רוצה קצת לבכות....

sad purple

New member
רוצה קצת לבכות....

אני לא מאימנה שגם אני הגעתי הנה. התחתנתי מאוחר.... כי לקח לי זמן למצוא אותו... ועכשיו מסתבר ש.. זה לא ... פשוט לא. איך אצליח להתמודד עם הרגשת הכישלון? איך אצליח להתמודד עם הבכי האין סופי? איך אצליח לחזור ולהיות מי שהיתי? איך אצליח להפסיק להאשים את עצמי - שלא ראיתי ולא שמעתי את מה שכולם ראו ושמעו? האם בכלל יש חיים אחרי? התפרצתי לדלת פתוחה, צר לי על ההודעה הזו. אבל כל כך קשה לי. יום טוב יותר לכולכם.

מאולף

New member
הי sad purple, |4u

קודם כל, כפי שאת מבינה את לא לבד במקום הזה, ורבים וטובים כאן כבר חוו את התחושות שאותן את מתארת. למה את צריכה לחוש אשמה? מדוע שתקחי על עצמך את תחושת הכישלון הצורב, כשכולם ראו ושמעו ואת לא? את חייה את חייך שלך ולא את שלהם. שיקפצו לך כולם !!! ממש כך. בסופו של יום, את זו שהולכת לישון עם "הבחירה" שלך לטוב ולרע. הרבה פעמים אנו פשוט שאננים ובטוחים באהבה שלנו לבן הזוג, בוטחים בו, ולא מאמינים "לסימנים" המופיעים מידי פעם. לפעמים אפילו אנו מעדיפים להדחיק אותם לפינה נשכחת מאשר להתמודד מולם, ולא כי אנו לא רוצים, אלא פשוט אנו לא מעלים על דעתנו את האפשרות הקשה. אז נכון, לא ראינו, ולא האמנו - אבל זה קרה וזה קורה גם לרבים וטובים. החיים מביאים לנו הפתעות כל הזמן ואנו חייבים להתמודד מולן. הרבה דמעות נשפכו אצל רוב החברות/ים בפורום הנהדר הזה, ורק הזמן החולף, החברים הקרובים, המשפחה ואפילו יעוץ מקצועי, יקהו את הכאב ואת תחושת העלבון הצורב, וירפאו אותו. לעולם לא תצליחי לחזור להיות מה שהיית, כיוון שאת רואה היום ולומדת על עצמך דברים שלא היכרת, אבל - במהרה תגלי שבהחלט יש חיים של אחרי. שום דבר לא בא בקלות, ישנם משברים בדרך, אבל יש חיים אחרי, ואפילו טובים יותר. לא התפרצת לשום דלת. הדלת הזו פתוחה בדיוק לאנשים כמוך וכמוני, וכמו כל השאר כאן. כאן תקבלי עצה, תמיכה, וחיזוק מכל הלב וללא התחייבות. המשיכי לשתף את הנוכחים, ואל תישארי לבד עם התחושות הקשות. שיהיה לך בהצלחה, ושיבואו לך ימים טובים יותר במהרה. ב
גדול ואוהד, המאולף.

מיטלי 22

New member
תחזיקי מעמד את בהחלט לא לבד

אני מאמינה שהאכזבות רק מכשלות אותנו ונותנות לנו את הכוח להתגבר ולהמשיך הלאה..,אל תאשימי את עצמך ואל תרגישי רע למרות הכאב אפשר להמשיך ולהכיר ולהתחיל בחיים חדשים,ברגע שתאמיני בעצמך תראי שהשד לא נורא כל כך ואולי זה רק לטובה..,אל תשכחי כי תמיד אחרי הרע צריך להופיע הטוב מאחלת לך המון הצלחה .

adam33

New member
הכל משמיים..

