רוצה קיסרייה

meshugna

New member
רוצה קיסרייה

חברה מישהו יודע מה קורה עם החלום המטורף הזה שנקרא "עמיר בניון בקיסרייה" אני יודע שצריך פירסום ויחצנות מטורפת אבל עדיין אם מישהו יודע איפה זה עומד אני אשמח לדעת זה מעניין

שם חדש10

New member
מה ההתלהבות הגדולה מקיסריה

3000 מקומות יש בהרבה אולמות בארץ. אם מה שכתוב לעיל נכון (בנייני האומה בירושלים) - מכיל יותר מקיסריה. וסתם שתדעו, רוב מי שמופיע בקיסריה מוכר את ההופעה לוועדי עובדים.

YamimBehirim

New member
מאין לך?

את/ה עובד/ת במשרד כרטיסים? את/ה מייצג/ת את כל האומנים המופיעים בקיסריה? וגם אם כן, בתור חברת וועד במוסד מכובד במרכז הארץ אני חושבת שגם אני בת-אדם... ואגב, מותר להתלהב מקיסריה. מקום נהדר להופעה. שיהיה יום טוב.

שם חדש10

New member
מספיק לקרוא עיתונים ולהאזין לרדיו

מדברים על זה הרבה, שכל הקיסריה הזה זה ברווז של מפיקים. מקומות נהדרים להופעה יש ים. היית פעם בהופעה במצדה? בבריכת הסולטן? בניצנים? אין לי בעיה עם המקום עצמו או עם וועדי עובדים (שישנם בכל הופעה, בדרך כלל) פשוט להפוך את זה לאיזה סמל של יוקרה או איזה רף דמיוני של הצלחה אמנותית, בשעה שבהרבה הופעות שם שליש מהקהל מוזמנים ושני שליש מכרו לאיזה וועד גדול שבא באוטובוסים מהדרום או מהצפון - זה לא בדיוק מה שיגיד אם לאומן יש קהל או לא.

שם חדש10

יכול להיות שמה שאתה אומר זה נכון אני לא יגיב על מה שאני לא יודע אבל בריכת הסולטן?! כאילו אתה רציני? זה חראאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אוקי נגיד שהוא יפה

אבל הוא נוח? אבל הוא גדול? אבל האוקסיטיקה טובה שם? אז מזה שווה? הייתי בהופעה של אביב גפן לפני שנה והייתי יותר נהנה אם זה היה במקום אחר.

YamimBehirim

New member
את מאמינה לכל מה שכתוב בעיתון ושומעים ברדיו?

על עמיר כתבו הרבה שטויות... וחוצמיזה אם כבר לקרא ולשמוע, אז לפי מה שנאמר קיסריה נחשב לפסגת חלומותיו של כל אומן... קיסריה זה מקום נהדר להופעה כצופה עם ניסיון לא מועט. (הופעות של שלמה, פוליקר וכדומה). לא נראה לי שהמפיקים של שלמה לדוגמא, חושבים שזה משהו "זול"... אחרת הוא לא היה חוזר לשם לסדרת הופעות כל קיץ. ובכלל זה לא משנה אם זה "זול" או "לא זול", העיקר שמגיע קהל להינות. (והרבה קהל...) עובדה שהמקום עובד ואנשים באים. הייתי במצדה (הופעה של דויד ברוזה) ובהרבה מקומות אחרים, זה לא הנושא וחבל שאת זה את לא מבינה... אני פשוט חושבת שאין פה עניין של סמלים או מדד להצלחה אומנותית. מה שחשוב להבין שאין בושה במוזמנים - הרי עמיר בעצמו אמר באמצע הופעה שהייתי בה (באמפי וואהל) שיש מוזמנים בקהל (אם אני לא טועה, חבר'ה מעוטף עזה) והקהל מחא כפיים. אני לא בטוחה שעמיר מעריך את עצמו לפי כמות הקהל במספרים או האוטובוסים שמביאים אותם אלא לפי מי שהוא עצמו. מחכים לך קיסריה!!!

odery

New member
לדעתי זה נסיון להתנחם במה שיש...

קסריה היא כן הישג זו אמנם לא תחרות,אבל זו נקודת ציון וששם חדש תכחיש שעמיר לא היה רוצה ושזה לא מעניין אותו להיות שם.. עם כל הצניעות והענוה שלו. בניני האומה זה טוב ויפה,אבל באמת אין מה להשוות בין האומה לקיסריה..לא מדובר רק על הגודל-מדובר על המיקום-על הארכיטקטורה,על הנוף,הבריזה ובעיקר כיפת השמים. אני לא מתאכזבת-יש זמן ועת לכל דבר אבל סתם מבאס שעוטפים את ה"ביטול" בעטיפה מרשרשת ומשווקים את זה כ"עדיף"

ש י ר 1 0

New member
חבל.... אני ממש חיכיתי להופעה הזאת

ללא ספק האווירה שבקיסריה שונה ויותר מיוחדת.

tele5

New member
ההופעה שם תהיה ארוכה יותר והירהורים במלאו

למעלה