רוצה רק ציצי של אמא!

רחלונת

New member
רוצה רק ציצי של אמא!

מיכלי הנסיכה שללי כבר בת ארבעה וחצי חודשים וניזונה עד היום מהנקה מלאה. אני צריכה לחזור לעבודה בקרוב ועל כן רציתי להתחיל לשלב תמ"ל, בקבוק אחד ביום. בימים הראשונים לא היו בעיות, אבל בימים האחרונים היא מעוותת את הפרצוף כאילו היא נגעלת מהתחליף (גם מטרנה וגם סימילאק) וכשהייתה קצת ישנונית וכן לקחה הקיאה בסוף הרבה מהכמות. מה עושים? אני יודע שהכי טוב לשאוב אבל בעבודה שלי זה לא יתאפשר לי. האם אפשר לשלב חלב שאוב עם תמ"ל באותו בקבוק כדי שיהיה לה קצת יותר טעים? יש לציין כי אין לה בעיה לקחת בקבוקים עם חלב שאוב. בבקשה עיזרו לי!!!!! תודה!

רוצה רק ציצי של אמא!

האם יתאפשר עד התקופה שאת חוזרת, לשאוב חלב ולשמור במקפיא?אולי זה יהיה פתרון הולם. מתי את חוזרת לעבודה? יתכן שסמוך מאוד לחזרתך, אפשר יהיה להתחיל לשלב מוצקים, וכך ולהוריד בהדרגה את הצורך בחלב שאוב/תמ"ל בזמן שאת בעבודה. יש אמהות שמוצאות ששאיבה מוקדם בבוקר,לפני היציאה לעבודה, מתאימה להן, יש אמהות שמנצלות הפסקת צהריים קצרה וקופצות הביתה להנקה, ויש תינוקות, שכשאמא לא נמצאת, אוכלים לבסוף תמ"ל. לערבב חלב אם עם תמ"ל לא רצוי מכיוון שהתוצאה הסופית יכולה להיות סמיכה מידי וזה עשוי להיות מסוכן. פורמולה צריך להכין בדיוק לפי הוראות היצרן. אין ספק שבתך חכמה... הרבה תינוקות שנחשפים לפורמולה בשלב מאוחר, ממש לא אוהבים את הטעם ואפילו גרוע מכך.. נסי לחשוב על אופציה של הכנת סטוק חלב שאוב מראש/שאיבה קצרה בעבודה/יציאה הביתה להפוגה קצרה במהלך העבודה. בהצלחה!

למעלה