השאלה עד כמה זו גזירת הכתוב או שבעצם יש לנו גם " יד" לכך .. ברור שבעצם דברים לא קורים סתם ככה ויש לנו יד במה שקורה אם בהרבה ואם במעט.. אז קודם כל תתעשטי..תפעלי בקור רוח ובהמון המון שיקול דעת.. לכולנו יש כשלונות בחיים מי יותר מי פחות כולנומנסים לעבור את אותה מדרגה שמקשה והקשתה עלינו את החיים ולכן אסור לנו לעמוד לפני המדרגה ולומר אנחנו לא עוברים ולא מנסים לדלג מעליה.. קומי ..תאזרי אומץ ותשנסי מתניים..הרי אם תשברי הוא רק יחכך את ידיו ובעצם לא בטוח שהוא יצטער.. תעשי חשבון נפש כעת מה עושים ואיך בונים את עצמך מחדש ואיך בכלל גורמים לו להתנהג " כיאות" מחי את הדמעות והעיקר תראי לעצמך [ ולא לאחרים] כיצד ולמרות הכל את נחושה לפתור את המשבר הזה.. ואני חוזר ומזכיר לך..לכולנו יש כשלונות בחיים.. אך ראי איזה פלא..רוב הכשלונות נמחקים מהר כאשר אנו עולים על דרך המלך.. אז מאחל את זה לך..ובמהרה!

seeyou

New member
כאן יש לדלת פתוחה לכולם!../images/Emo24.gif

- איך אצליחי להתמודד עם הרגשת הכישלון? השידוך או ההחלטה זה כשלון ....לא את! A mistake only becomes a failure when you repeat it. -איך תצליחי להתמודד עם הבכי האין סופי? למה בכלל לבכות-לא מובן מהפניה שלך. לא היה טוב-מתאים? אז מה? את עדיין בחיים! A person can fail many times, but they are not really a failure until they start to blame someone else. -לא ראית ולא שמעת את מה שכולם ראו ושמעו? זה טבעי זוכרת את התמונה של שלושת הקופים?- זה מה שקורה לנו...בדרך כלל לא מאמינים או לא רוצים להאמין A person who makes no mistakes, generally makes nothing. When one door closes another door opens; but we so often look so long and so regretfully upon the closed door, that we do not see the ones which open for us. Alexander Graham Bell

meshi4

New member
מותר לבכות. ../images/Emo24.gif

בטוחה שאת כואבת מאוד עכשיו.בסערת רגשות וחששות מהעתיד. השאלות ששאלת יכולות להיות גם בכיוון של חיזוק עצמי:[משתמשת בטכניקה הזאת בעצמי] אני אצליח להתמודד עם תחושת הכשלון-אלמד מהטעויות. אחזור ועוד איך אחזור לעצמי. לא אאשים את עצמי -אפיק לקחים להבא.לקחתי אחריות ומתקנת. יש חיים אחרי-תמלאי אותם בתוכן. מנסיוני עכשיו.מבינה לליבך ונזהרת לא ליפול בפח.רק חשיבה חיובית שלך ותמיכת הקרובים אליך תסייע לך. מאחלת לך שתעברי את התקופה הקשה הזאת.ובעוד כמה חודשים תרגישי מחוזקת ומחושלת יותר. בהצלחה.

sad purple

New member
תודה

תודה לכולכם. ברגעים שאני לא בוכה אני רואה את האור אבל האור כל כך חלש, והרגעים האלה מעטים.... וברור שנפתח חלון אבל הוא כל כך רחוק, וכל כך מפחיד.. מה שהכי מפחיד אותי זה הרגעים של חוסר תיפקוד, הרגעים האלה ש.... הכל הכל נראה הכי הכי גרוע בעולם. שוב תודה על קבלת הפנים וזריקת העידוד.

