצוי לציין שהסיאנס יערך מחר בלילה, במסיבת פיג'מות, ואנו מתכוונות לזמן את סבתא רבה שלי ז"ל. אנו יודעות על הסכנות הרבות ועל כללי הזהירות: לפתוח את הסיאנס בנימוס, בבקשה ולא החרכה. כאשר אנו מרישות ריח רע, מכוח קלות על איברי הגוף, קור לא מוסבר, חפצים נשברים או זזים, לסיים את הסיאנס מיידית, בצורה מסודרת, ולהדליק אור לבן. אשמח אם תענו על שאלותי מהר ככל האפשר, תודה.

אף אחד לא יעזור

אף אחד לא יעזוטר לך בגלל שסיאנס זה לא משחק ילדים ואף חבר פורום לא תומך בזה אני ישאיר ללינוי ולרותם לחפור לך על הנושא..........

florit11

New member
למה לא?

אתה לא חושב שבמידה ונעשה את הסיאנס הזה, ולא יהיה לנו את כל המידע הדרוש, אנחנו מסתכנות הרבה יותר? לא בטוח שנעשה את הסיאנס, מכיוון שהחברה שעושה את המסיבה, מפחד על ביתה ומשפחתה, אבל במידה ונעשה ללא ידע מספק, אנחנו נסתכן הרבה יותר מאשר עם נערוך אותו עם הידע של מה ואיך. לכן גם אם תמנעו מלנדב מידע, אנחנו נמצאות בסכנה, במיוחד כאשר זהו "לא משחק ילדים".

smallnig

New member
תנסו,

לא יקרה שום דבר מיוחד.. במיוחד לא עם כוס ולוח אותיות

ראשית לערוך סיאנס זה דבר מסוכן

החל מהעבודה שללא מדיום או מתקשר מקצועי הסיאנס הופך למסוכן יותר, וכלה בעובדה שאתן עדיין קטנות וסקרנייות ולא מנוסות בעריכת הסיאנס, אם יורשה לי לשאול למה אתן מעוניינות לעשות סיאנס? לשם הסקרנות או לשם החוויה? או על מנת לעזור לנשמות וכיו'? מעבר לכך יש צורך בברכת פתיחה וסיום של הסיאנס על מנת שהבית לא יהפוך לרדוף ולא יהווה צינור תקשור, חוץ מזה ישנן שאלות שאסור בתכלית האיסור לשאול, מתי תמות? מתי ואיך הרוח נפטרה? אם יש אלוהים או שטן? איפה הזהב= קוד מוות. חוץ מכל העיניינים האלה הסקנות בסיאנס הן שרוח או שד יעלה בסיאנס ויבחן את מהות עריכת הסיאנס, רוחות כמו בני אדם שקרניות רמאיות, טובות ורעות, ולכן חשוב שתהיה סמכות שמתמצאת בתחום בזמן הסיאנס, כי רוח כעוסה יכולה להרוג, לקלל ואף לגרום לשגעון, אני לא הייתי ממליצה לכן לערוך זאת ובטח ובטח שלא בגיל הזה.
לינוי

אוי נו, בחייך

תפסתי ממך רצינית עד עכשיו... הרי ברור שקוד המוות האמיתי הוא: היכן הדרקון הירוק? אילו שטויות...

טוב אין פה נושא לויכוח אתה רוצה תנסה האחריות

אתה לא רוצה אל תאמין לזה תעשה מה שבא לך...לי זה ממש לא אכפת אני מעבירה את הידע שרכשתי ואת הניסיון שיש לי. זכותך לקבל זאת או לא לקבל זאת שנה טובה
לינוי

שנה טובה מתוקה ומושלמת../images/Emo23.gif

שום דבר אישי כמובן, אבל אני לא מבין איזה אינטרס יש למת לשמור על הזהב לעצמו?

florit11

New member
"מה יש אחרי המוות?" -"תנסה בעצמך ותראה."

לא עשינו בסוף.

למעלה