רוצה עיצה בבקשה.

רוצה עיצה בבקשה.

אז ככה. בן שלי קטן, יש לו חברה (ואחד בחורה מתוקה וחמודה ורחוקה) הם אוהבים וחשובים אחד לשניה ולהיפך. אנחנו ההורים הגאים , בסוד העניינים מן ההתחלה ולמדנו לאהוב ולכבד את הילדה. לפני חודש ומשהו חגגה 21 במזל טוב. החלטתי שלמרות שאני לא חייבת ,אנחנו נקנה לה מתנה לא משהו מחייב עם זאת מועיל. קנינו. (כובע חמוד , צעיף מתאים וכפפות חמות ונעימות). כשהגיעה לביקור המיוחל , ביקש הבן יקיר לי שאעביר לו את המתנות למיועדת (הוא עוד לא יודע מזה אבל אני כבר מתכננת) ויצרף אותם למתנותיו הוא. לא הססתי לרגע. עד כאן הרקע. בסוף שבוע שעבר יצאנו כולנו לארוחת ערב. היה נחמד עליז וכיפי. בילינו יחד חמש שעות . לא שמעתי ממנה מילה אחת של תודה, או יחס כל שהוא על המתנה. חשבתי שאולי פספסתי משהו, אבל לא. כלום. לא התאפקתי. הערתי לבן ככה בעדינות שאלתי , אולי היא לא אהבה או משהו. לא , אמא , הוא אמר: "כשהגענו הביתה היא באמת אמרה ששכחה להודות לך ורצתה לצלצל אבל אמרתי לה שלא , שזה בסדר שתהיינה עוד הזדמניות" נחה דעתי. אתמול בערב נפגשנו שוב. שוב בילינו בנעימים והעברנו ערב נפלא מלא צחוקים והתקרביות ושוב. שום כלום. לא נראה מוזר? ושתבינו. לא נתתי מתנה על מנת לקבל תודה , מי שמכיר אותי , אני לא כזו בכלל. אבל אני גם יודעת שלו הייתי אני מקבלת משהו כזה מאמא של החבר שלי, זה שאני מתכוונת לעבור לגור איתו בעוד חודשיים שלושה.. הייתי מוצאת לנכון להגיד משהו. מצחיק אותי שזה מטריד אותי אבל זו עובדה. הנה שפכתי. תודה על ההקשבה.

shellyland

New member
כשאחותי התחילה לצאת עם גיסי

אני הייתי בברזיל. כמובן ששמחתי שיש לה חבר חדש וקניתי לו מתנה. כשחזרתי - נתתי לו את המתנה. לקח ונכנס לחדר. אחרי כמה ימים הוא בא אלינו שוב, וכשנכנס אמר "ליאוני אמרה לי להגיד תודה". למדנו להתרגל אליו. אם זאת הבעיה היחידה, אז אפשר לחייך ולהעלים עין.

גנגי

New member
תרשי לי להעיר

שגיסך ישראלי, ואצל ישראלים לא להגיד תודה זה הרבה פחות בולט והרבה פחות חמור מאשר אצל קנדים. הסיפור נשמע מוזר, אני חייבת להודות. מאוד לא אופייני לקנדים להיות לא-מנומסים, וזה עניין של נימוס בסיסי. דודה, דברי עם הבן שלך, תשאלי אותו שוב. אולי הוא שכח בעצם להגיד שזה מכם והיא חשבה שזה ממנו?

תודה שהערת אותי

באמת זמן לקום. הדבר הראשון שחשבתי עליו. הוא אכן אמר לה שהמתנה היא מאיתנו. אני אפילו ארזתי במו ידי .וכמו שסיפרתי, בפעם הראשונה מסתבר ששכחה. ועכשיו כשאני חושבת על זה, אולי אפילו לא אשאל לסיבה של הפעם השניה בה נפגשנו והיא פספסיה דווקא בחורה מתוקה.

מוּסקט

New member
אולי

אם את היית נותנת במקום לצרף זאת למתנותיו של הבן, זה היה יותר "נזכר" כמתנה שלך.

dana2909

New member
אם זה כל כך מפריע

פשוט לשאול , כבדרך אגב, אם היא אהבה את המתנה, או משהו בסגנון..

De-Panther

New member
פולניות../images/Emo9.gif ככה זה... אני רואה את זה

בהמון מקרים שאנשים בני דורנו כבר לא יודעים לומר תודה לפעמים אנחנו זוכרים ולפעמים לא... ולפעמים כבר לא יודעים אם זה יהיה בסדר להגיד עכשיו תודה או שכבר שכחו את זה... אני יכול להגיד על הרבה מקרים שהיו שאמרתי תודה קצת בשקט מידיי ולא ידעתי אם לומר תודה שוב או לא... או ששכחתי להגיד תודה ולא ידעתי מתי להגיד אותה אחר כך... האמת כשראיתי את ההודעה שלך חשבתי שמה שיציק לך זה העובדה שהיא לא לבשה אותם כשנפגשתם... אבל אם זה סה"כ התודה הזו... שהבן שלך כבר אמר לך שהיא שכחה להגיד... אז מן הסתם הבנת שהיא מודה לך על זה... אז כנראה לא צריך לעשות מזה כל כך הרבה סיפור
ככה זה... כל אחד והפאקים שלו

סבתא אמרה לי להגיד לך

שמהרגע הראשון היא לא סבלה אותה ושיזרוק אותה כבר רק על הכסף שלו היא חושבת היא בכלל משלנו? מה הורים שלה עושים? היא למדה משהו? סבתא גם אומרת שבמקומך היא כבר מזמן היתה עושה סקנדל וגם נורא נורא נעלפת וגם לא מזמינה אותה לארוחת ערף וגם מאוד מאוד בוכה כשהוא מגיע ומלמלמת: "הכל בסדר יינגעלה שלי, זה שחברה שלך רוצה לקבור אותי חיה ולעשות לי התקפת לב לא צריך להטריד אותך. תצא איתה, עם הכפוית תודה הזאתי, אחר כך היא גם תשכח להזכיר לך מתי האזכרה שלי". בהצלחה

למעלה