רוצה שתדע...אוהבת !

shely1

New member
רוצה שתדע...אוהבת !

כן אני אוהבת אותך ...רוצה שתדע שגם אחרי כל השנים עדיין מתרגשת לראות אותך. נפגשנו שוב אתמול אמנם לכמה דקות התנצלת שלא יצא לך להקדיש לי בסופ"ש שהגעתי לאילת בגלל שהיית חולה ואני נעלבתי לא מזה שלא נפגשנו הרבה אלה מעצם זה שאמרת שלא נפגשנו כי לא היית במיטבך..אם רק הייתי יודעת שאתה לבד הסופ"ש ואין מי שיטפל בך וידאג אז הייתי באה כעסתי לרגע שלא אמרת שאתה לבד כי אני חשבתי שהיא שם בשבילך מטפלת בך אמרתי לך שהייתי באה בשמחה לטפל בך ואתה רק אמרת שלא היית במיטבך ולכן לא רצית שאראה אותך מתי תבין שאני אקבל אותך בכל מצב אתה לא צריך להיות מושלם בשביל שאהיה לצידך בשבילי אתה מושלם תמיד ורציתי לעזור להכין כוס תה משהו לאכול ולחייך אבל אתה חושב שאתה חייב להיות במיטבך בשבילי...זה מעליב שאין לך מושג שאני אהיה לצידך בכל רגע נתון ובכל מצב. נפגשנו אתמול וחיבקתי אותך חזק וכל כך אהבתי וכל כך אוהבת חזרתי הביתה לעולמי והשארתי אותך בעולמך. ומאז שנפרדנו לא מפסיקה לחשוב עלייך ועל איך שאתה גורם לי להרגיש. כן אני אוהבת אותך למרות שאסור אוהבת אהבה אמיתית ושמחה לדעת שיש עוד אחת שאוהבת אותך כמוני אבל אשקר אם אומר שלא הייתי רוצה להיות שם במקומה ואני חושבת שרק אתמול באמת הבנתי את זה. אהבתי...אוהבת....אוהב ... תמיד כאן בשבילך שלך תמיד שלי

למעלה