רוצה קצת פרטים

shirar1987

New member
רוצה קצת פרטים

בקשר לניתוח הלסקופיה. אני עוברת בעז"ה ניתוח באסותא אצל ד"ר סוריאנו ביום שני. אני רוצה לדעת איך זה? מלחיץ? כואב? כמה זמן צריך להיות במיטה אח"כ וכ"ו

זואילי

New member
הי שירה

מכיוון שלא עברתי ניתוח באסותא אז אין לי מושג איך זה הולך שם, אבל את מוזמנת לעשות חיפוש בפורום ולקרוא על סיפורי הבנות שנותחו בפרטי. אם זה מלחיץ? בוודאי שניתוח זה דבר מלחיץ, אבל את בידיים מצויינות כך שאת יכולה להסיר דאגה מליבך ולדעת שהוא ישמור עלייך ועל איברי הרבייה ואת בידיו של המקצוען מס' 1 בתחום שלנו.. כאב הוא דבר מאוד אינדיבידואלי וגם תלוי בגוף שלך וקצב החלמתו. אם כואב, אז מבקשים משככי כאבים. אין צורך לסבול. האחיות ינחו אותך מתי לרדת מהמיטה, וההמלצה הקבועה שלי היא, לקחת משכך כאבים וכשיורו לך לרדת מהמיטה אז להתהלך כמה שיותר (עם ליווי כמובן) ולשבת על כיסא עם כרית כתמיכה לגב (90 מעלות) וזה עוזר להחלמה. כמו כן תבקשי מהמלווה שלך להרים את גב המיטה כי זה עוזר לגז להתנדף. דפדפי פה אחורה כמה דפים, נתנו ממש לא מזמן המלצות לגולשת שהייתה לקראת ניתוח בתה"ש. כמו כן בקישורי הפורום יש רשימת הצטיידות לקראת האישפוז. שיעבור בקלות, מהר ובהצלחה

זואילי

New member
בניתוח לפה' מחדירים גז לבטן

ממליצה לך מאוד לקרוא חומר על לפה' ולקרוא פה על חוויות המנותחות וסיפוריהן. ועוד המלצה - כדאי לשבת עם המנתח ולבקש הסברים על התהליך.

זואילי

New member
אם התמזל מזלך...../images/Emo6.gif

בד"כ הגז הספציפי הזה עולה למעלה.... לכן ההמלצה על גב מורם (כולל לישון ככה בחצי ישיבה) + הליכות מרובות ברגע שאפשר + ישיבה על כיסא עם גב ב 90 מעלות. וגם אם כואב - להשתעל חזק ולצחוק מכל הלב.

shirar1987

New member
שלשום עברתי הרלסקופיה

באסותא אצל ד"ר סוריאנו. חזרתי הביתה אתמול בערב. יש לי כל הזמן כאבים עוד מהגז באזור החזה והכתפיים.

זואילי

New member
החלמה מהירה

ואת חששת שהגז יצא מלמטה...
ראי מה שכתבתי לזהבה לגבי כאבי הגז.

למעלה