s h o o s h a

New member
זה כואב,זה יכאב, אבל בסוף זה משתחרר

למה את מרגישה כי נכשלת???? כי נישאת מאוחר יותר (מי קובע מהו הגיל ה'נכון' וה'מתאים' להינשא?) כי נישאת לבחיר לבך, לאיש שכבש אותך וזכית להרגיש בפיסגת העולם? (יש אנשים שלא זוכים לחוש אפילו לעשירית מכך) את לא נכשלת! ייתכן שהזוגיות עלתה על שירטון. והיא (אם) עלתה על שירטון, הרי שיש שניים שאחראים לכך. purple, אנו לא חוזרים להיות מי שהיינו. כי החיים חורצים בנו חריצים ואנו תקווה כי אנו למדים מהעבר לטובת העתיד. ומכאן גם שאין כל סיבה להאשים את עצמך בדבר. אינך נביאה ולא יכולת לדעת מה טומן בחובו העתיד עבורכם. (אגב, איש מאיתנו אינו נביא. למיטב ידיעתי, נביאים היו רק בתקופת התנ"כ וגם הם... [אבל לא מתעסקת עם יודעי דבר ומביני ענין]). האם יש חיים אחרי? התבונני בכרטיסים של חברי פורום זה. חושבת שתקבלי תשובה מאד ברורה. מאמינה שאפילו תחייכי לנוכח חלקינו
הקושי הוא גדול והפגיעה קשה. ואיש אינו מבקש ממך להתעלם משניהם. קחי לך את כל הזמן הדרוש לך להבין מה קרה, לעכל ולעבד ולהפיק לקחים. ואולי בכלל יש עדין סיכוי???? חשבת על הזדמנות נוספת מתוך בירור מעמיק של שניכם יחד כיצד הגעתם למצב זה?

s h o o s h a

New member
ונזכרתי במשהו ש'מככב' מידי פעם ...

ככה, בטאגליינס. לא תמיד שמים לב. אבל אני זוכרת. אומץ מאת ר. קיפלינג תקראי לך

sad purple

New member
בקר טוב

אתמול, אחרי יום שלם של בכי (לפחות ככה מאגרי המים יתמלאו עם אין גשם..) חברה הזמינה אותי להצגה. נו, אמרתי אלך אולי אצא קצת מהאיכס. ישבתי שעתים וחצי בהצגה, האולם התגלגל מצחוק... ואני היתי בעולם שלי. בכלל לא הבנתי מה מצחיק. ובסוף עוד להלכנו לשתות קפה... והמשכיתי את הבכי. לא תאירתי לעצמי שגוף האדם יכול ליצר כל כך הרבה דמעות.... לפחות קמתי בבקר עם איזו הארה... להכניס כביסה למכונה לארגן קצת את הבית.... ועוד לא הורדתי דמעות (אולי יבש המעיין???) שוב תודה לכל מי שהגיב אלי. נעים מאד למצוא את ההתיחסויות, נותן מבט אחר על העולם... מרגישה נוח וטוב לשתף ולספר... יום נחמד

seeyou

New member
../images/Emo12.gif-האולם התגלגל מצחוק!../images/Emo6.gif

מספרים שמשה מבקש מרופא שלו ויאגרה! למה אתה צריך ויאגרה בגיל 80,שואל הרופא... בגלל שכול החברים שלי אפילו שהם יותר זקנים ממני מספרים שהם עדיין מקימים יחסי מין-עונה משה אחרי כמה שניות מחשבה עונה לו הרופא.. מי אוסר ממך שתספר גם אתה? The eyes do not see what the mind does not want. Indian Proverb עוד פרט קטן... אנשים,במיוחד המקורבים,.... "מכבדים" יותר את החזקים... A smile is the cheapest way to improve your looks, even if your teeth are crooked. A smile will gain you ten more years of life. יוסי

sad purple

New member
well

נכון. וזו בדיוק הבעיה... אילו העיניים היו רואות סביר להניח שהיתי במקום אחר... בכל אופן אני אוהבת את הפתגמים והאימורות שלך.... לוקחת אותם איתי.... שיהיה אחלה יום

seeyou

New member
../images/Emo8.gif תתחילי בזה...תשני את הכינוי!

Better be alone than in bad COMPANY. Dry BREAD is better with love than a fat capon with fear.

meshi4

New member
קשה להתגלגל

מצחוק כשהלב בוכה.קשה לחייך כשהלב כואב.אלא רק אם אנחנו שחקנים טובים.אבל אז אנחנו לא אמיתיים ואנושיים. הבכי משחרר-אפשר להיות חזק ולבכות.יצא לי לשמוע תגובה כזאת:אני מת לבכות ולא יכול.אני פוחד "שאתפוצץ".או:"איזה כיף לך שאת יכולה לבכות" מאחלת לך להתגלגל מצחוק בקרוב-בהחלט הצחוק טוב לבריאות.

למעלה